Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terlasz

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat nem kellett várni, eddig tartott a kegyelet, vagy a gyávaság, meg is jelent az első hörgés a jobboldalon (ami inkább már szélsőjobb, de megkülönböztethetetlen) Göncz Árpádról, alig egy nappal a halála után. Egy Bencsik nevű címeres ökör követte el, igen, az a Bencsik,…..
terlasz 2015.10.08 09:25:30
@Kicsilulu: Az ellenkezője az igaz! Hol éltél te abban az időben?
Nem túl gyakran írok ennyire friss, gőzölgő kupac szar fölött, de most... Deutsch Tamás makog a tévénkben, a nappalinkban. Esküszöm, a két kutya vonyít. Az állatok sokszor okosabbak, mint a politikusok. Mindig. Mint egy felhúzható pléh majom, Tamáska úgy nyomja. Levegőt sem…..
Akkor tegnap a rendőrök most rátámadtak az ártatlan tömegre, vagy mi a fene történt? Ha a Fidesz kommunikációját jól értjük, akkor ami 2006-ban maga volt a gyalázat, az 2015-ben a jogos határvédelem. Nyilvánvaló, hogy a tegnapi röszkei események után a Fidesz 2006 óta…..
terlasz 2015.09.17 11:35:36
@Hóhér az utolsó barátod: Annyira nyilvánvaló, hogy családok képesek szétszakadni miatta. Kellenek az ilyen írások!
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
terlasz 2015.09.15 09:17:05
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Európa eddig sem Magyarországot utálta, hanem a pökhendi maffiózót.
Erről szakajtónyi dokumentációm gyűlt össze. A kilencvenes évekbeli kasztingok teszik ki a mintegy százoldalnyi összeállítás első harmadát. A „maradék” kétharmad a második Orbán-kormány hivatalba lépése után rajzolódott ki, és 622 idézetet tartalmaz. Gyurcsány Ferenc…..
terlasz 2015.08.20 08:29:35
@valamit: Gondolom, ez csak irónia.
Pártunk és kormányunk, arczal a szebb jövő felé, kihasználva a menekült hullám adta lehetőségeket, táborokat létesít az ország különböző pontjain. Egyelőre a táborok a…..
Szerb – magyar határ felé repesztünk, hiszen a szegedi reptéren vár minket egy repülő, hogy fentről is megnézzük, hogyan néz ki a határszakasz. 8 perc, ennyi idő alatt jutunk be „kurvaországba”,…..
terlasz 2015.08.09 06:42:30
Hat és fél éve nem ő a miniszterelnök, hat és fél éve nem ő az MSZP elnöke, sőt, új pártot alapított. Amióta nincs hatalmon, Orbán Viktor végképp kimutatta a foga sárgáját, kendőzetlenül láttatja, hogy mit gondol a szegényekről, az erkölcsről, a demokráciáról, a…..
terlasz 2015.08.02 09:14:09
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Miből kér a magyar ember?
Mindig érdeklődéssel hallgatom Gyurcsány Ferencet. Érdekes ember, ezzel magyarázható, hogy kézről kézre adják az újságírók. Jó interjút lehet vele készíteni. Könnyed, laza, oldott, talán túlságosan is az. Tegnap este például Orbán Viktor kínai útját ecsetelte az ATV…..
Hogyan is kezdődött? Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag egyik pillanatról a másikra megindult egy óriási embertömeg Európa irányába, de azt, hogy mi indította meg őket - ezzel hatalmas emberáradatot szabadítva a kontinensre - ezidáig rejtély maradt. Egy dolog viszont…..
JogÁsz Hazugságok hálójában 2015.05.31 00:15:13
Ritkán értek egyet Orbán Viktorral, de most kivételesen igen. Ugyanis tényleg „skandalum”, ami történik. Amit Altus ügyben a Kormány, a Fidesz és maga Orbán művel, az igazi botrány. A tények: az Európai Bizottság nyilvános pályázaton választotta ki az Altus által vezetett…..
terlasz 2015.05.31 13:13:30
@maxval bircaman szerkesztő: De le kellene mondania, de nem csak emiatt, hanem a sok disznóság miatt, amit elkövetett a nép ellen a saját hasznára!
Két legyet üt egyszerre az Orbán-társaság. A legfontosabb persze az, hogy pénzt szerezzenek a kis vezető régi álmára. A királyi vár einstandjára. Mert ne legyenek illúzióink. Orbán nem az, aki szereti feladni a terveit. Ő a várban akar lakni, dolgozni. A dinasztia alapításról…..
terlasz 2015.05.22 16:32:25
@A demokrácia leszakadó függönye: A tájékozottság felesleges, elég, ha véleményed van!
Édes nagylányom, te megélhetési bevándorló! (Na nem itt, hanem másutt. Igaz, mint kiderült, már itt is az voltál, csak nem szólt senki, tapintatból.)Levelet kaptál ide, most forgatom és tűnődöm, mihez kezdjek vele. Orbán Viktor a feladója és nemzeti konzultációra hív…..
terlasz 2015.05.22 16:14:06
Kőbányán épülhet meg a budapesti nagymecset?  Az iszlam.com Facebook-oldalán jelent meg egy új videó a Budapestre tervezett nagyméretű mecsetkomplexum látványterveiről. A projektet a bejegyzés szerint a Török Vallásügyi Minisztérium indította és támogatja. A négy és…..
Van-e Beatles-koncert John Lennon, van-e Rolling Stones-koncert Mick Jagger nélkül? Nincs. Tehát Orbán nélküli Fidesz sincs. Amikor Solymosi Frigyes időlegesen visszavonultatná Orbán Viktort, akkor gyakorlatilag feloszlatná a pártját is. A jobboldali sajtó egyetlen szót sem…..
Gyurcsány Ferenc ma 9 éve nyerte meg a választás első fordulóját. Látva a közvéleménykutatási adatokat, inkább előbb, mint utóbb el kell kezdeni lamentálni azon, mi lesz a korábbi miniszterelnök szerepe Magyarország jövőjének újraformálásában. Merthogy lesz, az egyre…..
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
Simicska Lajos megkezdte Vona Gábor pozicionálását. A Magyar Nemzetnek adott interjút a Jobbik elnöke, amelyben szinte könnyek között ismerte be, hogy ha a zsidókat bántják, akkor ő zsidó, és nem szeretne kilépni az Európai Unióból. Legalább is, egyelőre, mert nem állunk rá…..
Eddig nem akartam megszólalni az üggyel kapcsolatban, direkt vártam egy-két napot, hogy meglássuk, a hatóságok hogyan végzik munkájukat az elmúlt évtized valószínűleg legnagyobb brókerbotrányával kapcsolatban. Mindig adjuk meg az esélyt. Csak valószínűleg a legnagyobb, mert…..
terlasz 2015.02.27 23:11:22
@Róth Manó unokái: Ezzel az ócska szöveggel el is van intézve ez a súlyos ügy, igaz?
Mára nagy valószínűséggel nincs olyan közügyek iránt érdeklődő hazánkfia, aki ne tudná, hogy Simicska Lajos, a Fidesz egykori pénzembere, az adóhatóság ex-elnöke, a jobboldali médiabirodalom feje a minap több interjúban is kifakadt, legecizte Orbánt, Bayert és a volt…..
A  harmadik  pofon  után… Azt,  hogy  valamilyen  átok  ül  ezen  a  népen,  azt  tudtam, - tudtuk – de  hogy  ennyire  hülye  ez  az  ország,  azt  elképzelni sem  tudtam  volna  eddig. Tegnap  bebizonyosodott:  Minden  képzeletet  felülmúlt  a  magyar …..
terlasz 2014.10.15 00:10:15
@Benkő Marika Anikó: Igaz, kedves Marika, jog az van erre is meg arra is, hogy viselje a következményeit az is aki másképp gondolja. Aztán meg joga birkázni is annak, akinek a jogát elvették a jobb élet reményétől, mert jog az van Nyalábszámra.
terlasz 2014.10.15 00:15:09
@Éhes ló: A nép kb. olyan bölcs, amilyen te vagy, aki az országot leraboló maffiapártra szavaz.
terlasz 2014.10.15 00:32:50
@Szilárd bácsi: Nagyon szigorú vagy Szilárdbá, de Téged nem lehet elfelejteni. Ezért aztán csináld úgy, ahogy nem terhes számodra.
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
"Ha összefogunk, legyőzzük a válságot, az árvizet, a brüsszeli bürokratákat, a különböző pénzügyi nagyhatalmakat, még a bankokkal szemben is tudunk igazságot szolgáltatni a magunk számára" - hangsúlyozta. "Most reméljük, hogy árvíz nem lesz", de erősíteni kell az ország…..
A  DEMOKRÁCIA  VÉGNAPJAI Szombaton,  a  Tusványoson  elmondott  Orbán – beszéddel  Magyarországon  végetért  a  demokrácia. Beköszöntött  a  Diktatúra, ami  régen  épült  már, látszottak  a  körvonalai  és  erőviszonyai,  csak  néhány  fogadott  és …..
Nem tisztelt Orbán Viktor!   Nem a magam nevében írom ezt a levelet, de mégis a magam nevében. Mindenki nevében, aki nem tudja ezt megtenni. Van egy család.  Három felnőtt.  Az apa néhány hónapja veszítette el az állását, 50 évesen. Leépítették, mert kellett a hely az…..
terlasz 2014.07.25 19:51:35
@feledelek: Tényleg meg akar védeni minket? Kit? Talán azt a láb nélküli embert, aki szerintük nem is rokkant, elveszi a segélyét, menjen dolgozni? Vagy azokat a betegeket, akik egy vizsgálatra hónapokat várnak, miközben stadionországgá váltunk?
Szórja a pénzünket, százmilliárdokból részvényeket vesz, ami mára már a felét éri. Átcsoportosítja a közös vagyont a gazdagéknak a csórók rovására. Elvitte a nyugdíj-megtakarításainkat és a nyugdíjjárulékot adóvá silányította, amiért nem jár semmi. Hosszan lehetne még sorolni a Messiásod gazemberségeit!
Te beszélsz racionalitásról? Azt se tudod, hogy mi az!