Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehetetlenember

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kalandtúra blog igen közel áll a 3-án a Tátrában szerencsétlenül járt hegymászókhoz (az iKaland társaság túravezetői írják), vagyis a tegnapi beszámolójuk tele van első kézből származó információkkal. Nem másolom ide az egészet (azt érdemes itt elolvasni), de a…..
lehetetlenember 2010.01.06 11:54:02
@vicodin: Magam is hegy imádó vagyok, és bizony azt tapasztaltam hogy az alacsony kockázatú útvonalak is bizony percek alatt tudnak szélsőségesen veszélyessé válni, elég egy csúnya felhő, szél vagy kőomlás. Jellemző, hogy Erősséket sem az aznapi jégfal mászás során érte a baleset, hanem egy viszonylag ártalmatlanabb ereszkedéskor. Ettől persze még igaz hogy óriási kockázatot vállalnak. Számolnak is vele, ez egy választás kérdése. Mint ahogy az is ha valaki a láncdohányzás mellet dönt abban a reményben hogy őt úgyis elkerüli a sugárkezelés és a chemoterápia.
Jávor Dániel visszatérő szerzőként maratoni turistaként. De ezt majd inkább ő: Már legelső maratonunkat is Berlinben futottuk, aztán egyértelművé vált, hogy szép város Budapest és a kedvencünk is, de körbefutni, kétszer?! Inkább egy gyors sightsseeing keretében egy-két…..
A Winklair által említett motivációs völgy számomra sem ismeretlen érzés, csak én lustaságnak hívom. A legrosszabb az egészben, hogy a demotiváltság a Ljubljana maratonon tört rám úgy félúton, meglepetésszerűen, azóta is tart. Persze ha diplomatikusan szeretnék fogalmazni,…..
Futóblog Igazi amerikai? 2009.11.04 11:26:00
A vasárnapi New York-i maratont (amit Szasza mindig csülökkel és palacsintával követ tévé előtt, csak éppen idén elfelejtett meghívni!!) egy bizonyos Mebrahtom "Meb" Keflezighi nevű amerikai sportoló nyerte. Az eset kapcsán felizzottak az Internet csövei: az az eritreai (kis…..
Futóblog WHO WE ARE 2009.10.14 18:47:00
Sokat gondolkodtam már azon, hogy a Futóblogot és annak szellemiségét mi reprezentálja a legjobban. Nos, azt hiszem ez: (Ez egyébként a Rocky 2-ből van, linket köszönjük gombrágó szaktársnak!)..
lehetetlenember 2009.10.15 08:49:54
  A Gazzetta szerint az eleinte semleges szuezi szurkolók: Italia! Italia! skandálással búcsúztatták az olasz csapatot. Ezt a hangulatot érezte edzőjük Francesco Rocca is, aki játékosainak megköszönte a bátor játékot és fantasztikus hozzáállásukat. ,,A…..
lehetetlenember 2009.10.10 15:52:54
@popp: ...hát egyfelől elfogult vagyok az olaszokkal szemben, másfelől "de az olasz védők általában nagyon elegánsan és tiszta eszközökkel védekeznek" soroddal vitatkozni lehet elég sokat. Materazzinak azért volt egy Gentile nevű előképe, aki '82-ben Maradonát puha péppé rugdosta 90 percen keresztül a legbrutálisabb és legaljasabb módon. Mást nem tudott tenni ellene, holott korának tényleg egyik legjobb védője volt. Szóval a tiszta játékot nehezen tudnám egymondatba fogalmazni az olasz focival. De mondom, a tudások előtt meghajlok én is csak a mentalitásukat nem állhatom.
lehetetlenember 2009.10.10 16:03:59
@pokesz70: Megkérdezzük Komant, hogy brutális volt-e az olasz srác akit kiállítottak róla?
Futóblog Nem ciki kiállni 2009.10.07 13:28:00
Pár hónappal ezelőtt invitálásomra Angelday eljött velem egy spinning órára. Akkoriban még dolgozott benne a Rambóvá válási hit és elszántság, azóta inkább a túrórudi projekten dolgozik. Bár akkor ő endorfirin-junkienak jellemzett a spinning eszközön zihálva, én azonban…..
Új rovatunkban, az Indexen oly népszerű blogok mintájára, megindítjuk sporttársainknak szóló szolgálati közlemény rovatunkat, ahol futással kapcsolatos közérdekű információkat adunk közre. Bárkinek van hasonló információja, az emailben (futoblog kukkancs googlegroups.com)…..
lehetetlenember 2009.09.29 15:46:29
@csi: Hallelúja !
Éljenek a kocogó nők.
Kulccsomó vs. Túlélőkés?
Futóblog Spartathlon 2009.09.25 10:26:00
Magyar idő szerint reggel 6 órakor 320 ultrafutó rajtolt el Athénból, az Akropolisz lábától a Spartathlon elnevezésű futóversenyen. Az indulók ezen a 246 km-es útvonalon futnak  míg elérnek a Spártában található Leonidasz királyszobrához. A táv sikeres teljesítéséhez36…..
Futóblog Kép szöveg nélkül 2009.09.01 09:51:00
lehetetlenember 2009.09.02 10:48:51
@BGy: Jó társaságba keveredtél, biztos nem szoktál unatkozni. Egyébként grat a remek idődhöz, ez nekem egyenlőre csak álom marad. A félmaratonra milyen időt vársz?
Interjú Monspart Saroltával, első rész- A félmaraton műsorfüzetével kapcsolatban volna néhány kérdésem.- Igen, azzal az a baj, hogy egy viszonylag régi, három éves edzéstervet tettek bele, amiről én csak utólag értesültem. Nem rossz, de lehetne más is. Önmagában a…..
Nem is volt vészes. Összesen alig 2000 kilométert motoroztunk, de rengeteg olyan kis zergebaszta vicinálison is jártunk, hogy gyakorlatilag reggeltől estig motoron ültünk. Ennél jobb orvosság kilométerhiány ellen nincs. Csak aztán a vége felé már nagyon éreztem a térdem. Szombat…..
Rájöttem! Televízió 2009.07.28 10:43:00
A modern ember életéhez évtizedek óta hozzátartozik a televízió. Régen, még az átkosban csak két csatorna volt (1-es és 2-es), és hétfőnként nem volt adás. Ma viszont már a kábelnek és a műholdaknak köszönhetően sok-sok magyar és külföldi adó közül válogathat az…..
lehetetlenember 2009.07.28 11:28:49
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
 Gyakran ér bennünket a kritika, hogy csak a munkavállalók véleményét publikáljuk és a munkaadói oldalt figyelmen kívül hagyjuk. Természetesen eszünk ágában sincs diszkriminálni senkit, arra biztatnánk a munkáltatókat, hogy gyakrabban írjanak nekünk, akkor mi is gyakrabban…..
lehetetlenember 2009.07.20 11:59:41
@Azhát: "Volt egy lány, aki nagyon ápoltnak akart tűnni az interjún - csakhogy méterekről lehetett érezni az erős parfümjét... Ez bizony már egy "rossz pont" volt neki... "
Csak emiatt ne pontozd már le a nőt. Ezer kis apró részletre figyel mikor interjúra készül, 4-5-ször átöltözik, smink, frizura, manikűr, mittoménmi - ezt az egyet elhibázta. Ettől még lehet kiváló jelölt. Lehet hogy neked meg koszos volt a lábadon a köröm, csak hát az nem látszik.
lehetetlenember 2009.07.20 12:29:12
@Marr: Most pontosan mia gáz a citrommal? Küldjek inkább a céges levelezőről?
Az eset egy Dunaújvároshóz közeli mezőgazdasággal foglalkozó KFT-nél történt.A férjem 4 éve dolgozott a cégnél .A tulajdonos tavaly ősszel vett fel egy emberkét termelés vezetőnek,akiről annyit kell tudni,hogy nagyon visszaél a hatalmával,és emberségtelen./ez nem csak a mi…..
A Futóblog póló rendelések felülmúlták a várakozásainkat, eddig a pillanatig több, mint 100 darabot kell gyártatnunk. A rendelések első nagyobb adagja már a gyártó cégnél van, viszont az egyedi nyakfeliratok, valamint a mennyiség miatt már nem fogjuk tudni leszállítani a Váci…..
Futóblog ULTRABALATON CSAPATPÓLÓ 2008.12.18 21:40:00
Korábbi postomban szó volt az egyéni és társas futás jellemzőiről, illetve közösségformáló hatásáról. Utóbbit támasztja alá a spontán szerveződésű hídfutás (információim szerint győri futók is hidaztak hozzánk hasonlóan), valamint a megrendelt futoblogos pólók…..
Kedves emberek, sporttársak, futók! A hivatalos Futóblog pólóra lehet rendeléseket leadni az alábbi űrlap segítségével. A póló Nike Dri-FIT, hosszú újjú, fehér. Férfi / női, többféle méretben, egyedi névvel, 3990.- Forint.A pólók szállításáról emailben értesítjük a…..
... SZASZÁVAL! Ezt ma reggel találtam ki a garázsban. Szerintem zseniális. Nem tudtam nem leblogolni (a magyar helyesírás ellenőrzőm a leblogolni helyett a lebitangolni kifejezést ajánlotta fel -- nem rossz!). Elnézést is kérek minden sporttárstól. Ígérem, hogy a jövőben a…..
Futóblog Eljött a tél... 2008.11.26 08:40:00
A hétvégén az volt a terv, hogy a Bakonyt és a Vértest szántjuk a KÉK jegyében. Pénteken viszont elég nagy mennyiségű eső esett, és az előrejelzés sem ígért esőmentes napokat. A hétvégét ilyen mód lefújtuk. Szombat reggel szikrázó napsütés, némi szél és hát mi…..
lehetetlenember 2008.11.27 11:20:39
Perillustris · cmtv.freeblog.hu/ 2008.11.26. 22:49:23
"Ez megvan? www.youtube.com/watch?v=XUuwEq98ByM"

Elég beteg dolog. Sikerült optimalizálni a szabtéri és a terem futás hátrányait. Grat a feltalálónak
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..