Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MekkMester

0 bejegyzést írt és 417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szívást kénytelen átélni aki autózik, időnként eltűnnek parkolóhelyek megmagyarázhatatlan okból. Az ilyeneknél meg tudom érteni, hogy egyesek rugalmasabban kezelik a szabályokat. Vannak akik, még ilyenkor is tekintettel vannak másokra, és vannak, akik nem. Egy ilyet szólított…..
MekkMester 2011.10.27 12:47:37
@xaba99: "és ilyeneknek van jogosítványa...
a szörnyű, hogy egyáltalán személyije van, szavazati joggal..." - valahogy össze kellett, hogy jöjjön a kétharmd! :)
MekkMester 2011.10.27 15:42:16
Koppenhágában még a kukákat is úgy tervezték, hogy a biciklis menetközben beletaláljon az elhajított szeméttel. A CNN rácsodálkozik a biciklis városra.A Future Cities hatperces videójában Richard Quest bemutatja a soha nem látott szélességű bringautakat, a bringás infrastruktúra…..
Jose Genovés megszámlálhatatlan párkapcsolat romlását okozó, évszázados problémát oldott meg a hagyományos csészét és a piszoárt keresztező kombójával. A Natura elnevezésen még kell reszelni kicsit, de az ötlet, úgy ahogy van, piacképes... (Külön gratula az életszerű…..
Nesze!szer Mizu Lakatos Márknál? 2011.06.03 08:42:00
   A kreativitás nem ismer határokat. Lakatos Márk igazán vicceset alkotott csapatával néhány nap leforgása alatt - Fluor Tomi sikeres Mizu nótáján gondolkodva kicsinyt. Mi ezzel zártuk és kezdtük is napot, kutyául bejött nekünk. Aztán ma azon ötletünk támadt,…..
Régebben is rendszeres jelenség volt, hogy a belső visszapillantó tükör nem kizárólag a mögöttes forgalom figyelésére, hanem holmi egyebek akasztójaként is szolgált. Általában ez kimerült az illatos csodafenyőfák formájában. Ezzel nincs semmi baj, amíg nem zavarnak a…..
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
MekkMester 2011.05.31 14:43:58
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
MekkMester 2011.05.26 13:28:09
@Seduxen: Maxi igazad van! Már mondtam a nejemnek, hogy én tuti cigó leszek ősztől! Oszt' bemék a pógármesterhöz sigíjé, mer' az jár! Sokan leszünk öszül tesókák, és elegen!
MekkMester 2011.05.26 19:41:27
@Hessler ezredes - halál az ötven órára: Hát elég sarkosan fogalmaztál, de szerintem igazad van. A múlt rendszerben ingyen tanulhattak, tényleg nem kellett semmit sem fizetni az oktatásért, de akkor sem tolongtak az egyetemek előtt. Elég volt nekik a kubikos, udvari munkás, meg hasonló lapátbrigád meló, ott lehetett lébecolni. Szerintem mi nem előitéletesek, hanem utóitéletesek vagyonk, mert már ismerjük őket és tapasztalatból tudjuk, hogy mire számíthatunk tőlük.
"Azt hiszem kezdődik valami országos hülyefesztivál, arra edz mindenki." - írta nekünk az egyik olvasónk, majd jött a lényeg. "Világviszonylatban egyedülálló példa nélküli, botrányos, felháborító eset történt. Monok település képviselő-testülete múlthét…..
MekkMester 2011.05.25 13:21:34
@Nurrddin: Azt nem olvastam, hogy a mi lakásunkat adnák-e, vagy megengedik, hogy kifizessük az új lakásokat adóba. :( Grrrrrrrr!!!
Tarlós meglepő gesztust tett az ellenzék felé, amikor a március 15-i ünnepség kapcsán azt mondta, hogy főpolgármesterként meg akarja szüntetni a fővárosban a pártok közötti ellenségeskedést, ezért minden nagy nemzeti ünnepen (március 15.; október 23.) más-más ellenzéki…..
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
MekkMester 2011.05.24 13:09:30
@lyken: szvsz nem kell ügyvéd (még). Nyilván van hivatalos munkaszerződése. Amíg el nem bocsájtják hivatalosan, írásban a megfeleő indoklással, addig alkalmazott és jár a fizu. Amibe nem szabad belemenni most, az a közös megegyezéses szerződésbontás.
MekkMester 2011.05.24 13:52:09
@Sün‼: Hát! :D A cigifüst öl! De tényleg! :)
Cigány-gádzsó csúcstalálkozó, zsákmánnyal!..
MekkMester 2011.05.24 13:03:11
Bevallom, nem teljesen véletlenül választottam ilyen hatásvadász címet, de el kell, hogy keserítsem azon kedves fröcskölő vérre szomjazó olvasóimat, akik azt várták, hogy egy csúnyán végződött baleset részleteit fogom bemutatni nagy érzékletességgel. A múlt heti Michelin…..
A végén még kiderül, hogy a bőröndnyi kokót pornósztárok csöcseiről szippantó Charlie Sheen azzal járt a legjobban, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warner és az azt vetítő CBS kirúgta a produkcióból. A New York Post szerint Sheennek a vígjátéksorozat…..
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
MekkMester 2011.05.13 10:34:32
@pdw: Háát... valahogy így:
"Elmész te abba a jó édes, Cinkota felé ballagó, vödörbe menstruáló, bojler testű Anyádba!"
Na! :)
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
MekkMester 2011.05.11 07:41:24
@donfuligjimmy: Én maximalista vagyok: olyat szeretnék venni, ami a gps adatokat is rögzíti, és baleset esetén elfogadják bizonyítéknak. Amúgy az ötleted nem rossz...
MekkMester 2011.05.11 11:55:52
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: tudnál esetleg tiput mondani, nagyon érdekelne a dolog!
MekkMester 2011.05.11 12:24:57
Múlt szerdán tévézés helyett részegen fetrengett, és most már nem érti, hogy akkor most milyen szexuális viszonylatban is van egymással Doktor House és Cuddy? Elment egy hétre nyaralni, és most meglepetten tapasztalja, hogy új fia van Berényi Mikinek, aki ráadásul épp…..
MekkMester 2011.05.10 15:09:37
@Porcelán az elefántboltban: Nagyon jó!!! :DDDDD
Az alábbi kedves történetet Pál a postoló nevű rendszeres kommentelőnk küldte, aki összeakadt egy eszetlen bringással. Szerencsére vér nem folyt sokak bánatára, de azért egy jó anyázás és zsidózás található a párbeszédben. Előrebocsátom, nem szeretem a hangulatkeltő…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
MekkMester 2011.04.26 09:57:41
@Hegyikristály tisztaságú vélemény: hú, szerintem te egy szarfétisiszta elmebeteg barom vagy! Ettől feláll neked?
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
MekkMester 2011.04.14 19:06:47
@Okosmikulás: maxi igazad van! Nem létezik, hogy egy napra nem lehetne kiereszteni a gőzt! Mindenki rohan, de hogy hova, azt nem igazán értem. Olyan gyorsan elszalad az élet, meg kéne állni legalább hetente egyszer pihenni. És igen! A fagyizó és a mekdonáldsz is legyen zárva. Persze azért az egészségügy, a rendvédelem és a közművek működjenek, mert a leállás ki tudja mekkora kárt okozna, de aki ezeken a napokon dolgozik, azt fizessék meg tisztességesen!
MekkMester 2011.04.14 19:23:16
@Turbék: Huh! Hogy jön ez ide?