Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myke

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kábelek lerántották a leplet az első magyar George Carlin filmfelirat fájlról, mely a GreenR blogon került nyilvánosságra. Régóta készül a GreenR az akcióra, mivel oldalstatisztikái között már a kezdetek óta szerepel az oldalra mutató keresési szónak, hogy "george+carlin+magyarul". Már a blog…..
Myke 2010.12.26 20:41:07
Alapjaink vetésében szerepet játszó nagy kedvencünk, Polyp, közzétette a Speechless című könyvének bevezető képregényét, a One Tree Island című munkáját, mely a földön élő almazabáló kukacok rövid történetét óhajtott szemünk elé tárni. Fogyasszátok, emésszétek,…..
Átmásoltam teljes egészében ezeket a gyönyörűségeket a DesignPumpáról. Régi vagy új ház, tökmindegy: működik! Esőfogó, madáretető, szigetelő, biodiverz, ez minden egyben, tökéletes megoldás egy okos és természettudatos nemzettől! A norvég, de úgy általában a…..
Myke 2010.10.30 14:02:46
Képrejtvény!Betonút a nádasban? Nem! Döglött halak Louisianában! Halott bálna is előfordul. A világon 405 ilyen ökológiai "dead zone" van a szennyezett és oxigénhiányos vizek miatt, mert a műtrágyák bemosódva az élővizekbe eutrofizációt okoznak, ezáltal…..
Myke 2010.10.18 13:36:24
Két válogatott meccs is volt tegnap – utólag is köszönet az illetékeseknek a zseniális szervezésért – és végül némi hiányérzetet leszámítva tulajdonképpen elégedetten gyűrtem bele tegnap éjfélkor a szemetesbe az utolsó sörösdobozt. Az U21 odaért, hogy már csak…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Az év meccse következik a Bundesligában, egymásnak feszül a gigász, meg a gigásznak látszó tárgy és megnézik, hogy a csillogás, az euró tízmilliók, az egyéni képességek számítanak-e inkább, avagy az összerakottság, a fegyelmezett csapatjáték és a félelem saját zsarnokod…..
Ritkán vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor azt érzi a Művész Moziból való kijutásakor, hogy még megiszik pár pohár bort a barátaival, de utána rohan haza a hóesésben, hogy reggelre a világ egyik legjobb fociblogján posztolhasson az este látott filmről. Ezután a…..
Myke 2010.01.03 13:22:54
@Myke: zárójel nélkül persze...
Milan, Liverpool, Roma, Lyon, Porto, PSV, Rangers, Tottenham, Corinthians, Atletico Madrid, Flamengo, Olympiakos, Sporting, Anderlecht, Galatasaray, Basel, Midtjylland és Al Ain FC, kétszer negyvenöt perc, háromszáz kilométer per óra, mi a retek ez??? Ez nem más, mint a Superleague Formula,…..
Myke 2009.07.04 07:36:40
Ahogy a trágya igazolások listáját az Inter, a legszarabb_meccseken_szerzett_legtöbb_pont összevetést a Juventus, a Legtöbb Ősz Halánték a Kezdőben-versenyt pedig a Milan vezeti, úgy kirobbanthatatlan a szezon legjobb meccseit játszó csapatok élmezőnyéből az AS Roma. Tottiék…..
Ha lenne olyan rovatunk, hogy A hét nyálcsorgató idiótája, most nagy lenne a tülekedés, ám a hamburgi szurkolók még a szoros mezőnyből is kiemelkednek fél testhosszal, mögöttük az Atya, a Fiú és a Szentlélek tempózik, míg a dobogó legalsó fokán Jürgen Klinsmann szeli a…..
Myke 2009.06.06 10:14:17
@kroos: A Bayern nem járna rosszul szerintem, mindketten sokkal jobb játékosok annál, mint amit a Realban mutatnak.
Nincsenek véletlenek: a legjobb csapat a bajnok, a legjobb csatár a gólkirály, és a nyáron úgy kifugázzák a Serie A-t, hogy csak lesünk szeptemberben. Ezek mind törvényszerűségek, nincs ellenük mit tenni, maximum szomorkodni lehet felettük, de mielőtt az utolsó – de…..
Myke 2009.06.06 10:09:38
@mbemba: Az Udinese sportigazgatója, Pietro Leonardi a Parmahoz igazolt, a helyére a Vicenzaból Sergio Gasparin érkezett. Van egy olyan érzésem, hogy a Parma akár még UEFA-s helyekért is küzdhet rögtön feljutás utáni évében. De hogy kiesni nem fognak újra, az biztos.
Ahogy a farizeusok is mondották anno Pilátusnak: szögezzük le gyorsan az elején. Óriási döntő volt ez, na. Nem tudunk nem vonni párhuzamot az 1994-es és a mostani döntő között, akkor pont a Barcát gondolták topfavoritnak, és lett macska-egér játék, nagy meglepetésre pont…..
Myke 2009.05.30 01:30:27
@MUfanatic: A manure magyarul trágya. :)
Több olyan Arsenalt láttunk idén, amelyiket szétszedi a Manchester United, mint ahány olyan Manchestert, amelyik kiesik a londoniak ellen. Amíg szemantikailag elemzed a fenti megállapítást, hogy aztán leanyázz/egyetérts a kommentek között, néhány statisztika, amivel nem lehet…..
Myke 2009.05.05 20:11:56
Amerre csak nézek cérna hangú, ártatlan tekintetű, mezbe öltözött aprónép nyüzsög a lelátón. Az MLSZ és a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség tíz szektort töltött meg kiskölykökkel - nem győzzük hangsúlyozni, parádés kezdeményezés. Ezek közül a srácok közül sokan…..
Myke 2009.04.02 16:23:50
@bög: Ha lehetett volna, most Málta ellen is kinn lettek volna 50ezren.
40-45ezres stadion bőven nem lenne elég. :)
Erwin (aka Ährwin), az elfajzott orrú bányász vagy mi (netán sündisznó?), a Ruhr vidék antropomorf Istene vs. Hermann, az együgyű dinoszaurusz, aki a csekély képzelőerővel megáldott olvasóink számára is plasztikusan elérhető közelségbe hozza az evolúciós zsákutca…..
Myke 2009.03.22 01:13:17
@kroos: A Köln hivatalos oldala szerint a 77. percben cserélték le.
Myke 2009.03.23 20:08:07
@Lojzi_: Szerintem az csak akkor érvényes, ha már játszottak oda-vissza egymással. (de lehet hogy rosszul tudom)
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
Myke 2009.03.06 16:14:30
Valljuk be, a Szupersuli című förtelem után kijárt nekem egy kis pihenő. Erre pedig tökéletes volt ez a francia akcióhurrikán, melynek jellemzéséről legyen elég annyi, hogy pusztán a videó elkészítése elég volt ahhoz, hogy elfeledtesse velem a fent említett borzalmat. U.i.: Van egy félreérthető…..
No, akkor ez lefőtt, és mellé a kiesés elleni küzdelem sem ígér olyan izgalmakat, mint tavaly, marad tehát a BL-helyekért folyó gyépésharc, meg a kupa, mert az Inter lassan barcelonányi távolságra szakította magáról a potenciálisan veszélyes csapatokat. (A potenciál…..