Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soprano

23 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Hetvenhét 2009.06.30 11:00:00
Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
A panorámás Jancsi végül úgy döntött, nem nyitnak ki ma. A bulista spanjai már egy hete másról se' beszélnek, csak a pesti buliról, a MAD RICH se' nagyon játszana egy üres diszkónak, inkább a Budaival spanolna, hátha összejön valami rendes klub neki a nyárra, még a pultos csajok…..
Tardai történetek Hatvannyolc 2009.05.28 10:00:00
A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti…..
Tardai történetek Hatvanhét 2009.05.26 10:00:00
Misikéék és Antiék egymás felnőtt barátai, legalábbis a csajok szerint. Hasonló szituban élnek, együtt a párjukkal, felnőtt céljaik vannak, a Magdi hamarosan anya lesz, az Elza is hasonlókról álmodozik, házasság, komoly élet, miegymás. Ezt a Misiéknél a konyhában beszélik…..
Jaj hát igen,eszembejutott,hogy van még nekem blogom is.Egyébként is szándékoztam írni csak amolyan összefoglalószerűséget is, egyrészt azért, mert unatkozom, másrészt meg szeretném, ha tudnátok róla. Ha már megvan a blogom, akkor illik bele írni is. Na most volt ez a ceremónia,…..
A FIFA Manager 09 minden szezon után kedveskedik egy kis kvízzel, azonban Ákost egyszer egy lehetetlen (na jó 1:4-hez) küldetés fogadta, nevezetesen meg kellett volna mondani, a képen látható stadion melyik angol csapat otthona. Na feltűnik valami? ;) A baloldalt látható alak…..
Soprano 2009.05.07 23:44:46
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
Tardai történetek Ötvenhat 2009.04.30 08:00:00
A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere…..
Ja,az. Most van kedd,már egy hét sincs a magyar írásbeliig...Szó sincs róla,hogy félnék tőle vagy valami,sőt, egész nyugiban vagyok ahhoz képest.El kell mondanom,hogy eléggé megosztja az érzéseimet.Kicsit jó is,mert vége lesz ennek az egész szarnak, amint iskolának hívnak,de…..
Tardai történetek Ötvennégy 2009.04.26 11:00:00
MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is…..
Soprano 2009.04.26 18:34:30
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Tardai történetek Ötven 2009.04.17 09:00:00
Ingyen volt a Hyper a csapatnak. Ki az a fasz, aki így nem megy el? Hát a Benőke, baszod, az egyetlen, aki hivatalból van kint. Pedig syma ügy volt. A Benőék vitték a hangot a bulira, illetve egy részét, meg a hidakat a hangnak, meg pár lámpát. Azt' a gyereknek már péntektől alap…..
Tardai történetek Negyvenhat 2009.04.08 09:00:00
Brno-ban tolni egy prágai sörtúrát; ki más lehet ilyen agysebész, baszod, mint a Robika, meg a MAD RICH? Persze attól, hogy az autóhoz ért valaki, a hangjából megmondja, hogy szelepsapkát kell cserélni vagy kopott a vezérműlánc, még lehet segghülye, ha vezetni kell meg…..
Itt a tavasz! Emellett nem szabad elmenni blogbejegyzés nélkül.Imádom,hogy majdnem mindennap süt a nap.Sokkal jobb a téli sötétség után.Nem vagyok az a finnyás fajta,aki reggel esőt látván káromkodik egy sort,de jobbszeretem ha száraz a talaj és szeretem,ha süt a nap. Azt egyenesen…..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Tardai történetek Negyven 2009.03.28 09:00:00
Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az…..
-Ne tudd meg, baszod, most találkoztam az Armanddal már megint, vágod, azzal a pesti fasznyalóval. Most éppen valami rendkívül kedvező befeketetést próbált rámtukmálni, nem adja fel.-Simán, megvan. Láttam nemrég a Michelin-babához hasonlóan kecses tébányai nőjét is, hogy…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Soprano 2009.03.20 15:52:28
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Soprano 2009.03.17 14:11:11
Tardai történetek Huszonnyolc 2009.03.11 06:00:00
Amikor a két agysebész készre tette magát mielőtt bejutottak volna White-ra, a többi arc porrá bulizta magát. A Berda Miki még mindig mondogatja, hogy kész, geci, ez mindent vitt. A Robinak még az aranyláncát is lóheréstől, amit a keresztmuterjától kapott érettségire. A gáz az,…..
Tardai történetek Huszonhét 2009.03.10 08:30:00
Már vagy egy hónapja szünetelnek a turnék, így Benőke megint Fajánál veri a brét Pesten. Kap valami álláspénzt, de az önmagában elég karcsú, viszont felnyalja a biztosításra a lóvét, amit még a faterja kötött rá vagy húsz éve azzal, hogy a srácnak majd jó alap lesz valami…..
Soprano 2009.03.10 14:13:57
@skru: azon én is beszartam :D:D:D
Tardai történetek Huszonöt 2009.03.06 07:00:00
A Misikét annyit baszogatták a pálcika teste miatt, hogy elkezdett gyúrni. Meg a tikkelése miatt, akik nem ismerik azt hiszik, hogy kötözködik. A vonaton ilyen melós arcok állandóan beszólnak neki, hogy mit kacsintgatsz, kis buzi, erre azt mondja, hogy semmit, de tovább csinálja.…..
Soprano 2009.03.06 13:49:33