Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klovag

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom több helyen is az Áll az alkuval kapcsolatban, hogy Gundel Takács Gábor volt az igazi, nélküle a játék sem lesz ugyanolyan, meg egyébként is ki a tök az a Kovács Ármin? Most tekintsünk el attól, hogy Áron az az Ármin, s hagyjuk figyelmen kívül, hogy Gundi milyen volt…..
B-oldal TOP1 húsvéti film EVÖR 2009.04.13 07:30:00
Kellemes húsvéti ünnepeket! Vegyünk egy francia sármőrt (Jean-Paul Belmondo), aki történetes legalább annyira gazdag, amekkora nőcsábász. Figyelme sosem lankad, így akkor is csajozik, amikor a feleségét éppen egy repülőgépre helyezi fel. A repülőtéren megismert szépséget…..
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Klovag 2009.03.04 05:52:41
Én most nem a thm-ről szeretnék okosakat írni, hanem inkább a KEDVES SZERZŐNEK írnám meg, miben is áll igazából a PROVIDENT CSAPDA:

Abban megegyezhetünk, hogy jelenleg kicsiny országunkban elég sok család anyagi helyzete kritikus állapotban van. Ennek nyilván sok oka van de most nem is ez a lényeg. Ha azonban bármiért beüt a baj (és itt nem új plazmatévé vásárlásáról beszélek), és azonnal(!) pénzre van szüksége az adott családnak (mondok egy példát: pl taxisként dolgozó családfőnél behal a verda), nem sok választás akad. A személyi kölcsönöknél jópár nap az átfutás, már ha a bank méltóztatik megadni (pl egy lakáshitel mellett nem sok esély van), és ha épp nincs egy milliomos nagybácsi, sok választás nem marad...... A csapda a visszafizetésnél adódik, ugyebár heti rendszerességgel kell fizetni, fizetést viszont (a legtöbben) havonta csak egyszer kap a jómunkásember, így ha nem marad hó végére pénz mit csinál az ember? Adott hónapban kimarad a villanyszámla/gázszámla/közösköltség/stb. befizetése. Arról ugye szó sem lehet, hogy a provident részlet csúszik, hiszen házhoz jönnek a befizetés miatt. Mivel sok-sok hónapig tart a heti törlesztés, egyszercsak összegyűlik egy adag tartozás és hip-hopp, máris itt az újabb probléma....az eon/távhő/stb. küldi a felszólítást: "fizess, vagy kikapcsolok!". Ilyenkor van az, amikor jön a telefon/sms-áradat a providenttől (mindig jól időzítve): Vegyél fel újabb hitelt, vátsd ki a régit oszt' jó lesz, hisz biztos van mire költeni. Sok esetben pedig megintcsak nincs választás....

úgy gondolom ez az igazi csapdája a dolognak. Törvényes? IGEN! Korrekt? Távolról sem.

üdv:
Laci
Ez megér egy pollt. Az amerikaiak 15%-a még ma is rendszeresen - "knocking back" - bedob egy vagy több italt munkaidőben. Vajon ez Magyarországon hogy van? Kérlek légy őszinte és kattints a rádillő válaszra. Szerintem az eredményen magunk is megfogunk lepődni. Csak merem…..
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..
Klovag 2009.01.20 01:58:27
Pannon "korlátlan" net, Székesfehérvár.
Érdeklődtem 2 üzletben is, mindkettő szerint ha torrentezek (nem szoktam) akkor a torrent időtartama alatt cellaterheltségtől függően lassíthatnak, sőt egyiküük szerint ha kint vagyok a pusztán(?) és csak én vagyok a toronynál akkor pl nincs korlát.

dec 2.-án szerződtem. Munkára kellene, sokszor ftp-n keresztül küldik az anyagokat, nem vészes, de néha megesik, hogy hirtelen 0.5-1 gigát le kell kapnom gyorsan ráadásul sokszor úgy hogy a városon belül úton vagyok.
5 nappal később net beáll 2-3kb/s sebességre. WTF? Háromszor beszéltem az ügyfélszolgával, mindháromszor mást mondtak és mindháromszor éktelen marhaságot. A legdurvább a harmadik alkalom volt: Az operátor hölgy közölte, hogy a korlátozás nem egy hétre hanem egy számlázási időszakra szól, vagyis a teljes hónara! Majd 20 percet várakoztatott, azzal a címszóval, hogy egy technikus kollégájával beszél. Ezt azonban kétlem, mert miután végzett közölte, hogy a technikus kollégájától azt az információt kapta, hogy az ftp protokoll is fájlmegosztásnak számít, még akkor is ha nem töltök le hanem csak például videót nézek az ftp protokollon keresztül!!!! :S

Jó, akkor körmöltem egy emailt az ajánlott egyedi kezelési csoportnak, kereken 30 nappal(!) később jött a válasz ami magyarázatot annyit adott, hogy a technika még nem tartott és ez van ezt kell szerezni, kb bekaphatom. Ja igen és paramétereket véletlenül sem mondtak (adatmennyiség, egy cellában egyszerre használt adatmennyiség, vagy legalább valami).

Január 5.-én feloldották a korlátot, 8 nappal és 5.2 gigával később pedig újra le lett csapva a net a csodálatos 90-es évek szinvonalára. Na igen és korlátlan net szerepel a szerződésemen. A 10 gigásokat 2-nél lecsapják???

Ajánlom elolvasásra a következő oldal második pontját:
www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ceginformaciok/celok/

A helyzet az, hogy ezt nem igazán szeretném annyiban hagyni, és egy évig sem szeretnék fizetni egy gyk használhatatlan szolgáltatásért. Össze kéne fogni emberek!

Mindenesetre a cégem mobiltelefonjai egy hete már a másik szolgáltatót gazdagítják.

Lesi
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Ez olyan izgalmas, hogy már tényleg nem nézek rá az usdhuf-keresztárfolyam grafikonjára, pedig 148 forintért vettem, és nagyon gyorsan túl kéne adnom rajta minél nagyobb haszonnal. A Tv2 szombaton megszorongatta az RTL Klubot, jó annyira az RTL nem igyekezett, a Trisztán és Izolda…..
Ehhez nem kell különösebb kommentár, pár jókedvű rajongó kicsit átdolgozta a Dexter egyébként űberkirály főcímét. Az eredeti az ugrás után látható. ..
Kedvenc monetaristánk, ern0 fotózta le, hogy menüben minden, így az euró is olcsóbb.A McDonald's-ban löncsöltem, de nem vagyok sikeres ember, mert csak hamburgert és kólát vettem, nem pedig eurót (aminek az árfolyama a fotó elkészítése pillanatában HUF 230 körül mozgott).…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
Klovag 2008.05.25 13:17:34
Múlt héten felfigyeltem egy reklámra, amit egy az egyben a tévéshopok mintájára készítettek el. Kétségbeesett és ideges hölgy ül a számítógép előtt, ki van borulva, miközben halljuk a szöveget: "Eleged van belőle, hogy semmit nem találsz meg az Interneten? Itt a…..
autózz! A lopakodó 2008.03.11 07:16:00
Veszélyes dolog sötétben, autópályán, világítás nélkül közlekedni. Ezt Lesi most már tapasztalatból  is tudja.Kis kaland esett meg velem a minap az M1-es autópályán. Késő este, egy igen nehéz munkanap után haladtam Pestről Györ irányába, kissé elpilledve felvettem a…..
Vajon jó dolog, ha a rend éber őre túlságosan vajszívű? Ésszerű bizonyos esetekben az emberségességre hagyatkozni? Szabálysértés esetén mindig jogosnak érezzük a büntetést? Myloh mindenesetre örült, hogy megúszta. Mai esetem arra késztetett, hogy megosszam Veletek/Önökkel…..
Bajuszblog Bajusz-deathmatch 3 2008.02.09 15:54:22
Az ember, akinek az arcát azért nem vésték bele a Rushmore hegy oldalába, mert nem volt elég kemény a szikla hozzá vs. minden idők legnépszerűbb videojátékhőse. Még hogy a filmekben/videojátékokban mindig a gonosz szereplő a bajuszos... Itt persze van egy kis csalás, hiszen…..
Pénteken, mondom P É N T E K E N! Kendernap a Kultiplexben Filmvetítések, tekerőverseny, és buli hajnalig. részletesen: A Kendermag Egyesület szervezésében, február 8-án, pénteken, 19:00 órától két filmet vetítünk le a Kultiplex nagytermében. Az első Amerikában…..
Felvettük mind, és csak néha tekerünk bele másnaposan. Megnéztük, mit kínáltak a tévék szilveszter este, hogy mit is kapott a papírtrombita meg a csomag szerpentin mellé ezen az éjszakán, az, aki tévé elé ült, mert beteg volt, vagy már hatodik napja ivott, és nem bírta a…..
Lassan a végéhez közeledik karácsonyi játékunk. A mai játékosok. (Ja, és megtaláltuk a játék mottóját is.) A mackó A kütyü nem érdekes a felhasználása emeli naggyá! Párom imádja a mindenféle macikat plüss vackokat. Namármost az autóban nem lévén PDA tartó, egy újabb…..
Ismerkedjenek meg a modern Tantalosszal, azaz Píterrel, aki mindössze egy nyomorult telefonvonalat szeretett volna, hogy később internetezhessen, de a T-istenek gőgössége miatt pokoli büntetést szabtak ki rá: a lakóparkban folytonos éhség és szomjúság gyötörte, nyakig állt a…..
Annyi ma a jó tévéműsor, hogy már jó előre a fotel lábához kell készíteni a fagyit, a popcornt, a sört, meg az önkatéterező készletet: úgysem lesz időnk felállni a tévé elől. Este nyolctól Kántor, a fekete-fehér rendőrkutya a Filmmúzeumon, ráadásul ezúttal egy postás…..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..