Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sosevót

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákom-bákom zöldséges pultok jelentek meg a Thököly út mentén. Az engedélyeket a zuglói önkormányzat adta ki, miközben az elmúlt években - városképi szempontokra hivatkozva - sorra bontatták el  a fémszerkezetű zöldséges és egyéb pavilonokat. A minimális adó és higéniai…..
Sosevót 2014.06.13 12:26:06
@lavór:
Amit kifelejtettél: a multik azonos versenyhelyzetből, azonos jogszabályi környezetből indulnak, s léteznek. De! Itt a terheket CSAK az egyik nyakába varrják, míg a másik gyakorlatilag kötöttségek nélkül lavírozgat.
Dereng valami?
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Sosevót 2013.10.26 21:29:19
@$$$=$$$: az összefüggést nem értem, de talán te sem. Tuti nem.
Az egyik connecticuti tévéállomás reggeli műsorában a közlekedési híreket bemondó tévés a reklámszünetben azt hitte, a stúdió padlóján egy Grape Nuts nevű zabpehely darabkáit látja, így lenyúlt, felszedett pár darabot, majd elmajszolta a cuccot. Nem nagyon ízlett neki, amit…..
Sosevót 2013.10.10 21:27:04
@balage_81 reloaded:
Igen, ez nekem is magas. Hogy a pichába juthat valaki oda, hogy a földről bármit fölzabál. Megáll az eszem!
Nem volt hajlandó betömni a fogamat, azt mondta jöjjek vissza 20 nap múlva.Így kétszeri beteg látogatást tud a kórház elszámolni az OEP felé, vagy miért? Nem hosszú a történet, inkább csak egy kérdés.  Az egy héttel korábbi időpont egyeztetés után tegnap befáradtam a…..
Manapság egyre többen rettegnek Lendvai Ildikótól Mesterházy Attiláig, az MTV1-től a TV2-ig, a Klub Rádiótól az ATV-ig azon, hogy mi is lesz, ha visszatér a patás ördög. Szorgalmasan végzik munkájukat: rémisztgetnek, félelmet keltenek, mert őket ezért fizetik, nem is rosszul. Ők…..
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
Technikai szempontból – az aerodinamikai- és gumitesztek mellett – egy nagy, központi témája van a mugellói F1-es tesztelésnek: a kipufogók. A diffúzorra vezetett kipufogó-megoldás betiltása után kilenc csapat a hátsó szárny alsó elemét, a többi három viszont…..
Sosevót 2012.05.04 04:02:13
A nagyobbik koreai gyártó jó úton halad a totális önlejáratás felé, nagyon úgy néz ki, hogy az almaháború néhány embernek az agyára ment a Samsungnál valahol fent, legalábbis a marketingosztályon mindenképp. A Galaxy S sorban harmadik inkarnációját egyébként is (már-már a…..
Sosevót 2012.04.27 10:19:06
@Jaffar: Ez mondjuk úgy ökörség, ahogy leírtad. Egy Xperia kivételével csak vmilyen Galaxy van a családban. A legöregebb pont egy S. Soha nem kellett resetelni, pedig míg a fiamnak nem volt meg az ACE nagyon kapott mind hardver, mind sw szinten.

Mondjuk nálunk a Windowsok sem voltak soha újra telepítve, míg mások minden hiba orvosságánakbhiszik.
Miután Paul di Resta a harmadik, Nico Hülkenberg a hatodik helyen végzett a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén, a Force India bejelentette: nem, vagy csak korlátozott programmal vesz részt a délutáni, második tréningen. A csapat azt szeretné, ha az összes szerelő és csapattag…..
TComment Sosem lesz a barátod 2012.04.11 05:50:53
Az egyik népítélkező pontosan megállapította, hogy ha lámpától lámpáig csakis 6500-nál kapcsol fel, akkor a városi fogyasztás szigorúan 22 liter. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
T Cim.   Az alábbi dolog a lányommal történt meg ,amit először nem akartam elhinni. egy bizonyos cégnél titkárnő 10 hónapja jó fizetésért. Február végén felmerült, hogy a cég rosszul áll, le kellene venni a munkaidőt 4 órásra feleannyi fizetésért. Aztán nem történt…..
Budapest másmilyen is lehetne, mint amilyennek megépült. Ha másként történnek az események, egészen más épületek valósulnak meg. Ha 2004-ben nem privatizálják a repteret, ha kitartanak egy korábbi pályázat eredménye mellett, akkor most ilyen lenne Ferihegy: A 2003-as nyertes…..
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
kár-park Diplomáciai bonyodalmak 2008.10.25 00:01:00
Csúnyán összetört ezt a követségi Volvo S80-as, miután egy kereszteződésben a balról érkező belészállt. Nem a jobbkéz, hanem egy figyelmen kívül hagyott mackósajt szabályozta az elsőbbségi viszonyokat, ezért cascós lenne az eset. Már ha lett volna casco rajta. Nagyon nincs…..
Leleményes nép vagyunk. Géza fotói is ezt bizonyítják. Ha nincs út, de valahogy praktikus lenne, akkor csinálunk magunknak. Persze senki sem akar a dugóban csücsülni, főleg ha ott csábít a kis kerülő, szinte hívogat. Szép dolog a gyomlálás, de azt hagyjuk inkább a park…..