Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcell

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Don Caroly, akarom mondani K. Amery visszatért és ezúttal is egy népszerű téma kerül terítékre, a vegyesházasságok. Nyugodtan lehet kommentelni, eltérő véleményeket és tapasztalatokat megosztani. Hát ami azt illeti, Ralf barátom, - aki egyébként egy rendes és segítőkész fiú volt - nem tudott…..
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
A Buena Vista Social Club ma már fogalom, nem is csak lemezek, zenészek, és dalok összessége, hanem bátran kimondva: a klasszikus kubai zene dicsősége. Az amerikai gitáros és producer, Ry Cooder hívta életre az azonos című lemezzel, és ezért óriási hála neki! Kedvenc projektjéről és az elragadó idős…..
Tegnap valami történt. Nem nagy dolog, nem lett forradalom, nem lett elkergetve a kormány, nem lett világmegváltás. Ennél sokkal fontosabb dolog történt. Leszámoltunk a fiatalok politikai passzivitásával. Leszámoltunk azzal a tévhittel, hogy ebben az országban nincs igény…..
Subba Trükkös kódisok II. 2009.10.19 07:00:00
A múltkori poszt alatt már szóbakerültek az őszinte, jópofa koldusok, akiknek szívesen adunk némi aprót. Nézzük meg, hogy a tengerentúlon hogyan menedzselik magukat a formák, bár ők már továbbléptek az unalmas "Piára kell!!"…..
Sejtettem en, hogy hiaba a profi kidolgozasu North Face turacipo, a spanyol hegyi utakon ugy fogja szoritani a labamat, mint a rettegett inkvizicios kinzoeszkoz, a spanyolcsizma. Hat innen a cimbeli kinos szovicc, ami amugy az Estellaban megismert…..
Az El Mundo vasárnap, a katalán La Vanguardia és a nacionalista Avuí hétfőn jelentette be, hogy az egyik katalán diák hétfőtől határozatlan idejű éhségsztrájkba kezdett a Barcelonai Autonóm Egyetem (UAB) épületén belül a bolognai felsőoktatási rendszer bevezetése ellen.…..