Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibivagyokmeg

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Majdnem interjúalany 2008.04.14 17:01:00
Nem is az ügy a lényeg itten. Mondjuk úgy, nézők előtt dumálgathattam volna erről-arról a TV2 női Azurák Csabájával. (Hogy nem lészen itt mélyinterjú, meg tudásmorzsák aprólékos söpörgetése azt már akkor kapizsgáltam, amikor Jakupcsek Gabit is frankón Azurákozta a Mokka…..
Tibivagyokmeg 2008.04.15 00:27:20
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..
Havon csúszkáló olvasóink közül van, aki az első héten bepróbálta a sífelvonót Nagyhideghegyen. A jelek szerint nem lehet elégszer érdeklődni telefonon, de még személyesen se, pedig hó már van: Óvatosak legyetek a nagyhideghegyi telefonos információkkal, ne higgyetek nekik!…..
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne…..
Péter nem tartja magát az építőiparról jót vagy semmit iratlan törvényhez, sőt azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Neki például nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az…..
Már megint egy fogyasztó, aki lázadozik, amiért ősi magyar szokás szerint kavics volt babjában. Ne akadékoskodjon annyit, feltartja a sort, félkiló vagy nem félkiló?Januárban írtam Nektek utoljára, amikor a Praktikerben nem fogadták el a saját maguk által kibocsátott vásárlási…..
Tibivagyokmeg 2007.11.08 15:12:05
Tibivagyokmeg 2007.11.08 15:20:30
Azt se tudom, hol kezdjem, akkorára hízott a májam: kiderült, hogy egy idén augusztus végén nagy port kavart homáros sztori főszereplőjét, a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár…..
Edét az űrbe Minden kiderül 2007.11.06 14:04:36
Földi idő szerint mittudomén hány napig utaztunk, de az Ezeréves Nádiposzáta csak egy pillanattal ezelőtt hagyta el a Naprendszert, azóta itt vagyunk, nem tudom hol. Macibarátomról kiderült, hogy ő is gyakran megeszi az ürülékét, van náluk egy ilyen fesztivál, ahol túzoknak…..
A címben rejlő állításra fotóbizonyítékot is küldött Á. Budaörs a budapesti agglomeráció Little Italyja, az utcákon nagyhangú, olajozott hajú mukik mutogatnak dögös napszemüvegben, a kertek alján perzselő pillantású, bajuszkás nők osonnak, a hiperben meg relatíve olcsón…..
Edét az űrbe Segítek! 2007.10.30 14:49:11
Bemásztam az űrhajóba, és egy furcsa, macifejű alak ücsörgött benne. Elmesélte, hogy társával épp a Galaxis megmentésén munkálkodtak, amikor egy marsi katonai űrhajó foglyul ejtette, majd a bolygóra szállította őket. Sosem jártak még korábban a Naprendszerben, innen 35…..
Tibivagyokmeg 2007.10.31 10:27:25
Edét az űrbe Új barátom van 2007.10.26 10:06:00
Hadd mutassam be az új barátomat: a lábamat. A küldetés huszadik napján kezdtünk el beszélgetni egymással. Rájöttem, hogy tulajdonképpen jópofa fickó, egy széltoló, egy örök gyerek. Megvitattuk az élet nagy kérdéseit, és kiderült az is, hogy többszörös apa, de nem láthatja…..
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..
László felfedezett egy igazán könnyű joghurtot, gyakorlatilag egyetlen kalóriát sem tartalmaz, ha a dobozát nem próbálják meg elfogyasztani. Mielőtt megkérdezik, mérnem vette észre: mert négyes csomagban volt. Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak egy fontos dologra felhívni a…..
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
Tibivagyokmeg 2007.09.04 13:02:56
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
Subba Mi újság van a tóparton? 2007.09.03 09:07:00
..
Tibivagyokmeg 2007.09.03 09:38:28
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
Becsatlakozunk az Index papírba fojtó bankok cikkébe egy naiv ügyféllel. Frank a napokban arra lett figyelmes, hogy érintetlen hitelkártyáján is bír képződni tartozás, méghozzá a számlakivonat miatt, ami persze csuklóból büntetnek is: Unicreditbank hitelkártya számlám van, de…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Igencsak vegyes véleményeket hallottunk már az olcsó thai járatairól ismert ukrán légitársaságról, mi februárban nem szívtunk velük, más viszont igen. Anitáéktól fontos dolgokat loptak el, kerekesszékes kollégájának emiatt haza is kell utaznia. Részletek alant. Kedves Homár,…..
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
Tibivagyokmeg 2007.08.30 12:42:39
1
Tibivagyokmeg 2007.08.30 14:10:42
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Tibivagyokmeg 2007.08.30 10:11:12