Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kofy

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem előtte, sem utána nem járt több autóbusz az elnöki rezidencia kertjében. Az Ikarus 1977-ben készítette el a 18,2 méter, vagyis 60 láb, hosszú 286-os típust László Anna tervei alapján. A kocsit ezután kiszállították az Egyesült Államok nyugati partvidékére, ahol…..
Még nincs másfél órája, hogy az Android-főnök Sundar Pichai a saját Google+ oldalán arról számolt be, micsoda meglepetés érte, mikor visszatért ázsiai útjáról. Nem elég, hogy megtörtént az egymilliárdodik Android-aktiválás, vagyis már elméletileg a Föld lakosságának…..
HamPLÓ Panelcizella 2013.07.30 18:00:00
"Nem csak a szépet és régit kell fotózni" című sorozatunk mai részében... Legutóbb Berlin kapcsán ejtettem szót arról a kelet-német szokásról, hogy régi utcák foghíjait panelházakkal tömték be. Amikor ilyet látok, mindig elgondolkodom azon, vajon igazuk volt-e, hogy házgyári…..
Heti három edzés, benne egy hosszú, plusz két nap lakásfestés keresztedzésnek az nem is olyan rossz kezdés a maratoni felkészülésre. Ami kicsit aggaszt, hogy nem igazán estek jól a futások, ráadásul folyton álmos voltam a héten. Tolok egy kis vitamint, meg magnéziumot, kálciumot,…..
Futóblog Edzés a nyaralás alatt? 2013.07.01 09:08:58
Sajnos az ablakon kitekintve ez nem mindig ennyire egyértelmű, de a naptárra pillantva láthatjuk, hogy itt a nyár, aki még esetleg eddig nem tette meg, az is lassan hosszú tömött sorokban a Balaton, vagy valami kafa kis tengerpart felé veszi az irányt. Akár a saját ütemünkben, saját…..
Általában témakörök (korszak, típus, alkalom, stb.) szerinti mappákba szoktam rendezni Ab van Donselaar régi villamosos felvételeit, de a most következő képeket tartalmazó könyvtár neve egyszerűen csak ennyi volt:"szép". Az egyvágányú 8-as villamos az újpesti piac mellől…..
Van olyan, hogy az ember kap egy marék régi képet, és gyorsan végigszalad rajtuk, és van, amikor egyetlen képet tíz percekig el tud nézegetni. Ha ez a kép ráadásul még nagy felbontású is, az külön öröm, hiszen ilyenkor nem csak arról van szó, hogy több sárga pixelből áll a…..
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Volt két Mercim: Mózes, egy 1985-ös W126 500SE és Doxa, egy 1982-es W123 300D. Már nincsenek. Közel hat év után először nincs Mercedes otthon. Furcsa érzés, és cseppet sem kellemes. A háztartás Merci-menteítése Doxával indult, akaratlanul. Miután Mózes néhány hónapnyi pihenő…..
Futóblog Lehajtott fejjel 2012.07.20 11:37:00
Csütörtökönként már kezdtem érteni, hogy mire gondolhatott Bitliszbá, amikor azt mondta, hogy a maratoni felkészülés lehajtott fejet kíván. Van ez az őrület nálam, hogy futva járok dolgozni, aztán meg munkahelyről a Szigetre. Amikor kitaláltam, hogy de jó is lenne ez így…..
kofy 2012.07.29 22:08:04
@pannonfunk: Így van. Nehéz behajlítani. Futás után természetesen nyújtok, az egyik blogpostban található videóban foglaltak szerint. De utána is akkor érzem jól magam, ha hosszabban nyújtva lehet a lábam (kb. fél óráig). Tegnap 20km-et futottam, de 12km után már egy kicsit meg kellett állnom és utána 17km-nél újból gyalogolnom kellett. Este bekentem, aztán reggel is, de most is érzem...
Amúgy 187cm/75kg vagyok és ahogy figyelem magam, eléggé pronálva futok (gondolom ez nem javít a helyzeten...)
Egy irodaházban dolgozom, az otthonomtól 10 kilométerre. Az irodaházban sok minden van: büfé, csokiautomata, kávégép és egy papírbolt. Mi az ami nincs? Zuhanyzó. Volt olyan kollégám, aki bringával bejárt és a férfi wc-ben paskolta le magát a csapnál, de futás után nekem ez nem…..
A Lexus GS árpolitikája mar és horzsol, kérdés, hogy ez és a hibrid hajtáslánc elég lesz-e ahhoz, hogy végre beérje a prémium-triót és elnézzék hibáit? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kofy 2012.06.13 11:16:48
cnettv.cnet.com

Írjátok be a keresőbe, hogy 2013 Lexus GS350. A tesztben az úriembernek szintén azzal van baja, mint Rácz Tominak. "It's a disaster..."
Lehet, hogy "pántlikát" mondtak a cégérfestőnek telefonban, csak félreértette. Aztán ha már ki volt írva a boltra, akkor egye fene belevágunk... A képért köszönet Gilicze Bálintnak!..
Kik voltak és mit futottak? Én nem versenyeztem, de láttam Dvorcsákot befutni, meg Bitliszbát a villamosmegállóban, aki "jó napot szerkesztő úr!" felkiálltással üdvözölt. Most viszont elmegyek, lefutom a saját kis adagomat. :) Végezetül álljon itt Németi Gergely (a Futóklubból…..
kofy 2012.06.11 12:27:20
@gergoke: Köszönöm a gratulációt, természetesen Neked is jár az elismerés.
Az időjárás egyébként lehetett volna rosszabb is. Ha a szombati 30 fokos tűző nap maradt volna (ami a rakparton "simán" 40-nek érződik), akkor nem vagyok benne biztos, hogy lefutom.

Mivel "futóversenyszűz" voltam, ezért éjszaka próbáltam átgondolni, hogy hol ronthattam el, hol lehetne javítani. Elképzelhető, hogy túlzás volt az első két körben a 5perc körüli ezres tempó, s ettől "omlottam össze" majdnem a harmadik körben. Vagyis ha az elején nem húzom meg annyira, talán több energiám marad a végére. Ezt kell még "csiszolni" nyáron és parancsolni az agynak, hogy hiába jó érzés előzni mindenkit az elején (amikor még bíztatnak a szurkolók), előbb-utóbb jön a "magányos rakpart", amikor csak azon kattogok, hogy itt meg ott fáj és egyébként is elegem van...
TComment A japánoknak annyi 2012.04.24 06:06:18
Nem valószínű, hogy bárki megvenné Golf helyett. Az i30 így is betesz jó pár konkurensnek, főleg a japánoknak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
PTinfo Zónázó villamos Madridban 2012.03.09 08:15:00
Madridban egymástól szeparáltan két villamosüzem létezik, összesen három vonallal. Az egyikhez egy 5,4 kilométeres viszonylat, míg a másikhoz egy 8,7 illetve 13,7 kilométeres vonal tartozik. A nálunk megszokottakkal ellentétben a vonalak nem a belvárosi, sűrű forgalmú utcákon…..
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Az első okostelefonok megjelenése óta van egy kép előttem: van a zsebemben egy okostelefon, mellyel mindent meg tudok csinálni, amit egy telefonnal meg lehet - telefon, internet, sms, fényképezés, stb. Eddig nem is különös. Igenám, de ezt a telefont egyszerűen csatlakoztatom az otthoni…..
kofy 2011.01.06 14:42:00
@voodoux: Köszönöm a trollkodást, ezekszerint nálad a videó nem jelenik meg. Peace.
kofy 2011.01.06 14:44:17
@voodoux: Majd legközelebb jobban figyelek, hogy nyelvileg helyes megfogalmazásokat alkalmazzak annak érdekében, hogy a helyes szóhasználat iránt érzékenyebb szemmel és füllel rendelkező olvasók igényeit is kielégíthessem. Köszönöm figyelmeztetésedet.
kofy 2011.01.06 19:00:48
@Bigyó Felügyelő: Próbálok a sorok között olvasni: szóval segítek itt egy videólinkkel, aztán az a köszönet, hogy leb@sznak. Valóban én vagyok a nem idevaló, úgy látszik itt más szabályok uralkodnak. Peace.
Belsőség Pedig tanga-gomb sincs 2010.08.09 06:39:53
Ennyi csaj még sose bámult meg. Ennyi nő még sose akart beülni mellém. Vélemények az azonos című írásunkról...
Amikor először futottam át Cork77 levelét, azt gondoltam, hogy a kanyarban van kitáblázva a két irányban különböző sebességkorlátozás, ami még magyarázható lenne azzal, hogy a belső íven élesebb a kanyar, mint ahogy ez a Lágymányosi híd budai oldalán is van, de nem. Itt a…..
A Lágymányosi híd átadásával egyszerre kellett volna elkészülnie a budai oldali csatlakozó úthálózatnak is. A Hamzsabégi úton élők sikerrel akadályozták ezt meg, így alternatív útvonalként a Szerémi út – Andor utca – Egérút nyomvonal lett kijelölve. Ami az…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...