Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ayreon

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az év a veszteségeké volt, mind egzisztenciális, mind a búcsúzás értelmében. Talán még soha nem hagyott el bennünket 365 nap alatt ennyi példakép, kedvenc, ikonikus alakja a rocknak és a metalnak: a koncertek hiányából eredő frusztrációt vélhetően el is fedte a gyász érzése, az alkotás korlátok…..
Balra ugye Mayim Bialik, a The Big Bang Theory Amy-je látható, de ki van a jobboldalon? ..
Ayreon 2014.02.14 20:07:08
@jjc:

:D
Most következik az, aminek nincs igazán értelme. De annyi értelmetlen dolgot tettem tavaly, hogy egy szerkesztőségi lista összeállítása már igazán nem oszt, nem szoroz. Egy szó, mint száz, ha sorrendmániás vagy, tessék. Ha nincs túl sok időd, de nagyjából azért szeretnéd…..
Kiadó:Escapi MusicIronikus, hogy ez a kanadai prog-power formáció a görög Eidolon (idol, bálvány) nevet választotta magának. Aligha hiszem, hogy bálványozta őket valaki, bár  összesen hét albumot készítettek, amelyek közül éppen az utolsó a "The Parallel Otherworld",…..
Szinte hihetetlen, minden más hírt háttérbe szorító újdonság: Borbás Marcsi új műsort készít a köztévén. Igaz, hogy ezúttal csak főszerkeszt, a műsorvezetést átengedte a Katona József Színház jobb sorsra érdemes művészének, Nagy Ervinnek. Az életművész azzal a kicsit…..
Ayreon 2013.03.25 19:53:48
 Kiadó: Metalodic RecordsHonlap:myspace.com/kaktusproject Bevallom, gőzöm sincs, ki az a Sylvain Rouviere, aki egy igazi Gascogne-i testőr bátorságával vágott bele - mit vágott, mestervágott! - egy régen megálmodott ötletébe: ha a németeknek van egy Avantasia-juk, akkor…..
És már itt is a negyedik! Ahogy telnek-múlnak az évek, egyre több a zenekar és egyre színesebb a program. Idén két színpadon dübörög majd a rock. Többször írtam már erről az eseményről, de a későn érkezők kedvéért álljon itt egy kis ismétlés.Megyer egy zsákfalu,…..
azannya Haggard koncertbeszámoló 2011.05.09 10:47:00
Még most sem találom a szavakat mennyire jó volt a Haggard, de meglepetést okozott a Crow7 is profi produkciójával. Volt két magyar előzenekar is, részletek alant...      Biztos van olyan aki nem volt még az Almássy Hall-ban. Az ő kedvükért elmondom hogy az…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Ayreon 2011.02.04 21:41:37
@Nándusz:
lol
Ebben az évben nem sok öröm jutott az angol futball kedvelőinek, elég csak a válogatott gyászos világbajnoki szereplésére gondolni, arra, hogy legnagyobb sajnálatunkra a Bajnokok Ligájában idén nem került egy angol klubcsapat sem a legjobb négy közé, vagy akár arra, hogy…..
Rúgd és fuss! Once, A Glimpse 2010.11.16 14:30:00
A balul sikerült világbajnoki szereplést követően Fabio Capello a korábbiakhoz képest bátrabban (bár szerintünk korántsem elég bátran) kezdett tehetséges fiatal játékosokat meghívni az angol keretbe az unalomig megszokott nevek helyett. Capello válogatási elvei azonban nem csak a…..
A lemezmegjelenés előtt lehetőségünk nyílt arra, hogy a saját kis házi stúdiójában interjút készíthessünk a The Rion együttes frontemberével, agyával, fő dalszerzőjével, Christofer Johnssonnal. Szia, Christofer, Chris! Köszöntelek a magyar rajongók nevében, mint a The…..
Ayreon 2010.09.24 19:35:39
Rúgd és fuss! Action Time Vision 2010.09.17 10:44:00
Reméljük, sokan olvasták a beharangozónkat a Championship idei szezonjáról, ugyanis ma este a szavunkon lehet fogni bennünket: 20h30-tól élőben Doncaster Rovers-Leeds United mérkőzés a Sport1-en, és ugye mondani sem kell már, hogy a Rúgd és fuss! egyik szerzője ismét ott lesz a…..
Ayreon 2010.09.18 20:57:27
@Powerpill:
A Cardiff fel fog, ez a biztos a Forest nem, ez is biztos.
A török hódoltság határvidékének kegyetlen harcaiba engedett bepillantást egy Észak- Somogyban feltárt temető embercsont-anyaga. A fonyód–fehérbézsenyi temetőt az M7-es autópálya építéséhez kapcsolódóan 2003-2004-ben Gallina Zsolt és Somogyi Krisztina tárta fel. A…..
Ayreon 2010.08.27 21:28:15
@mirko vosátka:

Bán Mór Hunyadi ciklusát is ajánlanám. Néhol ponyva, néhol giccs, de összességében hű képet fest a török által sanyargatott Magyarországról, a csataleírásai pedig pazarok, Cornwellien pontosak, bár a hadmozdulatokat nem taglalja olyan részletesen, inkább a harc hevét, szörnyűségét emeli ki!
Genova óriási, rozzant bordélyházként tehénkedik az Appeninek északi lábazatára, kócosan és zűrösen de ezer éve várja otthonos ölébe azokat, akik a tengerből élnek. Gigantikus kikötője évszázadok óta fertőző sebként éktelenkedik Európa véknyán, ontva magából a…..
Rúgd és fuss! New Dawn Fades 2010.08.09 14:24:00
Első ránézésre még úgy is tűnhet, hogy Fabio Capello angol szövetségi kapitány bátran mert hozzányúlni a fiatalokhoz a magyar válogatott ellen készülő keret összeállításakor, de ne tévesszen meg senkit Kieran Gibbs, Jack Wilshere, vagy akár Adam Johnson beválogatása,…..
Rúgd és fuss! Out Of The Blue 2010.08.06 16:24:00
Még időnk sem volt megírni a szokásos szezonelőzetesünket, a Championship 2010-11-es idénye máris kezdetét veszi ma este egy izgalmas Norwich City-Watford összecsapással! A Rúgd és fuss! lelkes olvasói azonban nem maradnak le semmiről, mivel a blog egyik szerzője a mérkőzést ma…..
Rúgd és fuss! Please Be Cruel 2010.06.28 07:30:00
Hát most mégis mit lehet mondani? Anglia súlyos vereséget szenvedett, tönkreverték, szétzúzták, hazazavarták a németek, és ugyan most mindenki Lampard meg nem adott szabályos góljáról beszél még egy-két napig, de aztán már csak az fog megmaradni a köztudatban, hogy…..
Van mit ünnepelni: 1860-ban érkezett Gössbe a grazi Max Kober az összespórolt pénzével, hogy sörgyárat alapítson a majd száz éve üresen álló, romos gössi zárda területén. A hétvégén csapra verték a Gösser 150 éves jubileumi sörét. Évtizedek kellettek hozzá, hogy a…..
Rúgd és fuss! Up The Bracket 2010.06.23 20:23:00
Nézzük a lényeget: Anglia legyőzte Szlovéniát és bejutott a nyolcaddöntőbe. Ez jó hír, függetlenül attól, hogy az USA a másik meccsen a várakozásoknak megfelelően legyőzte Algériát – tökmindegy, hogy az utolsó percben lőtt góllal, lássuk be, ez volt a reális…..
A vadon szava Blogunkról 2015.03.03 19:18:25
„Az emberi lénynek ki kell tudnia cserélni egy pelenkát, megtervezni egy inváziót, levágni egy disznót, kormányozni egy vitorlást, felhúzni egy épületet, írni egy szonettet, rendezni egy számlát, vigasztalást nyújtani a haldoklónak, utasításokat elfogadni vagy kiadni, együttműködni, vagy egyedül…..
Ayreon 2010.06.18 21:44:46
Ha Kismy, akkor tetemes összegben fogadhat bárki, hogy kalózok kerülnek terítékre. Mai posztjában a szerző (aki mai posztjával elérte a törzstagsághoz kapcsolódó pontszámot, de továbbra is ragaszkodik a számára kevesebb adminisztrációval járó jelenlegi állapothoz, vagyis…..
Nyerhető meccsen szórt el szombaton két pontot az angol válogatott, ami még nem tragédia, csak most már a maradék két csoportmérkőzést muszáj megnyerni, szűkült a mozgástér. Voltak bíztató percek, de az összkép éppoly hervasztó volt, mint a vb előtti felkészülési…..