Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemfogfajni

4 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori versenyzőnk utalványát hamisnak nevezték egy Tescóban, de a jelek szerint olyan is van, hogy egyszerűen nem tetszik nekik a színe: Kaptam a munkahelyemen néhány ezer forintért semmire sem jó Erzsébet-utalványokat, mivel lépten-nyomon azzal szembesülök, hogy fele annyi…..
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
nemfogfajni 2011.10.20 10:44:51
Megpróbálok csak és kizárólag olyan infókra hagyatkozni, amelyek a sajtóban is olvashatóak, és ezek alapján összeállítani egy, a mainstreamtől radikálisan eltérő, de logikus verziót a szombat éjjel történtekre:  Induljunk abból, hogy igaz az az -…..
Na jó, kettőt ugye megtaláltak, akik nem voltak otthon a katasztrófa időpontjában, csak eddig b...tak jelentkezni.Nade azt a kérdést feltette már valaki magának, hogy miért nem találják a többieket?Hát mert a trutyi alatt vannak valahol, cseppfolyósan!Ha igaz az információ, hogy a…..
      Az MTV és az MR monnyon le.Nem csak azért, mert nem engedték Dúró Dórát a kampányban a Jobbikot érintő talán legfontosabb ügyről beszélnihttp://www.youtube.com/watch?v=DQJ-ANrKRyM&feature=player_embeddedde ráadásul olyan helyzetbe…..
Először is szögezzük le: Az MTV és a Magyar Rádió már megint hatalmas sikert ért el a fasiszták elleni harcban! Gratuláljunk együtt az érintett médiumok (nota bene: azóta már az Inforádió is!) felelős szerkesztőinek, akik épp óriási ingyenreklámot csinálnak a…..
Az Anglia elleni mérkőzésen Heskey belépőjétől bordasérülést szenvedő Tim Howard nyilvánvalóan jó kezekben van, hiszen egyelőre nem röntgenezték meg, MR-vizsgálat alá sem vetették, egyenesen a kezeléssel kezdték a dolgot, és ha bejön a lépés, Howard védhet Szlovénia…..
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
nemfogfajni 2009.11.26 21:18:36
@MortálWombat: Mortááálkaaa!!!!!

Eszem a zuzádat, de rég láttalak!!!!!
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
nemfogfajni 2009.04.24 10:48:24
 Mert az úgy nem járja, hogy szerelemből eltöri a csuklómat a féltékeny pára. Sziasztok! Lássuk az én sztorimat. Tavalyelőtt ősszel ismertem meg a volt páromat. Én, lány 17, ő is szintén 17. A megismerkedésünk nagy nyálas romantikus filmbe illő. Pár hónappla voltam az…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Zsíroskenyérblog-bréking: kedden éjjel a képviselők egyik kedvenc pubjában, a Kitty O'Sheas-ben mulatoztunk az Európa-negyedben. Ajtó előtti cigizés közben egyszer csak ismerős árny tűnt fel a járdán: maga Kovács "Itt hagytad a gatyád, Laci!" László adóügyi uniós…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..
  Az elmúlt, nagyjából száz év magyar történetét, a fenti felsorolás első két tagja határozta meg leginkább.Horthy és Kádár két korszak névadója és személyében meghatározója, akik mindketten egy hosszabb válságidőszak után kerültek hatalomra. Mindkettő saját…..
Új MÁV blog Ferihegyi lift 2.0 2008.03.20 13:05:06
Ferihegyen a lift továbbra is bugos. Nem működik. Biztos fontos dizájnelem. Tisztelt Ügyfélszolgálat! Bizonyára már sokan jelezték Önöknek, internetes fórumokon is olvastam, de ma a saját bőrömön tapasztaltam immár harmadjára: a ferihegyi vasúti megállóban az egyik lift…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
„Mondja el, mit nem szeret magán!” Ezzel a kérdéssel nyit Sean McNamara, a McNamara/Troy szépészeti klinika egyik tulajdonosa. Sejthetjük, a felső tízezer varázsdobozában járunk. A varázsdobozt épp egy spanyol ajkú úriember kívánja kihasználni, aki Sean pechére nem tud…..
nemfogfajni 2008.02.19 15:53:36