Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balta (az igazi)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dél-budai panellakó barátom mesélte múltkor, hogy érdekes fordulatot vett a forradalminak beharangozott lakógyűlés. Egy ilyen esemény önmagában is kabarészerű, amikor hirtelen kiderül, hogy mindenki villanyszerelő, közgazdász és térfigyelő kamera egyben, de ha a házmester…..
balta (az igazi) 2009.05.11 21:47:51
@AkarkiJ:

hagyjad, ez a szokásos demagóg hozzáállás. majd PL azt is kiszámítja, ha mindenki levál és pöfögteti a dzsuvát a kéményeken akkor a maradék 5 évét tüdörákosan, vagy asztmásan akarja-e leélni.
balta (az igazi) 2009.05.11 21:57:24
@pollypudlipötty2:

na tessék, végre egy korrekt összefoglaló. köszi.

már kezdetm hülyének érezni magam, hogy megszavaztam a korszerüsítést a házzal együtt. mondjuk nálunk már volt szigetelés meg nyílászárócsere is, remélem lesz ennek is foganatja.

polly, valahonnan azt érzem, hogy te "közelebb" vagy a témához, mondd már meg lszives, hogy átlagban mennyi egy ilyen fűtéskorszerüsítés per lakás? nálunk a 120e reális (fele állami támogatással, ha nyerünk a pályázaton).
balta (az igazi) 2009.05.11 22:04:24
@Winston Smith:

köszi, ezek szerint jó sok van. akkor ez a Révész utcai, csodálkoztam is, hogy a dunára néző panelok meg csili-vili újépítésű lakások mellett ott egy hőerőmű. mondjuk jól is néz ki, persze ez nem szempont.

polly, azért ez az ipari miniszter vs. hőerőmű fejesség elég elkeserítő, lehet ezért kellene utcára menni népszavazást kezdeményezni, nem a sok faszság miatt. kellene egy tényfeltáró újságíró, aki ezt körbejárja és a népek elé tárja. vállalod?
Az utóbbi időben egyre gyakrabban vívnak egymással szócsatákat a különféle wannabe vírusguruk és önjelölt gerillaexpertek arról, kinek a vírusfilmje, gerillaakciója volt a legjobb, legötletesebb vagy éppen leghatásosabb Magyarországon. Amellett, hogy engem eddig igazán egy ilyen…..
Szerencsétlen József csak dolgozott a tüdőrákján, erre a szeme láttára elcsap egy renitens öregurat egy szintén szabálytalan, a sebességét nem megfelelően megválasztó sofőr. Tény, hogy nem egy eseménytelen cigiszünet volt, de azért az ember nem szeret ilyet látni. Azért…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom az ehhez hasonló, valójában teljesen értelmetlen, de épp a belefektetett elképesztő munkától és energiától működő hangulatfilmeket. A kedvencem még mindig Muto házfalakra festett animációs filmje, de a nemrég bemutatott irodai post-it…..
Azt hiszem, Györgyi hidegvérének köszönhette, hogy megúszta egy kis ijedtséggel a kamikaze bácsi akcióját. Nemrégiben egy hasonló, szembemenős sztorit olvashattatok, de ez annál is sokkal veszélyesebb, hiszen autópályán jóval nagyobb sebességnél, rövidebb idő alatt kell jó…..
addict Axa reklám oda-vissza 2008.10.10 11:15:00
Már a Kreatív Online és az index reklámfórumán is napok óta téma ez a reklám, így mi sem hagyhatjuk ki reklámszemlénkből. Bevallom, én egy kicsit értetlenül állok a nagy hype előtt, mert amikor megnéztem, bennem nem hagyott különösebben mély nyomokat. Nem azt mondom, hogy…..
Reklámzacskó témában a múltkor már összegyűjtöttünk egy szatyornyit, de kár lett volna, ha épp ez a gyöngyszem marad ki a felsorolásból, amellyel tréfás kedvű bolgár kreatívok ajándékozták meg a sörbarátokat. Egy igazi férfi nem lehet meg hamisítatlan kocsmai poénok…..
Olyan rutinunk van már a rámenős szórólaposztogatók technikáinak kivédésében, hogy azt tanítani lehetne. Így aztán azt sem tudjuk elképzelni, hogy egy reklámanyag olyan értéket képviselhet, hogy azért még sorban állni is hajlandóak legyünk. Pedig egy újonnan nyíló…..
Egy focimeccsen az egyik legkiábrándítóbb, egyben legidegesítőbb jelenet, amikor egy játékos (persze nem a te csapatodé, hiszen az mindig kivétel) egy már első ránézésre is ártalmatlan belépő után a stadion környéki házak ablaküvegeit berepesztő ordítás kíséretében…..