Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel0331

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mohó Hiéna barátunk mostanában inkább csak gyűjtögette a zsákmányt, mielőtt kiosztaná az arra érdemeseknek. Most azonban kiénekeltük a szájából azt, amit a Porschétől szerzett, és oda is adjuk annak, aki szeretné, és hajlandó tenni érte. A csomag egy Porsche…..
...de már így is kegyetlen. Itt valami nagyon készül.. Lambóhintó. Korvettesítve a király...
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
A következő ajándékcsomag akár egy egész családnak örömet szerezhet. Öt Burago kisautó, öt ízlésvilág: van itt aranyos öreg Fiat 500-as, arcos VW Beetle, elegáns Saab 9-3 kabrió, brutális 911-es Porsche és ultraritka BMW Z8-as – mindenki megtalálhatja a neki valót. Ha…..
Daniel0331 2010.12.11 10:58:22
A nagy autószalonokon a kiállított kocsikhoz gyönyörű hoszteszeket is állítanak. A figyelmük felkeltésének egyik módja, hogy kérdezünk tőlük. Bandinak ennyire futotta: – Mit is mutat pontosan a Power Reserve műszer? Sajnos a választ nem tudta megmondani a kiválasztott…..
Daniel0331 2010.12.11 10:47:56
A múltkor írtam, hogy megjöttek a muscle car-könyveim, többen követelték a sztorikat, hát akkor most lássuk a kedvencemet. Mellesleg én az olvasást szimultán csinálom, tehát a vécén a nagyon képes sztorizós America’s Legendary Performance Cars-t tanulmányozom, a kanapén…..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
A Tyrrell P34 azért kedves a szívünknek, mert minden idők legmókásabb külsejű F1-es autója. Ráadásul élő ember nem vette komolyan, hogy valaha normálisan működhet. Azért lett hat kereke, mert a két kicsi első keréknek: - kisebb a légellenállása, mert kisebb a homlokfelület…..