Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c o n k i

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A szépség geometriája 2007.07.30 00:30:00
Napi rutinban forgatom az Ezermestereket. Most épp egy 1967. szeptemberi példányban leltem érdekes cikkre: Az EM bemutatja: a szépség geometriáját. A cikk a sectio aureáról, vagyis az aranymetszésről szól. Aranymetszésen a matematikában egy szakasznak oly módon való két részre…..
Belsőség Japán szoptat németet 2007.05.09 11:48:00
Nem nagy szám: lemerült öreg BMW-m akkuja. Én voltam a hülye, többszörösen is. Az egész ott kezdődött, hogy elhagytam a slusszkulcsot (már megvan, Szlovákiában őrzik nekem, majd egyszer értemegyek). Mindegy, bejutni egyáltalán nem volt gond Suzuki robogóm kulcsával, és a 25…..
Úgy tűnik, kész a 4Runner. Megvolt a hátsó híd cseréje, az olaj már nem folyik a kerékagyból és induláskor sem akad. A költségeket nem részletezném, legyen elég annyi, hogy szerintem autóra és nőre költeni jó, és ilyenkor ugyanúgy nem érdemes számolgatni, mint amikor…..
Hamar munka ritkán jó, hangzik el gyakran az ember egyszámjegyű életkorában, mellé meg az, hogy magyar ember evés közben nem beszél. Aki az East Block legújabb munkáját végignézi, rájön, hogy mindkettő hülyeség. A TCTV első új epizódjának stúdiónapján készült ez az…..
Nem is meséltem, felkértek egy reklámba. Ez már nem az első volt, csak eddig túl súlyos ökörségeket kellett volna reklámozni. Maga a reklám távolról se olyan vicces, mint a Szőkéék ökörködése, viszont legalább valami pozitív dologra hívja fel a figyelmet (ellenőriztesse…..
Belsőség Őrszpotting 2007.03.14 08:24:00
A belterj belterje, de hát erre való a Belsőség rovat. Tehát viszonylag újkeletű hobbimat szeretném megosztani az Olvasókkal: biztonsági őröket fényképezek, lehetőleg telefonnal. Fontos a konspiratív jelleg, hiszen a biztonsági őr valami nagy horderejű dolgot őriz, vagy ha nem,…..
Belsőség A fényhíd-Hannibal 2007.03.02 20:13:00
Fehér Marci fényhidakat gyűjt. A Totalcar tévéműsorának forgatásához kértem tőle kölcsön egy rendőrségi villogót, mert az I. kerületi kapitányság az utolsó pillanatban megszívatott minket. De gondoltuk, nem árt, ha egyértelműsítjük: korábban kell ahhoz felkelni, és…..
Csütörtökön a Karottával a Kárpát utcai Mercedes központban jártunk, hogy megbeszéljük irigylésre méltóan kreatív és összeszedett partnereinkkel idei első tévéadásunk részleteit. Decemberben költöztem el a szomszéd utcából, addig minden nap a Mercedes kirakata előtt…..
Azt hiszem, még nem. Többen is jelezték, hogy érdekelné őket, hát csak tessék, tessék, tegnap este le is fényképeztem. Méghozzá Mazda Mesternél, aki végre nem undorodott egy nem-Mazdától, ami azért előfordul nála, ha az ember egy Nivával állít oda. De a 4runnert zokszó…..
A Tyrrell P34 azért kedves a szívünknek, mert minden idők legmókásabb külsejű F1-es autója. Ráadásul élő ember nem vette komolyan, hogy valaha normálisan működhet. Azért lett hat kereke, mert a két kicsi első keréknek: - kisebb a légellenállása, mert kisebb a homlokfelület…..