Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_mikulasbacsika_[+1]

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
Következő Levélírónk nem tud szemet hunyni a sorsszerű véletlen találkozások felett, melyekből azt a következtetést vonta le, hogy a történetben szereplő hölggyel talán az égiek akarják összeboronálni. De vajon 10 év barátságát felrúgni egy bepróbálkozással nem túl…..
Belsőség Kutyákkal Komáromban 2010.08.09 12:08:00
Az alapterv az volt, hogy Pistával és Pistáné Erikával, Vályi Karcsival, Pistáék schnauzerével, valamint Winkler Micikével, anyám kutyájával együtt a Cougarral megyünk Komáromba. A másnaposság azonban azt diktálta, hogy inkább a Tehenet hozzam elő – én a…..
_mikulasbacsika_[+1] 2010.08.09 20:40:05
@Erick:

Elég suta kis fasz vagy, fogalmad sincs az autókról, szerintem csak BKV-n utaztál eddig.

Egyáltalán mi a picsáért olvastál bele ebbe a posztba.
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
Belsőség Plasztikbomba 2010.06.04 08:31:07
Myron Scott amerikai fotóriporter feltalálta a ládaderbit és nevet adott Amerika sportautójának. Mindkettő jól sikerült. Vélemények az azonos című írásunkról...
_mikulasbacsika_[+1] 2010.06.04 16:11:45
_mikulasbacsika_[+1] 2010.06.04 18:10:46
@Danessz:
Ja, ami 5,7 literes és nem 500 lóerős az szerinted szar.
Szerintem még autód sincs, csak autóskártyád. Turbo rágók matricái megvannak még?
Amikor a most következő kiállított autónk megjelent a piacon a hetvenes évek elején, értetlenül néztek össze az újságírók, a vidéki gazdák, a tűzoltók-katonák és a gazdag arisztokraták: mit akarnak ezek? Eddig jóformán munkagépeket árultak, szétverhetetlen traktorokat,…..
Belsőség Pörgős jampi 2010.03.22 06:42:34
  Végre vezethettem egyik kedvenc amerikai izomautómat, az 1968-as Impalát. Kicsit japánosan ment, de így is megérte. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
_mikulasbacsika_[+1] 2010.02.12 12:27:20
@Bambano: M3-at mindenkinek!

Az ok, hogy gagyi szar autókat lehet kapni ócóér de legalább féket rakjanak már ezekbe is normálisat. Meg fajin ABS-t.
_mikulasbacsika_[+1] 2010.02.12 12:34:09
@MC_Pite: mondom az én ABS-em halál szar. Már előtted egy ékesszóló meggyőzött róla, hogy milyen jó is ez.

Eddig ha az enyém beindult, az esetek 90%-ában sokkal rosszabbul jöttem ki a helyzetből.

Másik meg az, hogy józan ésszel kéne közlekedni és nem belemászni idióta helyzetekbe, akkor nem lenne annyi hiper-szuper meg bármilyen kocsi az árokban.
_mikulasbacsika_[+1] 2010.02.12 12:36:04
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
Belsőség Egy korszak margójára 2009.11.18 06:21:00
Nem is olyan régen, a GTS megjelenésekor mondhatta el kommentelőink nagy hányada, hogy mekkora hülyeség is 115 ezer eurót kiadni egy ilyen autóért, mikor azon a pénzen már mennyi mindent lehet venni, mennyit nyaralhat az ember, hány gyereket felnevel stb. Értelmetlen? Nos, sajnos ők…..
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
_mikulasbacsika_[+1] 2009.08.27 17:30:30
@pet77: Hja mire kialakulna a vita a lényegről, a zippo gyereket ki is moderálják. Pedig a hitel az politikai téma. Szar lehet moderátornak lenni.

Amúgy igen, megéri új kocsit venni, de csak akkor ha íziben kifizeted, nem a kurva pajeszok zsebét tömöd hitellel. És ha úgy használod persze. Normálisan. Nekem a 95-ben vett zsír új kisteherkocsi már rohad szét, de még mindig rendületlenül megy, kopó alkatrészen kívül szart se költöttem rá, és 1000-szeresen behozta már az árát. Ja nincs benne klíma. Majd ha ez beszarik, következőben lesz.
Személykocsi: 10-15 évesen vett jó állapotú zsírkirály verdával megyek amiben még recskáztató automata is van és baszok az új fapad suzukira ami egyébként 2x annyiba kerül, azt a különbözet lóvét meg elköltöm szerelésre ha valami befosik rajta.
_mikulasbacsika_[+1] 2009.08.28 07:52:02
@efhábé: Naiv vagy öcsém. Mondj már egy olyan bankot vagy bármilyen vállalatot amelyik nem csak látszólag van magyar kézben és magyar érdeket szolgál, nem tünteti el a profitot bizonyos volt elvtársak üvegzsebeiben. Vagy nézd meg a Dunaferrt. Fogalmad sincs, mennyi pénzt lopott ki belőle az ukrán maffia, közben állami támogatásért sírtak, meg is kapták, ami nem ment volna a libatolvaj Kordonka és stábja nélkül, nyilván őket is degeszre tömték ropogós 100milliókkal. A zsidrákozásért meg bocs, de ez is olyan, mint a cigánybűnözés, hiába no, kicsúszik az ember száján ha nap mint nap ezt tapasztalja.
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
_mikulasbacsika_[+1] 2008.10.01 16:15:31
Egyetértek Sheroncombbal, meg a többiekkel, akik azon vannak, hogy megkerüljék a "magyar" államot.
Ha lesz elég suskám, meg is veszem végre a Mustang GT-t. És miért is fizetnék kb 11 millát 6 helyett?? Azért, hogy szép magyar rendszámom legyen? Nagy büdös
f@szt.
Nem vagyok tisztességes, törvénytisztelő állampolgár? Hogy legyek? Hogy legyek én az, ha maga az állam, a politikusok, vagy inkább hívjuk őket zsi....vány maffiának, akárminek, ha egyszer ők a legnagyobb szar gengszterek, és minket, kis(sebb)embereket folyamatosan átkúrnak?
Sajnos ebből a külföldi rendszámos históriából nem lehet kihagyni a hazai politikai cirkuszt, mert ők hozzák a törvényeket, miattuk baszunk rá folyamatosan. A többiek már elmondták.... örökölsz, fizetsz. Telket veszel, adózol. Építesz rá, adózol. Eladod, adózol. Ha lenne túlvilág, ott is megadóztatna ez a szaros banda. Szóval ilyen körülmények között én teljesen megértem, ha valaki nem fizet regadót és a többi szart.
És ha valaki becsületesen adózó állampolgár, és fennakad ezeken: üzenem, nyisd ki a szemed, ember. Olyanok hoznak törvényeket, akiknek rég börtönben, nem inkább munkatáborban lenne a helyük. Magyarnak nevezett, senkiházi ócska, féreg, magyarellenes emberek döntenek a sorsodról. Eszükben sincs, hogy politikusként ezért az országért valami hasznosat tegyenek. Őket kizárólag a gyors meggazdagodás hajtja. 99%-uk patkány. A befizetett adónkból dőzsölnek, milliárdokat sikkasztanak, felelősségvonásra nem kerülnek, kirabolnak, eladnak egy egész országot a benne élőkkel együtt, és szaporítják a tetves féreg cigányokat. Ellehetetlenítik a hazai vállalkozókat, kinyalják az USA seggét, elherdálják mindenünk, ami van, stb stb. És én nem akarok itt tovább politizálni, de elkerülhetetlen, hiszen beleugatnak abba is, hogy én hol veszem az autómat. Én ennek a "magyar" államnak nem fogom minden felesleges forintomat odadobni, hogy csirkefogó "politikusok" suvasszák el, meg cigányok játékgépezzék el.
És félreértés ne essék, én is adózom, nem vagyok csalógép, be vannak jelentve a melósaim, fizetek minden nyűgöt az állambácsinak, és kemény nehézipari munkával keresem a kenyerem, de az utolsó bőrömet azért nem fogom engedni, hogy lenyúzzák.
Hát szebb magyar jövőt. És az igazi AUTÓ a V8-nál kezdődik.