Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kasu

0 bejegyzést írt és 447 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
kasu 2019.06.20 08:21:00
@hajnal.ferenc: Ok. Egyetértek én veled, a nepper az nepper, keresni akar, és sok kétes személyiség dolgozik a szakmában. De tudjad, a vevő meg nem feltétlenül ártatlan, édi, hanem még sokan (nyilván nem mindeki!) seggfejek is! De még többen nem elég elővigyázatosak. Nem a nepperrel szemben, hanem az életben...
Amit lényegnek hiszek ebből a Kopasz-féle sorozatból, hogy igenis jó tanácsokat ad, ír le, életszerű, valós és tanulságos.

Ezt írod:"hogy ha nem értenék hozzá valamennyire, nem szeretném az autókat, és ennek hiányában nem lennék tájékozott, akkor bizony nagy bajban lennék." Tökéletes meglátás, ezt kéne tudni a többi vevőnek is, hogy ne verje át senki őket és hogy hogyan kellene, lenne érdemes autót (is) venni, tehát átvizsgálással, ismert eladótól esetleg és leszámolva az illuzióval, hogy a használt autó szalonautó, csak sokkal olcsóbban...
kasu 2019.06.25 10:24:24
@hajnal.ferenc:Talán egy dolgot érdemes ismételnem, miszerint:
olvasd, kedves vevő, vevőjelölt és ne szaladj bele a hibáidba,ítéld reálisan és vizsgáltasd át, aztán meg vedd tudomásul, használtautóról van szó, nem kirakati új autóról, féláron.
Szerintem ez a Kopasz mondanivalója!
Hogy hülyék lennének egyesek, az meg full helytálló.
Szerintem kimerítettük a témát.:-)
Nyilván mindenki a saját világnézete és vérmérséklete szerint válaszol a címben feltett kérdésre. A skandináv országban élő Bandirepublic azonban ennél kicsit továbbment és egy egészen érdekes megközelítéssel próbálkozott...
kasu 2019.03.12 08:09:04
@sírjatok: mindenkinek ajánlom figyelmes elolvasásra, amit írtál, nagyon egyetértek!
Az Orbán és bandája belekeverése, miért is ne? ugye félkegyelmű barátom, a kultúrálisan fejlettebb társadalom (amelyik megtűri az Eu szégyenteljes alkesz vezetőjét pl.) mintha volna itt egy kis zavar.

De mondok mást. Az itt vitatott szintek és szinek, hát a mediterrán világban volna egy ember is, aki egyetértene? És ez még mind Európa.
Gépész WC-kérdés 2018.09.10 10:30:51
Ahová a király is gyalog jár… házunk, lakásunk nélkülözhetetlen eleme a vécé, amely örvendetes módon magán viseli a civilizáció fejlődésének nyomait – így már itt is a kényelem és a higiénia vette át a főszerepet. Kis vécé-körképünkben most áttekintjük, hogy mit kell tudnunk e szemérmesen kezelt, de…..
kasu 2018.09.10 19:31:38
@élhetetlen: A nedves törlő egyszerű, olcsó (egy életen át is), de főképp az a baj, hogy nincs kultúrája a bide használatának és nincs a régebbi építésekben lehetőség megoldani, vagy nagyon nehézkes. Nem is tud az emberek nagy része a lehetőségről se, és amúgy meg nem intimmosakodnak (meg sokan amúgy sem. Bár ők nem olvasnak itt semmit úgysem.)
Amúgy a kétvécés lakás teória is lehetne téma, a fürdővel közös wc lehetne max. a második megoldás, de semmiképp nem az egyetlen, hacsak nem egymaga él valaki:-)
kasu 2018.09.10 20:45:24
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
nagyon vicces a téma, meg hogy a seggünkről beszélünk, de belekeverik a picsát is, persze a nedves nem folyóvíz+ szappan. De legalább... és addig, amíg zuhanyhoz nem jut valaki. Tehát nem zuhany helyett, hanem mellett.
Maradjunk annál, hogy arra válaszoltam érdemben, nem ismerik az intim zuhanyt (de az intim mosakodást sem!) és igen meglepó a proktológus orvos "tapasztalata" is a szakirányú témában... Mondjuk nem is kéne szakírányú orvosnak lenni, hogy vki tudjon erről. Végül is nekem egy orvos azt mondta, hogy bárhol egy pohárnyi vízzel is meg lehet mosakodni "ott" és ez a helyes, a követendő. És ez igaz is. Mindegy a márvány bide, a zuhany v a kád szélén egyensúlyozás: a seggünk a fontos!
Azért most ne gyere, hogy 2 pohárnyival jobb:-)
A vallási fanatizmusról történelmi kontextusban a katolikus egyház, napjainkra gondolva pedig az iszlám jut elsőként eszembe. Pedig minden vallásnak megvannak a fanatikusai. A judaizmus sem kivétel, habár ez elől - rosszul értelmezett filoszemitizmusból – jobbára homokba dugtam a fejem. Deborah…..
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
 Már csak egy hónap volt hátra az indulásig - ezúttal a Camino del Norte, azaz az Északi Út a cél - és mivel tavaly is jó szolgálatomra volt az utasbiztosításom, ezért természetesen idén is megkötöm, nem kockáztatok. Elég sokféle biztosítás van, ezért körültekintőnek kell lennem...
kasu 2018.05.08 17:10:07
@RHalacska: még mindig jobb így, mintha minden más időpontban járna le, akkor arról kommentelnél, hogy micsoda baromság, "örökké" rohangálnod kell a cuccaidért:-)
A neves autógyár marketing igazgatója barátja esküvőjére tartott. A meleg nyári napon is elegánsan akart megjelenni, világos öltönyt viselt. Már majdnem megérkezett a lagzi helyszínére, a vidéki kúriához, amikor egy úton fekvő fémdarab befúródott a gumijába, és defektet kapott. Bár a pótkerék…..
Miniszterelnökünk március 15-i beszédéből a legnagyobb visszhangot ama bizonyos elégtétel váltotta ki. Ötödik napja vitatkozunk arról, vajon készül-e megtorlásra az április 8-ára feltételezett választási győzelem után? Az értelmezésekhez járulnék hozzá egy érdekes tanúvallomás felidézésével. A…..
kasu 2018.03.21 06:57:59
Pontosan, a népi pofánverésről és a seggberúgásról szólt, teljes joggal és érthetően. Meg is érdemelnék.
Ez az ügynökösdi meg... aki nem élte meg, sosem értheti, hogy mennyire átszötte a pártállam az életét a polgárának, mindenhol mindent tudtak és önként is vállaló, meg kényszerített emberek keresztbe jelentettek egymásról, mert nem volt más választásuk. Persze azért voltak különbségek, van aki irodalommá fejlesztette és tényleg egyéni boldogulásra használta a "bennfentességét". Mások csak áldozatok voltak. Egyesek megmondták az illetőnek, hogy megkeresték és felszólították a jelentésre, mások mint Vikidál meg kussolt, pedig ő is megtehette volna, hogy szól a többieknek. Mindenki félt, amúgy, jó sokáig a fő kommunisták egymást akasztgatták, az utca embere jól tudta, hogy büdös az egész, de élni is kellett -ezt kéne megérteni. Nem lehet egy országot tönkretenni azzal, hogy eleven húsba vágó ügynököskodéssel vádolunk meg mindenkit és tesszük polgárháborús helyzetté a napi közéletet. Végre orbán alatt látszik a fény, óriási a fejlődés és nem kell ehhez őt szeretni személy szerint, egyszerűen nincs másik erő, aki képes lenne az államot megszervezni, működtetni ennyire jól, meg sehogy se. Gyurcsány? Ő a legerősebb és legokosabb, de paródia az egész ember így is.
Persze rengeteg a tennivaló, tovább kell menni az úton. Aztán majd kinő egy új, már nem komcsi múltú gárda, okos és képzett emberek, fiatalok, akik igazi európai országgá tudják tenni a mienket. Méginkább mint amire most lehetőség van.
Aktuális írásom meglehetősen szubjektív, így bátran bíztatnám az olvasót az ellenérvelésre, saját tapasztalatok megosztására. A téma a jól működő házasság/kapcsolat titka. Vagyis talán inkább az ellenkezője: mitől nem működik? Mi vezet olyan gyakran és olyan gyorsan váláshoz a párok jelentős…..
kasu 2018.03.20 09:12:29
@Szelid sunmalac: megtörtem? Ezt meg honnan veszed? Egyáltalán nem, kva jól élem az életem. Ha elfogadjuk, hogy így működik, akkor nem okoz problémát, mert van előre és tovább- mindig!
kasu 2018.03.20 09:16:34
@csakférfi: minden kódodat ismeri...
Sosem volna szabad mindenről lemondani, ami csak a tied. Nem azért mert megcsalod v kijátszod, de a te bankszámlád, a te nicked stb. csak a tied, az övé meg csak az övé. Fúzióban éltek, de nem két önállóként és együtt akaróként, hanem "egybeolvadással"?
Ne tedd! Ez elmúlik és ezer baj lesz belőle.
kasu 2018.03.20 09:47:45
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
jó hogy nem mentél bele a szexbe... gondolom neked van elsőre orgamusod (vagy egyáltalán) :-)
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
A tegnapi nap során sor került egy várva várt találkozóra, ahol Gyurcsány Ferenc meghívására az ellenzéki pártok összeültek megtárgyalni valamit. Azt ezen bejegyzés írásának pillanatában egész pontosan nem tudni, hogy mit, mert a felek egy része a választási sikerhez vezető…..
kasu 2018.03.20 04:41:22
Az a fő probléma, hogy a fideszen kívüli "erők" külön külön is és kvázi összefogva is (ami persze nagyon nincs meg, mert inkább egymás ellen vannak) egyáltalán semmi víziót és valós tartalmat nem tudnak felmutatni. Alkalmatlan vezetőik vannak, köpönyegforgató, hazug, leszerepelt emberek. Miközben a fidesz éráiban csak történt egy csomo dolog, valójában és konkrétan, egyszerűen tudják, amit csinálnak. Lásd MNB, lásd önkormányzatok, l határvédelem, l munkanélküliség, l rengeteg valós és hasznos intézkedés, akár a közszolgáltatásokban mint ügyintézés stb. Persze van sok probléma, de a puffogtatás semmit nem ér, az ember jobban hiszi, hogy ezt is megoldja a fidesz vezetés.
Namost hogy M.Lőrinc, meg Habony, meg Szíjártó és mások miért letten gazdagok, meg miért laknak nagy házban stb. hát azért, kedves emberek, mert egy ország vezetői ne lakjanak már telepi garzonban, basszus... meg ki a fene kapja a nagy munkákat? Akik bizonyítottak, hogy el is tudják végezni. A korábbi balos vezetők és egyebek sem sátorban laktak, és laknak, sőt. Akkor mi van? Az aljas irigységre alapozunk? Az emberekben mindig van egy ellenállás a regnáló hatalommal és személyekkel szemben. De, aki meghallgat egy kormányinfót, az ha szereti ha nem (nem tudom miért kéne szeretni?) megemeli a kalapját Lázár előtt, mert lenyűgözően felkészült. Csak említeném, hogy Gy.F. mondatai után sokszor nem lehet összefoglalni mi a fenét is akart, pedig ő talán a legjobb beszélő a baloldalon. Vona egy katasztrófa, Szél sehol, Kunfalvi helyes, de egy vicc, Molnár Gy. bukott és erőtlen már.... nem is tudom, miért ők lennének? Ráadásul már égtek eleget, nincs hitelük. Az okos tényleges szakemberek és volt politikusok, SZDSZ stb. soraiból, bölcsen elmentek a gazdaságba és jól megvannak. Ki lenne okos nemzetvezető, programot adó, hiteles ember, aki össze tudna fogni más hiteles emberekkel? Ennél a fidesz jobb- minden tekintetben. Nem kell szereti Orbánt, lehet utálni, de jól csinálják és ez a lényeg.
A február végi havazás miatt megnőtt a balesetek száma, és voltak olyan dunántúli útszakaszok, ahol alig maradt hely az árokban a sok autótól. Az egyik Skodán 19 éves nyári gumit találtak a helyszínelők… Most attól függetlenül, hogy ahhoz aztán már sok ész kell, hogy valaki nyári gumival induljon…..
A csillagporos gyermekmesékben a hercegnős-békás smacit hepiend követi. Néhányan el is hiszik mindezt, sőt! A következő szintre emelik: egyenest az álruhás gáláns világbékát várják, hogy a lenge fotókra cuppanva ő igényelje a csókot koitálást.A szikár valóságban a srácoknak temérdek békaöltőt kell…..
Mi a közös Donald Trumpban és Schilling Ápádban? Hát, hogy ők állnak a dolog mögött. De persze belekeveredik a Moszad is...
kasu 2017.11.13 12:30:08
A "gyerekek" azért tűnnek fel a mai -úgymond- mozgalmakban, mert így szocializálódtak. Az anyatejjel szívták magukba az érvényesülési tudást, a környezet megfelelt erre, a tanulmányok sikeresek voltak, hiszen egyenes út volt a legjobb egyetemekre is. Az értelmi képességek megvoltak, csak az eligazodás és értékkövetés volt -és ma is- fogyatékos.
Aztán van gyerek közülük, aki szembefordult, de tüsténkedik. Fidesz szülők, és ellenálló gyerekek, jól elb..ták a szüleik a nevelésüket. Persze a sokaság, Momentum stb. álmokat kerget, elmezavarban, míg mások aljasok voltak/és azzá lettek, miközben megvezették a plebset. Lásd Jobbik. De inkább " j"obbik. Tipikus esete a Sz.Csanád, a zsidógyerek, aki behazudta, hogy nem tudott róla. Mi a faszt keresett ott? Pénzt. Na jó, így már értem. Nem azért volt aljas, mert zsidó vér folyik az ereiben, hanem mert oda állt, ahova eleve nem is kellett volna. Ő nem egy megtévesztett köznép volt, basszus. És még hazudott is a végén. Szempillás meg a másik, ha kérdez is hamis. A mondatai végén csörög a pénztárgép.
Na most mondjatok jobbat, mint a regnálók. Baloldal? Eltévedtek, és a tenger nem akar kettéválni.
De! Már termelődik az az értelmiségi csoport, akik kinőhetnek, ha bejutnak a gazdasági hatalomba, megjelennek a politikában is. Lesz egy további út Orbán után, de neki a megerősödést meg kell köszönni. Vele jött el a szocializmus elmúlása.
Az viszont tuti, hogy térdelni kell majd sokaknak. Lesz nyúlkálás. S.Á-d a szemétdombra kerül, mert ocsmány szinház ez. Az egész abuzós, fiúcska-lányocska csacsogás elhallgat. Most kinyírják, akiket akarnak és persze újratermelődik. Az igazi hatalom nem a tárgyak fölötti, hanem a másik ember fölötti. Meg a szabadság, hogy azt tehet valaki, amit csak akar.
Létezik a hivatalos verzió 1964 szeptembere óta, amikor Earl Warren főbíró átadta 10 hónapnyi nyomozást követően jelentését Lyndon B. Johnson elnöknek, majd valamivel később azt majdnem teljes egészében nyilvánosságra hozták (megküldve a városi könyvtáraknak).  Az összesen 889 oldalas anyag…..
kasu 2017.10.30 09:28:34
@MikeBoy: nem szorulok a te viszontlátásodra. Nem vagy te egy kicsit hatalmas arcú?

Ha a Kennedy gyilkosság kapcsán még mindig az a kérdésed, hogy "mi az amit nem tudunk", akkor nekem már nincs kérdésem.
Kímélj meg magadtól.
kasu 2017.10.30 09:46:31
@MikeBoy: Kerültem a személyeskedést, te viszont sértegetsz, kioktatsz.
Egyél valamit. Igyál. Kiszáradsz, oda az agyműködés. Te "levegő beszélsz" :-)
Sosem felejtem el 2009 egyik őszi délelőttjét. Az akkori barátnőm belvárosi garzonjában ülve, a jobb létre szenderült Radio Café műsorát hallgattuk, filmekről volt szó. Valami eszement vehemenciával és magával ragadó lelkesedéssel kiabált a mikorofonba egy meghatározhatatlan korú ember, az első…..
Az elvadult kormányzati soroszás arra ösztönözte az egykori fideszes miniszterek némelyikét, hogy finoman odamondjanak a harmadik Orbán-kormánynak. Navracsics Tibor, Martonyi János és Stumpf István nem csak korrigálták azt a nehezen értelmezhető politikát, amely mögé a jelenlegi pártvezetés teljes…..
Hello kedves Olvasóm! Van most itt nekem a tarsolyban egy finom kis reggeli történetem. Tőlem, nektek. Olyan kis nap-, vagy hétindító, vidám kis finomság, néhány picit vérhülye' emberről. Tessék: Mint azt néhányan itt tudjátok, amikor nem írok (merthogy valamiből élni is kell), egy kellemes kis…..
A Fidesz és az ország irányító a szemünk láttára bolondultak meg. ..
kasu 2017.08.20 12:16:33
@ebella: Hatalmas a tévedésed és a ballibsi szövegen túl semmi érved sincs, mert nem igen lehet. De meg sem próbálod, csak lövöd a tipusdumát, magyarellenes, meg lop.
Ok. Gyurcsány hazavezette az eltévedt kislányt és az egész Bokros és majd privatizációs átmentés, meg kiárusítása a hazának, na jó, persze. Ennyi, hát ez a szabdság, hogy lehet kommentelni és nem jön az NKVD. Vagy a Gestapo.
kasu 2017.08.20 12:19:57
@miért: Nekem jó pénzt fizetnek? Nem vagyok én momentumos, meg egyik sem.
Még "@miért" sem. Szerencsére. :-)