Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solush

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén, egészen pontosan február 16-án, szombaton az egri borok válogatott tudósai tartanak „székfoglalót” a Magyar Tudományos Akadémián: a borvidék tizenkét vezető borászata mutatja be borait. És hogy a közönséget ne érje csalódás, január közepén ötfős…..
A Művelt Alkoholista Kadarlány 2007.11.14 10:29:00
Biztosan unalmas már olvasni, de a 2006. évben igencsak tartalmas borok születtek. Így történt ez az ostorosi faluvégen bábáskodó fiataloknál is. Igaz, ők tettek is azért, hogy a gyerek szépen nőjön, szőlőmunkájuk tanítani való. A vajúdáskor is szerencsésen álltak a…..
Amit nemrég beharangoztunk, egyszer csak elérkezett. Ma kezdődik az összjúniusi mulatozás következő fejezete – miszerint a Pannon Bországgyűlés – Budapesten, a Városligetben. És tart vasárnapig. A részletekért legyenek kedvesek kattintani...
A Nagy Bikaviadal ötödik felvonása előre nem látható módon hedonista buliba csapott át. Az ember ilyenkor megveregeti saját vállát, kioszt magának egy Hónap Dolgozója plecsnit, és örömmel konstatálja, hogy mégiscsak jó dolog egy hosszabb sorozatnál, ha a vége felé kezdi…..