Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunnihurri

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím talán pontosabb lenne így: lehet más is a jobboldalon? Az előző bejegyzésben lehetőségként felvetettem új jobboldali szereplő(k) előbukkanását, és ez meglepő módon sokakat levélírásra ingerelt. Most kifejezetten találó a kaptam hideget és meleget is megfogalmazás; a…..
Lilu fodrászszalont nyitott kollégájával, Nagy Sándorral. A műsorvezető úgy érzi, ismertsége sok embert fog becsábítani az üzletbe. A szalon megnyitóján felbukkant Fluor Tomi, aki nemrég költözött el jó barátjától, SP-től, mert úgy érzete elege van, hogy a rajongók minden…..
Európában elsőként rendez kiállítást a Kogart az amerikai pszichedelikus rockplakátok 1965 és 1971 közötti fénykorszakából. Az egytől egyig eredeti plakátok mellett a Rock and Roll Hall of Fame múzeum által kölcsönadott relikviák – többek között Keith Moon…..
Paranoid Android Gyurcsány vall! 2011.10.05 13:25:00
  Efrajim Kishon (Kishont Ferenc) emlékére     Az interneten megtekinthető az a hamis videó, amelyen az látható, hogy Gyurcsány Ferenc nem vall, illetve erkölcsi fölényének reflektorával az ügyészek szemébe villant. Ez utóbbi rész természetesen megfelel az…..
Onlinemarketing blog Indexre téve 2011.09.05 17:48:00
Az Index.hu tizedik születésnapján volt egy furcsa momentum. A CEMP - és ezen belül az Index.hu - két tulajdonosa beszédet mondott. (Most tekintsünk el az adózási trükköktől, és fogadjuk el: a két nevesített tulajdonos A tulajdonos: Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf.) Amikor a…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Legszebb szín a zöld! Festményeken meg pláne. Ugyanakkor nagyon nehéz kikeverni, megtalálni és alkalmazni a megfelelő zöld árnyalatokat.Sorozatunk folytatásaként Munkácsy Mihály néhány képét szeretném bemutatni. Munkácsyról elsőre sokaknak a Krisztus trilógia, valamint a…..
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
Tavaly nagy siker volt Budapesten Sting különleges, Symphonicities elnevezésű koncertje, ahol saját, illetve a Police dalait hangszerelte át klasszikus nagyzenekar segítségével (mi itt írtunk róla). Mivel a fellépésre hetekkel a dátum előtt elfogyott az összes jegy, ráadásul ez nem…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
A naptárfiú aktivizálta magát: ha egyszer a főnök azt mondta, hogy a Facebook-on nyerték meg a választásokat, akkor ezt valahogy bizonyítani is kell, még ha utólag is, hisz csupán kicsit ciki, hogy a sajtószabadságot többen lájkolják, mint szeretett vezetőnket. Deutsch tehát…..
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
"Ne rejtsük véka alá, hogy vannak, akik életmódszerűen űzik a rágalmazást" - virít Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár nyilatkozata a Magyar Hírlap címlapján. Mert meg kell magyarázni, mitől ilyen ellenséges velük a sajtó. És az ember, aki kritizálta eleget a…..
  Jelentősen szigorodhat az újságírók országgyűlési munkájának szabályozása. Kövér László házelnök már többször beszélt róla, hogy nem tetszik neki a plenáris üléseknek otthont adó alsóházi terem folyosóin bóklászó, a képviselőket kérdésekkel…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Gyönyörű véletlen egybeesés, hogy pont azon a héten, amikor néhány szűklátókörű Szabó Ervin betiltásáért kardoskodik, szinte teljesen elsikkad a magyar irodalom egy valódi ünnepe. Mert van kit köszöntenünk: ezen a héten lett volna száz éves Faludy. Pontosabban rosszul…..