Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidacsm

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bzonyítékként arra, hogy még mindig él! ..
Vidacs kollégának mindenki tartozik egy sörrel, mert nem csak a 'zinternetbe száll be, de öt órát állt nekem sorba a Tűzraktérben.De megérte (nekem, höhö), mert ez...:  ...PRICELESS.Érted, Szultán gyilkolja aeditkenénit...
vidacsm 2009.12.08 00:48:40
biztosít a kevesebb mint 1 nm nagyságú zuhanyfülkében fejenállva lábat borotválni.Gördülékenyek a reggeleim.  ..
Subba Szuperpuma: Amazon Eve 2009.11.30 16:11:00
A videón, és a képeken látható amerikai hölgy Amazon Eve. Kedves olvasóink sokat edzett szeme nem valószínű, hogy megakadna ezeken a képeken, talán legyintene egyet, hogy Photoshop! Az amazon modellkedéssel foglalkozik, de különlegessége első pillantásra szembeötlő, hiszen…..
..mert ahogy elnézem, hugyozni sem lesz időm mostantól, annyi se, mint eddig, úgyhogy a kb. egy hónap múlva leadandó munkáimat már most el kellett kezdenem csinálni.Egyébként meglepően nehéz elverni 500 000 fontot, erre ma kellett rádöbbennem...
Ha már itt tartunk, Istennel nem régóta vagyok napi kapcsolatban- úgy egy éve, másfél-, de meglehetősen sajátos módon.   Közöm nincs sem a keresztény, sem másmilyen világvallás szomorú eszmefuttatásaihoz és általános bűntudatához, sem istenképéhez (bár a szakállas…..
vidacsm 2009.11.20 01:47:49
ha akkora a kupleráj a gépemen, hogy már nem látszik a desktop background?..
Elnézést, részeg vagyok 2009.10.27 20:43:13
...az antiszociális viselkedés egy eddig ismeretlen szintjét hozom. ...és kezd kiborítani.  ..
Na kérem, ilyen egy elbaszott nap.   Reggel felkeltem, hogy ugye megyünk a Bay66-be ugrálni, leégetni és összetörni magam (ez később sikerült is). Mire indulnom kellett, hogy Simonnal találkozzak, már olyan ideges voltam, mint egy beszpídezett mókus. Megint sikerült beragadni a…..
vidacsm 2009.10.27 20:44:54
vidacsm 2009.10.23 18:23:51
Szintén máról szeretném idézni, hogy    Szerintetek? Én először aszittem', tündéül van...
vidacsm 2009.10.21 22:43:18
Ma becsülettel felkeltem hajnali nyolc órakor, hogy irány az egyetem, hang is, video is, és már elégedetten fekhetek le. Apropó lefekvés, tegnap fél egyig fejvesztve szortíroztam a track-ek és hozzájuk kapcsoló spektrumok között, aztán rászántam magamat a lefekvésve, de órákig…..
vidacsm 2009.10.21 22:39:52
És íme, itt az eheti bizonyíték az alkoholizmusomra. Mert a szombat este Londonban bármilyen matematikai relációt veszünk is alapul, mindig egyenlő lesz a bulizással. Ismerjétek meg London legkurvajóbb helyét: a Matter-t.     Sokáig vacilláltam, hogy menjek, ne menjek, de…..
Jujderossz a cím, mi? Lássuk, mi történt. Luke-ot kidobják a kollégiumból, harminc napja van találni új kérót, ennek megfelelően az elmúlt pár napban olyan szinten vágta tönkre magát, hogy még a ridegebb emberek arcára is kiült az aggodalom. Nem mondom, én is gyakorlatilag…..
Mert a D112-n kívül szerintem még nem csináltak semmi értelmeset, erre az a 4 füles a bizonyíték, ami az utóbbi másfél évben tönkrement a birtokomban...péntek este megdöglött a jelenlegi fülesem is (k 317), úgyhogy ma rászántam magamat, hogy vegyek egy újat. De nem csak ám…..
ami halálra idegesít.     Az egyik az, hogy mind az összes érmén, mind az összes bankón Erzsébet van.   ...az előrelátó britek arra nem gondoltak, hogy mivan, ha Erzsébet meghal...? (Költői kérdés.) Ez egy dolog, de az érmék beazonosítását is eléggé…..
Elnézést, részeg vagyok 2009.10.07 00:06:53
Andrew rámutatott az imént arra- két pornó és százötven orrfújás között-, hogy mi is az én problémám jelenleg. Hogy itt olyannak ismertek meg, amilyen vagyok. Nem mutattam sem jófejebbnek, sem befogadóbbnak, sem partiarcabbnak, sem szebbnek, jobbnak magamat, mint amilyen…..
Elnézést, részeg vagyok 2009.10.01 19:56:45
Rettenetes dologra döbbentem rá.Az elmúlt három hétben annyit söröztem, hogy a szervezetem alkalmazkodott a konstans véralkoholszinthez. As a result SEGÍTSÉG, NEM TUDOK BERÚGNI!..
de nyilván mindenki tudja, mi lenne.   Szóval az egyetemi lét tegnap újra elkezdődött annak minden nyűgével és jellegzetességével együtt. Tegnap egy egyébébként gyakorlati, de kivételesen elméleti órával kezdtünk, és rögtön nem is értettük, hogy mi a faszért van…..
vidacsm 2009.09.30 22:41:10
Habár meg kell jegyezzem, hogy közel sem megy úgy, ahogyan szeretném, BMX-ezni: kurvajó.   Borzasztó régen volt az, mikor én utoljára ennyire élveztem valamit, teljes szívemből. Hogy volt valamiért felkelni, hogy volt valamin agyalni, valamiért szorítani, ami be tudta tölteni a…..
...a helyszínről. Egy héten átlagosan egyszer van kedvem is írni, úgyhogy most kaptok az arcotokba.   Ma egésznap nem volt net, ezért hihették azt páran, hogy elvitt a rézfaszú bagoly, esetleg eljött értem a medvedisznóember vagy a zsiffin (sok South Park-ot néztem ma, my…..
vidacsm 2009.09.26 09:38:45
Subba Hülye tánc péntekre 2009.09.25 08:30:00
Számtalanszor elmondtuk már, hogy ne vigyétek túlzásba a drogfogyasztást, mert a végén még úgy jártok, mint a barna pólós úriember. Megjegyzem, nekem még a szemüvegem is lerepülne, az meg aztán nem kellemes, elhihetitek!   ..
vidacsm 2009.09.25 09:45:21
A Homár is járt már a János kórház - Budapest Szomáliája és Dárfúrja - baleseti sebészetén, ami még azon belül is a legalja. Guru barátommal harcsázni készültünk a Dunára, lement a nap, alkonyodott, aztán besötétedett, de a hirhedten lajhártesmészetű Guru csak nem futott…..
...ha ugyanazt a húgyszívócsövet kell használnotok az egész úton. A nagydologról inkább ne is beszéljünk, (reméljük ) van valami higénikus megoldás, csak a képeken nem látszik...
Ma megint elmentem beiratkozni, és sikerült is, képzeljétek. Elméletileg. Bár tény, hogy gyanúsan egyszerűen ment.   A tegnap négy órás ücsörgés során azért egy kevés hasznos információra is szert tettünk, lesz ugyanis egy egészen komolynak igérkező lecture…..
vidacsm 2009.09.22 21:47:17