Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...::: Radio Edit :::...

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Áldott légy, Vitarám! 2009.02.02 02:12:00
Lehet, hogy az autódnak lelke van? Bali szigetén biztosak ebben, ezért évente egyszer megköszönik a hagyományos és modern igavonók szolgálatát. Csak akkor nevess, ha sose paskoltad még hálával telten a kocsid farát! Szentelt víz a családi Grand Vitarának Az Indonéziához tartozó…..
Penya lőtte Pesten – akár ez is lehetne az alcíme eme rövid kis képes posztnak. Olvasónk nem volt rest és mikor a pirosnál várakozva begurult járgányuk mellé a holtteret átértelmező Fiesta, gépe után nyúlt azonnal. Gondolkodtam rajta, de nem tudom, mi vihet rá egy…..
...::: Radio Edit :::... 2008.11.13 17:02:43
Belsőség Gyere ki a hegyoldalba 2008.11.13 00:31:00
Költözni kell, nincs mese. Az ember nem élhet örökké albérletben, kell valami saját. Vidéki gyerek vagyok, a tömbházban nem bírom, ha már Budapest és környéke, akkor legyen valami házacska a domboldalban, valahol a vidék és a város határán. Minél eldugodtabb helyen van egy…..
- prokee - Öröm, bódottá ! 2008.11.08 09:10:00
Megvan. Köszönöm mindenkinek, hazaért. Az ercsi erdőben pihent, háton, mint egy döglött csíbor. Kisebb károk vannak, kerekek sehol, de lábon jött haza, és könnyen javítható minden. ...az csak sár... Nagyobb térképre váltásKöszönöm. Mindenkinek. Mindent...
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
Az első M3-as BMW. Átlag 4000 eurót drágultak, amióta figyelem őket Évek óta szemezek az olyan autókkal, amikkel amatőr versenyekre be lehetne nevezni, de legalább versenypálya nyílt napokra kivihetők. Ilyesmire az átlagos, modern családi autók sajnos tökéletesen alkalmatlanok.…..
Belsőség Nem a legjobb reggel 2008.11.05 11:00:00
 Szeretik Önök az autójukat? Minden bizonnyal igen. És most képzeljék el, hogy egy reggel felébredve egyszerűen nincs. Ellopták. Valakik valamiért. Egy pár másodpercnyi matatás a zárral, köhög az önindító és ennyi...Segítséget kérek, ilyen egyszerű. Nem szoktam ilyet…..
Az amerikaiak elképzelték, melyik autómárkákra hasonlítanak az elnökjelöltjeik. Két közvéleménykutató cég, a Landor Associates és a Penn, Schoen & Berland arra kérte az amerikaiakat, jellemezzék autómárkákkal a két jelölt karakterét. Van, aki szerint így kormányozná…..
...::: Radio Edit :::... 2008.11.04 22:28:00
Ezt a hat év körüli kis Toyotát márkakereskedésben, gyári alkatrészekkel megjavíttatni többe kerülne, mint venni egy újat. Pedig annyira nincs is összetörve. Ahhoz, hogy megtörténjen a baj, nem feltétlenül kell féktelenül ámokfutni, a volán mögött elaludni vagy…..
Belsőség Pandabűz száműzve 2008.10.12 01:24:00
Profin elláttam ugyan kicsiny Pandám sebeit a kipufogóleszakadás után, de az átmeneti megoldás csak arra volt jó, hogy én egyedül, esetleg mellettem még valakivel közlekedni tudjak az autóval. Erre akkor jöttem rá, amikor a gyermekeimmel elmentünk valami hétvégi rendezvényre. Ők…..
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
Akármekkora légyen is a válság, kóvályogjon bár az összeomlás szélén Amerika autópiaca, a Suzuki szekere jól szalad. Legalábbis erről regél a cég sajtóközleménye, melynek címe: A Suzuki sikertörténetének legújabb fejezete No nem valami izgalmas fejezet, de talán…..
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...