Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cséb 80

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véletlenül két évre aláírt a dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatához Schmitt Pál köztársasági elnök. Az elnöki hivatal szerint félreértés történt. „A köztársasági elnök úrnak nagyon sok dolga van, néha pedig egy egész halom papírt viszünk be neki, hogy szignózza.…..
Tíz perc alatt is lehet marhagulyást főzni. Persze csak levesporból. Ehető lesz ugyan, de valami megmagyarázhatatlanul kellemetlen utóíz marad utána a szánkban... Ilyen lesz az új alaptörvény is: alkotmány, levesporból.Ha minden a tervek szerint alakul - nem mondanám, hogy jól,…..
Nehéz elképzelni ezt a történetet, de azt sejtjük, hogy minden résztvevő makirészeg lehetett a folyamat alatt. Két barát összebalhézott, majd annyi időre picit kibékültek, amig az egyik meggyőzte a másikat, hogy tetoválhasson a hátára. A debilebb beleegyezett, és egy…..
Tegnap Zürichbe utaztam, reggel mentem, este jöttem, szóval egy laptopon, néhány hitelkártyán és egy fényképezőgépen kívül nem volt velem semmi. Ilyenkor többnyire zökkenőmentes a becsekkolás: legrosszabb esetben kapcsolatot kell teremtenem egy élő emberrel, aki pult mögül…..
cséb 80 2010.10.27 13:37:17
A Forbes magazin idén is közzétette, melyik halott híresség (köztük több zenész) kereste a legtöbbet múlt évben. Nem nehéz kitalálni, igen, a tavaly júniusban elhunyt Michael Jackson örökösei kapták a legtöbbet, ugyanis a poplegenda neve 2009-ben 275 millió dollárt hozott a…..
cséb 80 2010.10.27 12:00:46
@Gery.Greyhound: a haláluk után Ákosék is kereshetnének sokat...
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a…..
Papp Szabolcsról és zenekaráról már régen lehetett hallani, aminek megvolt az oka. A fiúk a koncertezésen és az új lemez készítésén túl egy rendkívüli meghívásnak is eleget tettek. Történt ugyanis, hogy idén tavasszal a zenekar meghívást kapott a kaliforniai Mojave sivatagban…..
Lángoló Gitárok Bazári opera 2010.09.23 09:45:00
Therion – Sitra Ahra (Nuclear Blast) Aki igazán komolyan veszi a zenét, és élete valóban fontos részének tekinti, egy idő után – akár bevallja, akár nem – zenefasiszta lesz. A határvonal persze valamennyi ember idegtérképén máshol húzódik, és hogy pontosan…..
Subba Londoni hétvégék 2010.09.07 12:44:40
Sok szeretettel küldeném ezt a képcsokrot a terézvárosi önkormányzatnak! (Klikk az első képre!) ..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
cséb 80 2010.07.20 13:00:14
Vasárnap tiltott előzésért sorolták vissza a németet Monacóban, négy éve, amikor legutóbb indult ott, pályán parkolásért. 2006-ban másodpercek voltak hátra az időmérőből, Michael Schumacher vezetett, de Fernando Alonso utolsó gyors körén volt, remek részidőkkel. A ferraris…..
Az új kormány névsora élettel töltötte meg a képviccek perverz rajongóit. Túl sok élettel! Az Orbán-kormányos első szörnyű vicc után íme Ximinez kombinált vegyi- és atomcsapása az egészséges magyar agyállomány ellen. Javasoljuk a Fidesznek, hogy ha megadják az…..
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
cséb 80 2010.03.31 15:43:59
Unikális hanganyagot találtunk a rendszerváltás környékéről. Gyurcsány Ferenc gyújtó hangú beszédet mond, őszintén feltárja a hibákat, felhívja a figyelmet arra, hogy be kell fejezni a hazudozást. Ismerős? A felvétel az 1989-es KISZ Kongresszuson készült, melyen végül…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
Ugye, hogy lehet másképp is! Annyit fikáztam az elmúlt napokban a királyi U20-as produkcióit, hogy itt az ideje egy-két dicsérő szónak. No, nem nekik, hanem a TV2 BL-stábjának. Sőt, nem is csak a BL-stábnak, hanem az egész TV2-nek, mert marhára úgy csinálnak, mintha nekik ez a…..
Kiváló weboldal a HAJ, vagyis a Halhatatlan Jimmyért Mozgalom szájtja, sőt közösségi oldala, főleg a termékeny feszültség miatt, ami körüllebegi az egészet, miszerint mi ez az egész. Ha tényleg Jimmy rajongói csinálták volna, hogy választhatták pont a HAJ nevet neki? Ha nem…..