Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegyipetymeg

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
Egy-két hete teambuilding volt a téglagyárban, ahol dolgozom. A teambuilding arról szól, hogy összegyűlik a csapat egy konzultánssal, és különféle játékokat játszanak, amitől jobban megismerik egymást és állítólag valamilyen misztikus módon ettől hatékonyabbá válnak. A…..
Az Atelier Zhanglei tervezte a képen látható, Nanjing városában megtalálható családi házat, amely erősen emlékeztet gyerekkorom egyszínű, natúr kreativitást serkentő fakockáiból generálható épületekre. Nem kritkaként, csupán észrevétel. A tervező koncepciója szerint a…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
hegyipetymeg 2009.10.07 08:35:23
@Shitting Bull: Teljesen egyeetértek veled. Én is nagy bringás vagyok, de mióta ezeket a "miénk itt a város" megmozdulásokat csinálják, és elérik, hogy már a saját házam előtt sem állhatok meg, mert 2sávos bringautat festettek fel, azóta inkább az autósok pártján vagyok.
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
Elég egyértelmű, hogy kormányzat nem hajlik a kerékpárút-fejlesztéstől eltérített milliárdok visszatérítése felé. Az viszont nem egyértelmű, hogy a bringások mit gondolnak erről. Volt ugyan biciklis tiltakozó demonstráció, de az itt a blogon is kiprovokálta sokakból: nem…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Én optimista vagyok és érzem a lassú javulást a főváros átlagos útminőségében, persze kivételek mindig vannak, Tibi is egy ilyen helyszínen akciózott és dokumentálta fotókkal és írásban az egyébként valóban elkeserítő helyzetet. Egyszer már megjelentettétek egy cikkemet,…..
hegyipetymeg 2009.03.05 15:57:14
@ColT: Mint útépítő cégnél dolgozó elmesélem, hogy mi zajlik. Olyan kevés állami pénz van a felújításokra, hogy a szükséges aszfalt vastagság felére ad csak megrendelést a Közút. Az árak meg annyira nyomottak néhány szélhámos építési vállalkozó miatt, akik ugye nem jelentik be az embereiket, stb..., hogy a normális nagy cégek nemhogy hasznot nem csinálnak (nyúlnak le), hanem, sokszor nullásra is alig tudják kihozni a projekteket.
autózz! Kell-e balra húzódni? 2009.03.02 16:57:45
Műbalhé az, amit Gábor írt meg nekünk, vagy jogos volt a hátulról érkező autós türelmetlensége? Akár úgy is feltehetjük a kérdést, hogy ki volt a hülye, az oktató, a tanuló, vagy a kötekedő autós? Esetleg a posztíró, mert nem csapkodta meg mindhárom szereplő fejét…..
Bizonyára félt a közterület-fenntartó, hogy elkopik a tolólap a hókotrókról, Dani legalábbis nehezményezte, hogy ha már odaköltözött melléjük, hogy ilyen esetben ne legyen probléma, akkor miért nem képesek a saját portájuk 3 méteres környezetén kívül is rendet csinálni,…..
hegyipetymeg 2009.02.18 16:10:09
@Hurrá Torpedó: jó, ha majd csak picit vágod le az ujjad, mondhatja az orvos h akkor gyere majd vissza ha tőből csonkoltad a karod:)
Összehozza az autósokat a hó, én legalábbis ma reggel munkába indulás előtt egész jót beszélgettem hósöprés és jégkaparás közben valakivel, aki egy műanyag vakaróizével próbálta a tízcentis havat eltávolítani az autója tetejéről és felajánlottam neki a kefét. Vanek…..
Az alábbi eset kapcsán a Tévé ügyvédjének szlogenje cseng vissza a fülünkben, miszerint „ne hagyják magukat becsapni, átverni, megkárosítani”. Az újépítésű társasházak vásárlói közül rengetegen mérgelődnek a lakáson belüli garanciális javítások elmaradása…..
Azt tetszett gondolni, ma nem lesz új poszt? Tévedés, ma is új olvasói levéllel jelentkezünk. Krisztián mesél munkahelyéről, ahol kutyába sem veszik egy ideje, mert összekülönbözött az osztályvezetővel.Kedves Szerkesztő! Egy biztosító cégnél dolgozom több, mint 6 éve.…..
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
hegyipetymeg 2009.01.29 10:00:25
@hunter84: Amikor egy ügyvéd 3 perc alatt megírt szerződésért 75ezret kért, 25-ről aodtt számlát, akkor ne mondja az ügyvédbojtárnak, hogy örüljön h. nem neki kell fizetni. Nehogymár a szúnyog adjon vért...
Időről-időre feltűnnek mazochista hajlamokkal rendelkező - amint látni fogjátok, homoerotikus motívumokat is felvonultató -, bűnbánó, esetleg e kettőt egyszerre alkalmazó levélírók. Egy baromállat (ő nevezte így magát, nem ám mi őt) is hozzánk fordult lelki fájdalmával,…..
Mandiner blog Frusztráltságriadó 2009.01.13 11:01:00
Ha létezik szmogriadó, amikor a páros, meg páratlan rendszámú autók szétválasztásával sikereket lehet elérni, akkor szerintem ideje, hogy Budapesten frusztráltságriadót hirdessünk. Javaslatom az - európai direktívákat figyelembe véve -, hogy a piros napos ünnepeken az…..
hegyipetymeg 2009.01.13 11:46:04
autózz! Magyarok Ausztriában 2009.01.08 07:57:00
Sok szerencsés ember élvezhette az ünnepek alatt a téli sportok örömeit. Szabi is közéjük tartozik, de a kikapcsolódás nem indult zökkenő mentesen és nem az osztrákok vendégszeretetével volt probléma...Ünnepek után rögtön 28-án autóba ültünk, hogy sógorék egyik közeli…..
Modorosblog A modoros egyetemista 2009.01.07 08:14:00
Örülünk, hogy vagytok, ugye mindenki szavazott már? ;-) Ismét köszönjük a nemes viaskodáson túl közzétett kiválóan modoros MLM-es idézeteiteket - ígérem, hogy lesz még 2. rész is! Mai témánkat a magyar felsőoktatás világába becsöppenő gólyáknak köszönhetitek. Előre is…..
Szerencsétlen József csak dolgozott a tüdőrákján, erre a szeme láttára elcsap egy renitens öregurat egy szintén szabálytalan, a sebességét nem megfelelően megválasztó sofőr. Tény, hogy nem egy eseménytelen cigiszünet volt, de azért az ember nem szeret ilyet látni. Azért…..
Kifejezetten utálok a belváros magjába autóval menni. András van olyan szerencsés, hogy ott dolgozik és nem mindig tudja P+R parkolóban hagyni reggel az autóját, ami a helyek siralmas mennyiségét ismerve tulajdonképpen nem csoda. Ettől persze még nem könnyebb Budapest közepén…..
Megítélés kérdése, hogy valóban szívás e motoros fűnyírón üldögélve tölteni a délutánt, én tenném, de aki így érzi, vegyen jobbat. Napelemeset. Zéró kibocsájtás, alacsony zajszint, a szebb jövő ígérete, rengeteg pénz. A Husqvarna Automower sorozatában kapható…..