Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zum Beispiel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
vagyok Sznobok legyünk vagy...? 2007.01.27 12:00:00
Sznobnak lenni jó. Napi 5 újságot és heti 4 könyvet olvasni, moziba járni olyan művészfilmekre, amiket alig néz valaki, valamint kicsi eldugott klubokban vitatkozni arról, hogy hogyan lehetne jobbá tenni ezt az országot, ha az a sok hülye nem lenne benne... felemelő érzés, és az…..
Igen, tudjuk hogy egyfelől tinibálvány, hiszen a Blikk is megírta, de nem erre vagyunk kíváncsiak. Hanem hogy ki intézi, hogy ez a kislány egy fűműsoridős szappanoperában mutathassa be az új lemeze első dalát? És azt, hogy a Szombat esti lázba csak úgy berakják táncikálni egy…..
Általában fel tudjuk fogni a magyar tévéadókon leadott felvételeket, de ez az izé a szentesi tévé archívumából egyszerűen felfoghatatlan. Ki, miért, minek, mikor, kivel és hogyan? ..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
 A méltán népszerű játék 3D-verziója nem csak egy hülye vicc, hanem tökéletesen élvezhető és szórakoztató időtöltés...