Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metag (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Mindenkiben mást ébresztenek fel a politikai események: én, miközben izgatottan figyeltem az egyiptomi történéseket, egyre többet gondoltam a koftára… Ne tartsatok érzéketlennek vagy közönyösnek (mert nem vagyok az), de Mubarak elnök lemondását koftasütéssel és fűszeres…..
metag (törölt) 2011.10.27 10:04:35
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.06.06 10:47:00
HÉTFŐAngelFrançois Ozon filmje.Vetítik: Viasat3 - 10:15Hajszál híjánRichard Fleischer klasszikus noirjának Peter Hyams jegyezte remake-je Gene Hackmannel és Anne Archerrel.Vetítik: Film+ - 21:15 A fehér nyílCsaplár Vilmos művének tévéfilmváltozata.Vetítik: m1 - 21:30KEDDFunny…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.04.25 07:12:00
HÉTFŐ (gyerekfilmek, vallási és történelmi filmek, irodalmi adaptációk és vígjátékok minden mennyiségben)A cirkusz világaHenry Hathaway filmje John Wayne, Claudia Cardinale és Rita Hayworth főszereplésével. A forgatókönyv társszerzője: Nicholas Ray (Haragban a…..
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
metag (törölt) 2010.09.07 10:24:19
Úgy tűnik, a Facebook és a MySpace tényleg magasról tesz felhasználói személyes adataira. A Wall Street Journal szerint a Facebook például olyan adatokat osztott meg hirdetővel, melyek alapján pontosan beazonosíthatók a felhasználók.Egészen pontosan arról van szó, hogy a Facebook…..
Pécsi május este a teraszon. Őrjöngő orgonabokrok próbálják eltéríteni a bloggert, hogy ne posztot irkáljon, hanem zuhanjon, haljon beléjük, mert az jó. De a világraszóló Krétakör Majálist meg kell még előtte írni. A legizgalmasabbmaiszínházikísérlet,…..
  Engedjétek meg, hogy egy klisével nyissak. Ha ősz, akkor (nekem) moveast. Két éve voltam először, amikor is gyakorlatilag vakon mentem be pár filmre. A mulatság az Urániában zajlott, meglehetősen csekély nézőszám mellett. A három filmből egyet teljesen elfelejtettem, egyre…..
metag (törölt) 2009.10.17 09:15:33
Egykor még mosolyogtunk a száz dolláros laptopokon. Közben kiderült, hogy a nyugati világnak van a legnagyobb szüksége az olcsó kisgépekre.Régi-új probléma köszönt a szájjtervezőkre és dizájnerekre azzal, hogy egyre jobban fogynak a netbookok. Egyetlen év leforgása alatt közel…..
Steve Rubelnek igaza van. Egyrészt a Google (nagyon helyesen) soha nem hezitált sokat, ha egy, az elvárások alatt teljesítő szolgáltatásának bezárása volt terítéken. Másrészt pedig nyilván egy webes szolgáltatás sikere (főként a Google-modellben) nagyban függ attól, hogy mennyi…..
killtheradical Gyilok 2009.01.14 06:46:00
Kedvenc visszatérő témám a számítógépes játékok. Nem reprezentatív véleményem szerint egy játék minél véresebb, annál jobb, minél erőszakosabb, annál inkább megnyugtat. Azzal is tisztában vagyok, hogy nincs ezzel mindenki így, és hogy a játék nem való mindenkinek.…..
metag (törölt) 2009.01.14 09:13:32
vannak ezzel teljesen ellentmondó vélemények is csakhát az ugye nem olyan hangos. elég kézenfekő ezt a két dolgot összekötni: Porn Up, Rape Down ( vigyázz pdf anthonydamato.law.northwestern.edu/Adobefiles/porn.pdf ) valamint no. 2 www.wired.com/gaming/virtualworlds/commentary/games/2008/12/gamesfrontiers_1215. Az első tanulmány röviden arről szól hogy a kutató (aki nem brit tudós ellenben amerikai) azt figyelte meg: ahogy egyre könnyebben hozzáférhető a pornó úgy csökken a nemi erőszak, korreláció van... és fordított nem egyenes arányos mint ahogy azt sokan sejtetik. a második, a wired cikke ugye meg magáért beszél...
1. Nyiss ki egy Internet Explorert. (Bizony, rosszul kezdődik, de ez van. Firefoxszal nehézkesebb, Chrome-mal meg egyenesen kínszenvedés lesz végigmenni a folyamaton.)2. Lépj be a Live ID-ba. (Ha nincs, akkor regisztrálj egyet előbb.) És hagyd is nyitva ezt a tabot. Majd egy másik fülön…..
A "hogyan találjunk rá a keresett információra neten, és miért visz a link valami hülye blogra" című rovat következik. Végiggörgettem azoknak a kifejezéseknek a listáját, ami alapján idekattintottak a keresőkből, és van pár dolog, amit nem értek, vagy mindenképp szeretném…..