Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fricike

10 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LauraManga Laura Manga 2010.03.17 17:00:00
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb méz árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy van…..
Rozsdás Blog Rozsdás Blog 2010.03.17 17:02:52
A blog elköltözött IDE..
Szombat Esti Láz Szombat Esti Láz 2010.03.17 16:49:33
A blog elköltözött IDE..
Tetrahid blog Tetrahid Blog 2010.03.17 16:04:45
A blog elköltözött ide..
Támogasd kedvesedet. Az élet bőven tartogat nehézségeket. Ezeket együtt kell legyőznötök. Ha együtt győzitek le őket, az elégedettség és az összetartozás érzése lesz a jutalmatok. ..
Vedd tudomásul, hogy senki sem tökéletes és mindenki hibázik. Egy tökéletlen embertől ne várj tökéletességet. Ha igazán szereted őt, úgy bánsz vele, ahogy Te is szeretnéd, ha bánnának veled. ..
Törekedj a hűségre, ragaszkodásra, egységre és a megbocsátásra. Ez a cement, ami a szerelem építményét egyben tartja. Nyilvánuljanak meg a tetteidben és a szavaidban. Nem csak rád, másokra is jó hatással lesz. ..
Adj bele mindent a kapcsolatba. A félgőz nem elég. Ha mindketten a teljességre törekedtek, akkor lesztek képesek a másik szükségleteire igazán odafigyelni. És így mindketten visztek szerelmet a kapcsolatba. ..
Csak olyannal kezdj kapcsolatot aki tisztelsz, és aki téged is tisztel. A kölcsönös tisztelet a kapcsolat alapja. Akkor is tanúsíts tiszteletet a partnered iránt, ha valamiben nem értesz egyet Vele...
Szemléld pozitívan az életet. Az optimizmus ragadós és a körülötted élőkre is átragad. Az optimista emberek immunrendszere erősebb és jobban megbírkóznak a betegségekkel. A problémákkal is jobban megbírkóznak. ..
Erőleves blog Sárkánybőrben 2008.11.02 17:21:00
Ti voltatok már úgy, hogy azt éreztétek, hogy nem is vagytok emberek? Éppen most olvastam a legelső bejegyzést, és gondoltam felteszem a kérdést. Ti embernek érzitek magatokat, vagy van itt valaki aki inkább 'lénynek' érzi magát. Mint például az a farkas, amit itt láttok.Vagy…..
Szerelem Blog Nem érzek semmit... 2008.11.02 17:47:00
Szisztok, kíváncsi vagyok mit szóltok ahhoz, amit most írok. Több mint egy éve külön élek a férjemtől *válás folyamatban*, házasságunk meglehetősen érzelemmentes volt. Október elején egy párkereső fórumon megismerkedtem egy kedves, figyelmes férfivel. Jó, az első randik…..
Fricike 2008.11.05 17:12:42
Kedves levélíró, arról SEMMIT nem írtál, hogy MILYEN körökben mozog a srác, egyébként merész tőle, hogy egy 'friss' nőismerősét meghívta a szülinapi bulijára, én valószínűleg nem merném, talán ha már lenne köztünk valami...de ti még messze nem jutottatok el odáig, vagy talán soha el sem juttok.

A viselkedése arra enged következtetni, hogy nagyon beléd van szerelmesedve, VAGY önmaga előtt akar valamit bizonyítani, és téged a lehető leggyorsabban meghódítani. Én inkább az elsőre szavaznék...

DE, megkérdezhetem, hogy miért keltesz benne reményeket, és PONTOSAN ezt teszed, ha továbbra is találkozol vele, akinek a szemében te vagy a legjobb a világon?...

Nem vagyok benne biztos, hogy az intim közelséggel van problémát...őszintén szólva én mást olvasok ki a soraidból.

A srác meglehetősen rámenős, ez azt bizonyítja, hogy nagyon szerelmes beléd..

....>>>>>> Attól hogy nem érzel semmit iránta, egy 'idegentől' a 'zavaróig' terjedő skála lenne normális...és emberi.

Semmi sem muszáj..persze hogy nem. Ha nem lobbantál fel, akkor egyszerűen nincs szerencséd.

De ha én nő lennék, akkor őszintén és korrekt módon véget vetnék a dolognak. Mert ha így folytatod, az eredmény nem lehet más, mint örömtelen együtlét, és félreértések sorozata. Mert eddig nem mondtál neki semmi biztosat.

Már csak a srácra való tekintettel is megtenném...mert akkor mind a ketten szabadok lennétek, és kereshetnétek tovább.

Eddig nem sokat áldoztatok a kapcsolatra...így valószínűleg nem lenne mérges sem rád, egyszerűen férfiasan elismerné, hogy nem jött be, ez van, viszlát, jöhet a következő...
Van joga egy anyának azt mondania a gyerekeinek (mindketten külföldön élnek), hogy menjenek vissza hozzá? Hogy a gyereknek kötelezettségei is vannak a szülővel szemben? Fel kell adnia a teljes életét külföldön, hogy ismét az édesanyja közelében lakjon? Egyáltalán, muszáj hogy a…..
A következő levél témája ugyan nem szerelem, de mindenképp helye van egy ilyen blogon, ahol az emberi kapcsolatok állnak a középpontban: Sziasztok! A legjobb barátnőm ez év elején anya lett. Közünk nem sok minden változott, gyakran felhívjuk egymást, és amikor csak lehet,…..
Újabb levél (Heni): Sziasztok! Szerelmi bánatom volt három hónapja, akkor 59 kiló voltam, 170 centivel. Nem bírtam enni. Most ismét visszahíztam a rendes súlyomra, a százhetven centihez 62 kiló vagyok. A barátom mindig dagadtkának meg gömbinek nevez, pedig tudja hogy ez milyen…..
Szerelem Blog Hol a határ? 2008.09.30 12:27:00
Első számú probléma Zsófitól: Ti meddig engeditek a barátnőtöket, barátotokat elmenni, és hol van a tűréshatár? Például, elengeditek a kedveseteket egy ellenkező neművel moziba? Vagy hogy kettesben, a másiknál otthon filmet nézzenek? És ha összebújnak közben? Ilyen…..