Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slake

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
slake 2018.02.25 09:40:41
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
A Google 2007-ben indította el utcanéző szolgáltatását, és azóta több mint 5 millió mérföldnyi utat fedett le és 20 petabájtnyi adatot rögzített. A lenti csárton azok az országok szerepelnek sötétkék színnel, ahol teljesen vagy részben elérhető a vállalat utcanéző szolgáltatása...
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
Elöljáróban annyit, hogy sokat. Ami persze nem meglepő, hiszen egyike a legnagyobb sztároknak, aki ráadásul hatalmas rajongó- és követőtáborral rendelkezik a legfontosabb közösségi portálokon, így nem csoda, hogy annak, aki vele szeretné ezeken a felületeken reklámoztatni…..
slake 2016.07.28 06:16:52
A hír, amiről sosem gondoltam, hogy le fogok írni: Rihanna szerepelni fog a Bates Motel következő évadában, ráadásul abban a szerepben, amit Janet Leigh játszott az eredeti, 1960-as Psychóban. Azaz ő lesz Marion Crane, akit a filmtörténet egyik leghíresebb jelenetében a zuhany alatt több…..
Ha egyvalami, akkor az biztos, hogy nekem nehéz újat mutatni, és mostanság azt sem gondoltam, hogy a melóhely környékén lesz még valami, ami ennyire ász. A múltkor csavargás közben észrevettem egy táblát a Soroksári úton, miszerint Beargrill – Higher Intelligent Food Service. WTF?..
  Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere, a Tények alapítója és egyik legrégebbi munkatársa. Az újságírót nem tudták elérni kollégái, végül elmentek a lakására, ahol a mentők és tűzoltók hívása után holtan találtak rá. A TV2 kedd esti hírműsora, a Tények…..
slake 2016.05.03 21:20:46
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
Már az egész világ tudta David Bowie halálhírét, de első felesége még nem, miután ő a Channel 5-ön futó Celebrity Big Brother szereplőjeként teljesen el van zárva a külvilág híreitől. A csatorna tegnap azt közölte, hétfőn délután értesítik majd az egykori modellt David Bowie haláláról, de majd csak…..
slake 2016.01.12 16:12:16
@Látens Inszinuáció: interneten, főleg kommentben az abszolút nem számít
az elírás viszont ordít, csak ugye a zindex szintjén mindenki szarik rá.....
Angie Bowie, David Bowie exfelesége még nem is tudja, hogy a volt férje meghalt, mivel a Channel 5-ön futó Celebrity Big Brother egyik valóságshow-hőseként teljesen el van zárva a külvilág híreitől - írja az Independent. (fotó: Getty Images) A csatorna közleménye szerint hétfőn délután értesítik…..
slake 2016.01.11 15:02:31
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
Egy nap a filmes torrentes listával kikerült a legtöbbet illegálisan letöltött sorozatok listája is, és mondjuk a filmesben volt meglepetés, a Torrentfreak adatai szerint a sorozatosban nincsen sok, mármint azon kívül, hogy mennyire szeretik az emberek még mindig a The Big Bang…..
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
slake 2015.12.07 23:35:06
@Balfars: de csak a magyaroknál.. a BB köszöni szépen nagyon faszául megy pl UK-ben és ausztráloknál, sőt egy ősi verziója még az USA-ban is sikeres

amúgy ez a kép hivatalos, vagy mi? inkább ilyen lenne: s13.postimg.org/z1ba697qf/bbvv.jpg
Megint november van, megint szülinapot ünnepel az IDDQD - hogy pontosan mikor, az a múlt ködébe vész, a lényeg, hogy valamikor most, frissítettem is a fejlécet szokás szerint. Ilyentájt szülinapi nyereményjátékokat szoktam csinálni, és mivel éppen ma jelent meg a Fallout 4,…..
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
Müller Tamásék fogták magukat, és indítottak egy miniprojektet Kickstarteren. A LapTape egy olyan laptoptartó, melyet abban a helyzetben tudunk használni, amikor a kanapén feküdve felhúzott lábbal támasztjuk meg a laptopot vagy táblagépet.  Minden jó startup olyan szerintem, ami…..
Bigyóblog Európába jön az Eluga 2012.04.23 11:40:00
Még februárban mutatta be a Panasonic csúcskategóriás mobilját, az Elugát. Most bejelentették, hogy megkezdik az európai árusítást is. Van benne NFC-chip, 1Ghz kétmagos TI a processzora, 1 GB RAM, 8 GB integrált memória van benne és ez mcroSD-vel bővíthető. Kijelzője 4,3 inches…..
IDDQD Pararampam, pararampam 2011.05.11 14:24:12
14 óra 24 perc alkalmából hallgassuk meg a Pomplamoose Angry Birds főcímzene-feldolgozását, ami a játékhoz méltóan a minimál jegyében fogant, egy szál mobiltelefon kemarájával filmezték (!), és a készítők esküsznek rá, hogy semmi utólagos hangmanipuláció nincs rajta, a fej…..
slake 2011.05.11 21:46:27
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
Bigyóblog Óratáska 2010.11.29 11:11:25
Soha többet nem kérdezik meg az utcán, hogy mennyi az idő. Elég csak a táskádra nézni. Az óratáska leírásából nem derül ugyan ki egyértelműen, hogy működő óráról van-e szó, de az elem arra enged következtetni. ÉS nagyon olcsó, mindössze 18 dollár a táska...
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
A kilencvenes évek nagy találmányát, a color cycling-ot (színkeringetést) fedezte fel magának újra Joe Huckaby. A színpaletta eltolásával animált mozgást Mark Ferrari néhány klasszikus képéből, és ezeket jelenítette meg egy html-oldalon. A demóért katt a képre:via effectgamesA…..
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
slake 2010.07.23 15:02:33