Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tséká

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kronológikusan összeszedve, eme szappanos műfajba illő, digitális levelezésem egy csodálatosan rothadék töccsel: (vigyázat, kegyetlen hosszú, dőlt betűvel az övé, simával az én válaszaim)David,This has been a very bad experience. You have showed no respect and brokenthe…..
Blogdog MÁV láv 2009.11.16 07:56:00
Diákigazolvány nélkül vonatozni diákjeggyel mindenképp egy veszélyes dolog./ K: kalauz U: utas /K: Jó napot kívánok, menetjegyet kérném ellenőrzésre!U: ímeK: 50% kedvezményre jogosító igazolványt is kérnékU: már tegnap megbeszéltük, hogy az nincsK: akkor személyi…..
Voltunk csütörtökön az Ernst&Young céges prezijén. Nem volt különösebben érdekes, de az eleve jó pont volt, hogy kb 50-en voltak a teremben, és csak mi 3-an voltunk külföldiek, így miattunk angolul volt az egész.Olyat viszont sehol nem láttam, hogy az utolsó előtti slide-ra…..
Beköltöztem az új helyemre, egész jó, majd később post-olok róla, azért is voltam passzív az elmúlt napokban, mert a mindenféle problémákat próbáltam megoldani, az egyikre várnék megoldás javaslatokat....Amivel legtöbbet baszódtam, az a netvarázsolás. Julianál wifi volt, az…..
Tséká 2009.10.05 02:12:51
@szpiti: Nem tudod megoldani hogy inkább wifin vagy kábelen netezel ? Csak azt kell kiderítsd hogy hol a rúter ami ráteszi a 220 ra a netedet, és onnan kihúzni egy jóféle ethernet kábelt, vagy wifi AP-t telepíteni oda.
Ha egyik sem megy szólj, és kitalálok erre is egy megoldást, de a legjobb a fenti kettő.
Érdekes élményben volt részem, amikor szerdán körülnéztem a VUB-s Welcome Day-en. Kb ugyanaz a lényege egyébként mint otthon, kimennek a különféle szervezetek sátrakkal, és pr-olják magukat, meg a rendezvényeiket.Volt egy csomó unalmas cucc, mondjuk van külön Apple-s…..
Csak itt Bois de la Cambre -nak hívják, de teljesen olyan, mint a Margit...Nagy zöld tisztások a fák között, középen egy kis mesterségesen kialakított tóval, aminek a közepén van egy nagy ház, természetesen valami étteremfélével, de azt nem láttam közelről.Egyébként…..
Tséká 2009.09.15 13:46:37
@szpiti: Szeretnék még sörrel jutalmazandó kiírt taskokat ! :D
Tséká 2009.09.16 12:33:57
@szpiti: Igazából hamarabb olvastam, csak hát amit nem tudok azt nem tudok.
Hello everyb!Ma voltam megbeszélni az órarendemet a kari koordinátorommal, de még elég képlékeny az egész. 6 tárgyam lesz elméletileg, 2 a business karról, ezekről semmit nem tudtak itt, de mondta a nő, hogy megkérdezi a részleteket. 2-nek még nincs kialakult órarendje (1 héttel…..
Nem vagyok konyhatündér, de Gordon Ramsay rajongója igen. Ezért csaptam le rögtön kedvenc gasztroblogomon a nevével (és arcával) fémjelzett játékra a Facebook-on. A Hell's Kitchen igazi szemétparaszt, szívatós kajakészítős játék (effélék voltak már itt is, de ilyen szép…..
Immár ötödik alkalommal szórakoznak a schönherzesek saját kollégiumuk szobafényeivel. Idén zene is lesz, sőt, egyben indafotósétálni is fogunk. Úgyhogy akinek van kedve nehéz témát fotózni, az pakolja be a táskájába a gépet is. Akik nem értik vagy nem tudják, hogy miről van…..