Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cslevente

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy így telnek a mindennapok a szerb általános iskolákban? A nagyszünetben videóra veszik, ahogy magyar diákokat kényszerítenek arra, hogy éltessék Szerbiát? Nem baj. Nem azért mondom. Éltessék. Ha akarják.A szöveg:- Kényszerítsd, hogy éltesse Szerbiát!- Na, gyerünk…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..
Mint arról már volt szó itt is meg ott is Nenad Csanak a Vajdasági Szociáldemokrata Liga vezetője, szélsőséges liberálnáci beköltözött a szerb Nagy Testvérbe. Élőben térít és szórja szerteszét nézeteit a demokráciáról és egyéb eszmékről. Sztrájkot szervez, és oktat.…..
A külföldi lapok címoldalait böngészve hiába keressük a balhés március 15-ről szóló tudósításokat. A hírportálok mélyebb rétegeiben is jobbára csak szűkszavú hírügynökségi híreket találunk. Magyarországból már az utcai randalírozás sem érdekel senkit? A legtöbb…..
K. Józsefet azzal gyanúsítják, hogy megölte, majd a kályhában elégette B. Erzsébetet, egy 71 éves asszonyt.K. József (42) a rendőrség közleménye szerint vasárnap délután lépett be az idős hölgy házába. Azt mondta: munkát keres. Miután bejutott a házba, megpróbálta…..
cslevente 2009.03.01 21:05:21
Ez épp itt történt nálunk a környékén, pontosabban Jázovón (Hódegyházán).

hu.wikipedia.org/wiki/Cs%C3%B3ka_(telep%C3%BCl%C3%A9s)

www.coka.co.rs/hu/index.html

Én úgy hallottam, h csak megverte és élve, eszméletlenül égette el... XD

Kül. milyen hülyeség ez, melyik elmebeteg akarna megerőszakolni egy 70évest... De most nem?
Serbia Insajd Egy éve 2009.02.01 17:20:00
Éppen egy éve született az első bejegyzés, 2008 február 2-án. Ez pedig a 256. poszt.  ..
A közelmúltban emelték a vérdijat, amelyet Mladics tábornok, és Goran Hadzsics egyéb háborús bűnös fejére tűztek ki. Ezt a két jómadarat keresik még nagyon a délszláv háborúk mészárosai közül. Kradzsics és Zsupljanin ugye már megvan. A korábbi 5 millió…..
Serbia Insajd B.u.é.k. aus Serbien 2008.12.31 20:29:00
Minden kedves kattintónak ezzel a szép szilveszteri műsorszámmal kívánok nagyon boldog új évet:  ..
cslevente 2009.01.01 11:29:51
Furcsa, hogy a Dunától északra mennyire másképp gondolják az életet az emberek. Mindig ezzel traktáltak otthon is. Ott délen másképp van. Mindenki paprikát árul az út mellett, meg csavapot zabálnak, szerb zenét húzatnak hozzá. Forog a birka a nyárson. Én gyerekkoromban hittem is…..