Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madbence

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google bevételének egy óriási része, egészen pontosan 97%-a az online hirdetésekből származik. A WordStream  megvizsgálta, melyek a legdrágább kulcsszavak, vagyis melyek   kattintásáért kell a legtöbbet fizetni.(A vizsgálat a WordStream és a Google Keyword Tool…..
Igen, simán lehet, hogy fotosopolt fake a kép, de kit érdekel, annál viccesebb, ahogy a Redditen nekiállnak kiszámolni a helyes választ.Innen üzenem minden magyar fizikatanárnak, hogy aki először bevállal egy Angry Birds-feladatot tetszőleges iskolai dolgozatban, és ezt a diákjai…..
madbence 2011.07.12 12:43:39
@Lámadmirális: egy darab egyenlet az egész, behelyettesítős marháskodás. Bár abban nem vagyok biztos, hogy egy hülye középiskolás ezzel a feladattal tud kezdeni valamit is :D
madbence 2011.07.12 13:41:27
@Crystah Mastah: négyjegyűben benne van a ferde hajítás, de csak hogy hol ér földet. ehhez a feladathoz minimálisan gondolkodni is kell. Nem tudom melyik az egyszerűbb, a hagyományos vonatkoztatási rendszer, vagy az elforgatott (ahol a vízszintes az a vonal, ami a kezdő és a végpontot köti össze, ilyenkor tényleg csak egy egyszerű számolás, hogy mikor ér földet, cserébe a vízszintes sebesség nem állandó). Mindentől függetlenül tök jó a feladat, ha fizikatanár lennék, biztos betennék ilyet :D, nehézségtől függetlenül kurva menő lennék a tanárok között.
 Syddd hívta fel a figyelmemet egy érdekes PHP problémára. A következő kódrészlet végtelen ciklusba kerget bizonyos interpreter változatokat:<?php $d = 2.2250738585072011e-308; ?>Ha például egy webalkalmazás valamilyen HTTP paraméterben paramétereket fogad a…..
  A második Orbán-kormány első heteiben egyértelműen a kormányzás két (plusz egy) iránya rajzolódott ki. A plusz egy irány az előző cikkben már említett szimbolikus politizálás iránya. A lényegi, tartalmi politika két iránya pedig a gazdaság átszervezése, a másik pedig…..
madbence 2010.05.20 21:22:44
A múltkor arra kértünk benneteket, hogy töltsétek ki a kérdőívünket, hogy legyen valamiféle képünk a magyar twitterező közösségről. Nos, nem létező lapzártánkig 431-en töltötték ki a formot. A döntő többség (94%) twitterezik is, úgyhogy nézzük, mit mondanak... 1. Mire…..
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..