Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikeres-e

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikket egy korábbi írásomból származó idézettel kezdeném: "Komoly tömegeket ma már igazából csak a régi rockdinoszauruszok tudnak maguk mögé állítani, mint például a The Rolling Stones, az AC/DC vagy a Kiss - bár ezek már nem is annyira rock zenekarok, inkább már a popkultúra részét képző…..
sikeres-e 2016.06.02 12:50:26
@fehersolyom: én személy szerint Kalapács Józsit bármilyen zenekarban élvezném, számomra az egyik legjobb hazai hang! Amúgy zenében azon filozofálgatni, hogy mi/ki a jobb, eléggé időpocséklás, nemdebár? Kevés ennél szubjektívabb dolog létezik a világon!
Valószínűleg nincs olyan az olvasók között, aki ne látta volna a Star Wars: Az ébredő Erő című filmet. (Ha mégis, tedd meg mielőbb, mert ez a cikk eléggé spoileres.) Valószínűleg olyan se nagyon akad, aki ne látta volna a szembeötlő párhuzamokat az eredeti trilógia…..
sikeres-e 2016.05.30 15:09:00
@Macropus Rufus: látom a lényeg megvan! :-)
Nekem meg a VII. rész fájt, a lézer az nem...
sikeres-e 2016.05.30 16:35:03
@Darth Revan: hát a 8-at én sem fogom moziban megnézi. Ameddig nem hajlandóak némi szellemi munkát belefektetni és sem fogok anyagit, az hótbiztos!
sikeres-e 2016.05.30 16:35:49
@Macropus Rufus: sajnos igen nagy volt az a pötty! :-)
Maksa Zoltán először elsütött egy borzalmas viccet a Hír TV-n, majd az ezt követő felháborodásra reagálva kimaksolta (haha) a bunkóság fogalmát, de Bárdos András úgy érezte, érdemes még egyszer rákérdezni erre a dologra a humoristánál. Az elég kemény hangnemben fogalmazó…..
Belsőség Mai feladványunk 2014.05.22 17:11:04
Próbáld megfejteni ennek a sportnak a lényegét pár szóban! (Vattaúj a Charger, szétküldeni jó lesz?) ..
Jön a Szuperszombat, tájékoztatott a Sport televízió egy sajtóközleményben, és ugyan az ilyen hangzatos elnevezésektől jobban elzárkózunk, mint a köztévé a szakállas nőimitátoroktól, de most az egyszer kivételt teszünk, mert tényleg szuper lesz a szombató, höhö. Az van…..
sikeres-e 2014.05.16 15:12:42
@Töksi: a legtöbb ember (mint pl. én is) azt mondja, hogy előbb legyen színvonal, aztán öntsenek több pénzt a hazai fociba. És a múltból tudjuk, hogy ez nem feltétlenül csak pénz kérdése. Na mindegy, ez egy nehéz kérdés. De szerintem az eléggé valószínű, hogy csak úgy nem lesz több néző (akár helyszíni, akár TV előtti).
sikeres-e 2014.05.16 15:18:50
@Töksi: igaz, nem Barca - Reált írt, hanem "egyébként pedig tényként fogadható el, hogy egy Paks-Kaposvár meccs nézettebb egy Real- vagy Barca-találkozónál."
Mondjuk ezt továbbra is nehezen tudom elképzelni, figyelembe véve egy-egy Barca, vagy Reál meccs közbeni/utáni mindenféle blog hozzászólásokat is figyelembe véve, ráadásúl igen sokan stream-eken nézik a meccseket.
De mindegy, én nem is a hazai nézőszámon akartam vitatkozni, inkább a színvonal nagyarányú különbségén külföldi bajnokságokkal szemben.
sikeres-e 2014.05.16 15:28:46
@Töksi: akkor inkább úgy mondom, hogy ne az NB1-be öntsék azt a pénzt, hanem az utánpótlásba, aztán ha emelkedik a színvonal akkor lehet továbblépni.
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Komolyan, eszem megáll. Már akkor, amikor megjelent a hír, hogy kiírják a Family Guy egyik karakterét a sorozatból (mit az egyiket, a legjobbat), lehetett tudni, hogy ez egy médiahekk, egy olyan fogás, ami pont egy Seth MacFarlane kaliberű csávóra jellemző, kiírja a karaktert, csak…..
Csütörtökön, egy dél-kaliforniai kórházban elhunyt Jeff Hanneman, a Slayer egyik alapító-gitárosa és dalszerzője. A 49 éves zenész májelégtelenségben halt meg. Hanneman 2011 óta kénytelen volt szüneteltetni a turnézást, ugyanis egy pókcsípés miatt húsevő baktérium…..
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
sikeres-e 2012.12.02 23:36:28
@malacorr: az ütközés pillanatában még balra állt a kormány, majd gondolom próbálta visszabillenteni, ezért rántotta jobbra. Csakhát nem volt már hely egyenesbe jönni.
"A Cselszövő tökéletes alakkal látható a Playboy fotóin, ám az egyiken elfelejtették retusálni árnyékát, amelyen látható a derekára rakódott zsírpárna" - harsogja a mai Bors, ahol egyébkén a következő Aranymellény-díjas modorosság nyitja a csöcsökről szóló…..
sikeres-e 2012.04.06 12:56:42
@dr. Ez is csak egy nick: Miért ne lehetne randa???
sikeres-e 2012.04.06 14:29:55
@dr. Ez is csak egy nick: nick van?
Amúgy: http://szinonimaszotar.hu/keres/csúnya
meg: wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Randa
Megkaptad a kettes alát és máris itt magyartanárkodsz? :-)
sikeres-e 2012.04.06 14:55:33
@dr. Ez is csak egy nick: annyira mint te, a Wiki is mérvadó! ;-)
Hacsak nem vagy valamilyen nyelvprofesszor álnéven! Mondjuk a doktori cím ugyebár már nem jelent semmit széphazánkban! :-)
(Amúgy: szerintem hagyd abba ezt a nyelvészkedést, mert semmi értelme!)
Belsőség Búcsúzom tőled 2012.03.25 17:55:00
Csikorgás, csikorgás, csatt. Így kezdődött az a napfényes, de hűvös szeptemberi reggel, amikor szertefoszlott az álmom, hogy hagyhatom tisztességben megöregedni az autómat. 518i-t, 1984-ből. Pedig azt szerettem volna, ha kellemes rozsdapöttyökkel, de a tartóelemek épségét szem…..
Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az Anzsinál rengeteg pénz van, elég csak abból kiindulni, hogy milyen összegeket fizettek ki egy-egy játékosért, vagy hogy mekkora fizetést kapnak bizonyos labdarúgók.Samuel Eto’o-ért anno 27 millió eurót fizetett Suleyman Kerimov, ám…..
sikeres-e 2012.03.09 16:48:44
Tegnap megnéztem az Atleticó Vs Barcelona meccset. És a felháborodástól alig láttam :) Gondolom mint Farkas Norbi kollégám, annyi különbséggel hogy ő a bőrszalonnának drukkol. :) Ott kezdődött a dolog hogy messi kézzel maga elé pakolja a labdát és utána hevesen reklamál…..
A gazdagsághoz mindig tapad egy jó adag émelygős irigység is. Egészen addig, amíg nem mi vagyunk gazdagok. Ez az autó igazából sose volt még ilyen jó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
sikeres-e 2012.01.06 13:58:42
@Bende Tibor: ez most hátbavert kicsit. Én megesküdtem volna, hogy az általatok leírt átlagfogyasztás VALÓS és nem tippelgetős aszerint, hogy az előző felhasználó mennyivel adta vissza. Nem úgy lenne korrekt, hogy átveszitek -> MEGTANKOLJÁTOK -> használjátok -> MEGTANKOLJÁTOK -> kiszámoljátok a fogyasztást???
:-(
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
sikeres-e 2012.01.04 13:45:05
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
sikeres-e 2012.01.04 13:39:29
Ami ennél több, nagyobb, erősebb, az már bőven fölösleges. Vegyen A6-ost, akinek túl sok a pénze! ..
sikeres-e 2011.12.09 12:03:39
@Rocko-: egy szóval sem írtam, hogy más nem értheti. De ÉN nem értem, az biztos!
TComment Na ez sem a régi 2011.11.30 05:58:00
Szüksége van egy férfinek csillagra? Nem. Szüksége van egy férfinek négy karikára? Nem. Na és két vesére? Igen, de miért pont erre a kettőre? ..
TComment Tényleg annyit zabál 2011.11.28 05:59:00
Amennyit a katalógus ígér ..
sikeres-e 2011.11.28 12:21:47
@NoGun: a cikkíró adott útszakaszra írta, hogy az automata jobban fékezett, mint szerette volna, ezért nyomnia kellett a gázt, hogy tarthassa a forgalom ritmusát, ami ugye többletfogyasztáshoz vezet.
Azt viszont nem értem, hogy ezzel mi a baj, hiszen manuális üzemben megoldódott a probléma és szerintem pont erre való a manuális üzem. Ha egyáltalán nem lett volna a motorfék (azaz szabadon futott volna), akkor meg folyamatosan a féket kellett volna nyomni, ami meg a féket eszi meg hamar. Szóval szerintem ez a "hiba" nem hiba, hanem "normális működés"!
A fogyasztás meg szerintem is rendben van, mondjuk az átlagfogyasztás mérők kb 1 éves távlatban tükrözik a valóságot én is évente nullázom szeriv után. A pontos fogyasztást le kell mérni a kúton, de ahhoz ugye ki kell használni egy telitankot.
A sebességmérők tapasztalatom szerint majdnem minden kocsiban többet mutatnak, szintén érthetetlen cikkíró ide vonatkozó siralma.