Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lincoln ábrahám

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NÉGYmadár A Dzsoli 2010.06.23 18:25:55
lincoln ábrahám 2010.06.27 20:03:42
Nem, nem, nem, nem akarok még írni a Jobbikról, de most megint muszáj, és erről inkább én írok, mint BéKa:P Andreasz Baszileosz után most a derék Börnit pécézték ki maguknak a cionisták.Mióta pedig befejezte az egyetemet, még fogyott is, és egész embörösen néz ki. És, hát…..
Tegnap tartott közös sajtótájékoztatót Eötvös Mihály és Székyné Dr. Sztrémi Melinda, melyen Salgótarján egyik alpolgármestere bejelentette, hogy Salgótarján polgármesterét támogatja.Mint ismeretes, az MDF országos és fővárosi listájáról döntő országos választmányi…..
lincoln ábrahám 2010.04.08 20:53:37
@galagonya: Azért azt még megvárom, míg a következő sajtótájékoztatón elítéli a megmaradt MDF-eseket, mint megélhetési politikusokat. ilyen performance szokta jelezni a teljes fideszes átlényegülést.
NÉGYmadár Kire szavazzunk? 2010.04.07 08:05:29
Nagyon sokan úgy látják, hogy a jelenlegi helyzetben nem lehet igaz szívvel senki mellett sem kiállni, talán NEM-et kellene mondani a választáson indulók mindegyikére . Ez bizony tévedés, ha közelebbről , tüzetesebben vizsgáljuk a dolgokat, igenis VAN KÜLÖNBSÉG az indulók…..
  Amikor az új alkoholos-dohányos MDF-plakátok híre megérkezett a szerkesztőségbe, egyből a Jobbik 2004-es, EU-ellenes EP-plakátja ugrott be (akkor még úgy gondolták, egy EU-ellenes párt ne akarjon bejutni az Európai Parlamentbe). Úgy látszik, nem csak nekünk, Barnabás a…..
lincoln ábrahám 2010.04.02 20:35:21
@kk_kk:
Ezt nem értem. "remélhetőleg"
Miért remélsz efféléket? Szerinted csak tolvajok és maffiózók alkothatják az új országgyűlést, népünk nagyobb dicsőségére?
(ugye nem akarod, hogy soroljam a példákat?)
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
NÉGYmadár NÉGYmadár BUÉK 2009.12.27 18:21:00
A Madarak most elmennek aludni, legközelebb az év utolsó napjának estéjén látogatnak vissza erre az oldalra. Szokás szerint  jól átbeszélték az évet, szubjektív módon  véleményt is alkottak, és ezt meg is üzenték. Ha valaki hiányol valamit , esetleg fölöslegesnek…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
Orbán Viktor és Demján Sándor disznóvágás közben poharazgatnak Tarr Béla Sátántangó című filmjének egyik jelenetében. (Fotó: Pelsczy Csaba, orbanviktor.hu)..
lincoln ábrahám 2009.02.20 09:30:21
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
lincoln ábrahám 2009.02.11 20:43:26
@Concrete: Ez a legrosszabb - új trianon. Vagy tíz ország támogatná, hogy csippentsenek le belőlünk még egy olyan 30-40%-ot, oszt odanyomnák a környék cigányságát, Dzsipszilend néven.
Brrr.
A Dél-Balaton és az ország egyik legszebb és legdinamikusabban fejlődő pincészetének létrehozója nyerte el 2008-ban az év bortermelője címet. A Magyar Bor Akadémia öt jelölt közül választotta ki a lellei mestert, aki immár évek óta ott állt a lehetőség kapujában. Az…..
Egyre több hasonló levelet kapunk: az adóhivatal félrekönyvel valami nem egetverő tételt, elismeri, elnézést kér, majd postafordultával jól megbünteti miatta az ártatlan áldozatot pár ezresre. Kinek áll ez érdekében? A levélírókkal ellentétben én nem hiszem, hogy ilyen…..
Felesleges izgalmaktól és a kaparás közben keletkező, mindenre tapadó, bosszantó szürke kis darabáktól kímélt meg minket a MOL, a képen látható sorsjeggyel. A nyerteseknek gratulálunk. Ma (2008-10-01) délben tankoltam a budakeszi Mol kútnál 51 liter evo dízelt. A ma kezdődő…..