Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liyliyth

53 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amolyan boszorkányféle Huzavona 2010.05.06 13:06:00
Nos, az elmúlt egy hónapban ismét elkövettem azt a hibát, amit a múltkor kifejtettem. Lefeküdtem Villangóval. De most már elég sokáig tartott a dolog, nem fél percig. Ám ezúttal sem hagytam, hogy teljesen kiforrja magát a helyzet, mert idő előtt kiszálltam a buliból. Szóval nem…..
Amolyan boszorkányféle Vampira 2009.12.05 23:35:00
Ma vámpír napot tartottam. Hajnal 5-kor feküdtem le, aztán délig aludtam, mint akit fejbevágtak. Aztán volt egy kis elintézni valóm, de kb délután 3-tól este 8-ig ismét szundiztam. Már nagyon ki voltam merülve, az elmúlt 2 napban 7 órát aludtam összvissz. Be kellett pótolnom.…..
Már rég nem jelentkeztem, azért is, mert nem sok minden történt. Csak a meló, néha egy-két buli, elvesztettem egy jó barátom, de aztán hamar vissza is kaptam, párszor összefutottam Zével, de csak dumáltunk, és jövő héten nyelvvizsgázom, gyönyörű lesz, nem vittem túlzásba a…..
T|a: szombaton voltam futni T|a: most egyrészt fejtisztítás is volt a cél T|a: másrészt fogyni kell, és ez a legjobb módszer T|a: állítólag JP: és bejött a fejtisztítás? :) T|a: akkor igen T|a: de azóta megint bonyolódott egy picit a helyzet T|a: hogy ne unatkozzam JP:…..
Amolyan boszorkányféle 1. 2010.01.09 22:06:00
Szóval az új évtized első bejegyzése!:)Eltelt a karácsony jó gyorsan, nem is volt karácsonyi hangulatom, gondolom, mert olyan meleg volt, meg minden. De legalább együtt voltunk, nővérem is hazajött, meg pihentem is kicsit. Aztán a szilveszteri hét nagyon kemény volt ám, dolgoztam…..
Nos, a bulinak lettek némi következményei rám nézve. Ahogy visszamentem dolgozni, pár nappal utána, hallom ám Levistől, hogy mennek a pletykák, miszerint én P.vel kavartam, a nyakában volt a lábam, stb., ami várható is volt, ugyanis amikor összegabalyodtunk, két másik kollegám a…..
Tegnap volt a bulink. Még most is be vagyok rúgva. De ezt megírom, aztán össze kell, hogy szedjem magam, mert haza akarok menni a tesómhoz. Le locsoltak pezsgővel. Tökre meg van keményedve tőle a hajam, meg össze van állva. Na de a lényeget...Ezek a bulik mindig másak. Nem tudom egy…..
Rolo és Felhőcske ismét színre lépett az életemben. Bizos érezték, hogy mostanában kicsit eseménytelen és ezért felkavarták az állóvizet...Ezek az események nagyjából a ezen a héten következtek be:1.-Editől megtudom, hogy Felhőcske összejött valami sráccal, és…..
Amolyan boszorkányféle Kivel?!? 2009.11.03 21:49:00
Ma kihirdették a nyári eladási verseny eredményét a munkahelyemen: nyertem egy wellness hétvégét. Szép és jó és örülök, de igazából nincs kivel menjek. Mert hát kivel lenne jó? Egy pasival természetesen, akivel szeretsz együtt lenni, és szivesen elromantikáznál vele. Na és…..
Ági, Anna, Dóra A Lány 2009.11.03 18:13:00
Most komolyan. Nem tudom magam túltenni a dolgon. Tegnap egész nap elfelejtettem enni egyébként.Keresgélek az emlékezetemben, hogy mit csináltam rosszul. Vagy az őszi szünet alatt talált egy másik lányt?Látszik, hogy tartósan elköltözött mellőlem, és teljesen el van idegenedve.…..
Liyliyth 2009.11.03 21:28:48
Igen, elég nagy a csend errefelé. De azért itt vagyok! És jól vagyok! Volt egy kisebb őszi depim, amolyan "feleslegesnek érzem magam ezen a világon, és nem jelentene túl nagy problémát, ha egyik pillanatról a másikra eltűnnék". De elmúlt. :))Furi, de mióta van itthon…..
Amolyan boszorkányféle Lebukta 2009.09.25 21:24:00
Az elmúlt napokban, hetekben az történt, hogy sajnos lebuktattam saját magam a hülyeségemmel a lakótársaim előtt. Úgy volt, hogy megyek át Zéhez, és mivel látták, hogy készülök valahova, mondtam, h randim lesz. Aztán ők pont lementek boltba, mikor hívott Zé, h indulhatok. Ám…..
Na nem mintha annyira ellenemre lenne a dolog igazából, de tényleg ez van mostanában.Kb. egy hete kezdődött a dolog, amikor munka után lakótársaimmal és pár kollegájukkal beültünk inni egy helyre. Aztán Steevevel már épp indultunk volna hazafelé, mikor ki jelent meg a…..
Mióta nem írtam, voltam Siófokon nyaralni pár napot. Jó volt, bár lehetett volna melegebb is, főleg a víz. Meg az történt, hogy elromlott a fényképezőm, nem fényképezett, most adtam le szervízbe nagy hiszti közepette, ugyanis arra a kérdésemre, hogy mégis mikor kapom vissza a…..
...rúgtam ki a köcsögöt!Nos, azóta, hogy hívtam Zét és nem vette fel + vissza se hívott, 1X keresett, de mivel dolgoztam, ki voltam kapcsolva, aztán pedig természetesen nem hívtam vissza. Aztán vasárnap írt nekem, hogy még egy hétig nélkülöznöm kell a társaságát, de aztán…..
Zéről azóta sincs semmi hír, talán jobb is, mert ha fog írni(ha!), azt hiszem nem teszi zsebre, amit tőlem kap! Rájöttem, hogy egy férfihoz való viszonyomban talán egyik legfontosabb tényező a hozzáállása. Jelen esetben ez pedig nem éppen megfelelő, mint tudjuk. Csak legyen erőm…..
Ági Ez a ciki... 2009.08.11 19:04:00
HúhhhaaaaaMagam se hiszem el, hogy egy éve írtam ide utoljára... Oh my Gooodddd!!!Szóval akkor lássunk neki...Kosztis ügy lezárva, elfelejtve... Több kalandom is volt már vele azóta de igazából immunis!!! Hála Istennek...Sajnos, Valiékkal már régen nem vagyok jóba... több okból…..
Amolyan boszorkányféle Tears 2009.08.07 21:49:00
Annyira szomorú vagyok! Persze Zé miatt megint, ki más lehetne az oka?Az volt, hogy ugye megdumáltuk, hogy valószínűleg csüt.ön(azaz tegnap) találkozunk. Ám szerdán mikor végeztem a melóval hajnal 1 tájt és bekapcsoltam a telóm, egy üzenet várt tőle, melyet este 10-kor írt, h…..
Jaj de nagyon régen nem írtam, mert egyszerűen nem volt időm! Csak a munka mindig meg a buli, és másnap döglés egész nap...Szóval azóta találkoztam Zével, csaknem 3 hét kihagyás uán, és mondhatom igen kellemes estét töltöttünk együtt. Jó volt újra érezni az illatát, az…..
Nos, végülis írtam Zének, pontosan rá egy hétre, hogy ő írt. Már nagyon idegesített a dolog, meg hogy azon agyalok, mit írjak. Úgyhogy sztem a legegyszerűbb megoldást választottam, és legalább őszinte is volt:" Jó lenne már szexelnünk! Mi erről a…..
Liyliyth 2009.08.04 22:13:54
@John Preston: Drága vagy!:)
Zéről: A hisztim után 1 hétig nem jelentkezett. Gondoltam elege lett belőlem, illetve biztos jól elvan a nővel. Aztán vasárnap a következő üzenetet kaptam tőle:" Szia! Ne haragudj, nem akartalak annyira megbántani a múltkor! Sajnálom!"Na hát nem erre számítottam! Inkább…..
Liyliyth 2009.07.15 17:44:32
@Titkos ügynök: Dehogynem! De mért érné be egy nővel, ha több is lehet egyszerre?
Azt hiszem Zével befejeztem, legalábbis egy időre biztos. Az van ugyanis, hogy szombat hajnalban találkoztam vele meló után az ő kezdeményezésére. Minden tök jó, nézzük nála a tévét, beszélgetünk, egyszercsak csörög a telefonja, ő felveszi, és egy nővel beszélget kb 10…..
Szerdán költözök! A fiúk már várnak nagyon! Rolo fog költöztetni, persze Felhőcske tudta nélkül, mert abból lenne ám csak az igazán nagy balhé!Zével találkozgatok továbbra is. Kicsit mintha erősödnének a szálak. Ezt abban vélem felfedezni, hogy már nem csak akkor ír meg…..
Szóval ott hagytam abba, hogy nagyon kellemetlenül érintene, ha kiderülne a munkahelyemen, hogy mi volt, meg van Zé és köztem. Attól függetlenül, hogy ő már nem dolgozik ott. 3 főnököm van, mindegyikkel eléggé jó a viszonyom, és szeretném,ha ez így is maradna. Namármost, az…..
Az a remek az életben, hogy egyes emberek nem tudnak csak a saját dolgaikkal foglalkozni, következésképp bele kell, hogy avatkozzanak mások dolgába, és olyan témákba gázolni, amihez, nincs közük-még ha jó szándékkal is-és az persze nem számít, hogy ezzel a másik életét…..