Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bete32

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..
Véget ért a második évad is! Az első évadhoz hasonlóan volt megint mindenféle film, jelenet, amikre érdemes emlékezni (vagy pont hogy nem...), de itt vannak ismét a legek legjei, akik a szemünkben leginkább kitettek magukért.Négy új kategória is napvilágot látott (legrosszabb…..
bete32 2009.04.24 14:18:48
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
Volt egy rövid kis szünet, de visszatértünk! Sorter nemsokára elkészül a Machine Girl-el, de addig is itt egy kis gyöngyszem-videó Tony Scott 2004-es filmjéről. A tűzben edzett férfi egy emberrablás története, egyszerre meghatóan és kegyetlenül elmesélve. Mindez megspékelve…..
Káromkodásokat ki lehetett volna hagyni, mert sokat tud rontani a bemutatón. Egyébként semmi baj, maximum a mikrofont tessék kissé távolabb tenni mert így romlik az élvezhetősége a bemutatónakTÖRÖLT VIDEÓ..
Nekem alapjába véve nincs sok gondom a remake-ekkel, elvégre egyik kedvencem, a Sebhelyesarcú is az valahol. Csak mondjuk az inkább újragondolás. Ami végülis egy nagyonis jó dolog. Hiszen ugye miért ne lehetne jó az, ha amerika (vagy bárki más) lát egy jó filmet, és úgy gondolja: "Hoppá! Hát ebből…..
Hát a végén lévő videóból az tükröződik, hogy a Gmodot egyenlőre cask tanulgatod :) A videóval egyébként semmi gond, csak majd a vízhangot orvosolni kell..
Meg kell hogy mondjam jól szórakoztam a videóbemutatón. Jól beleillett a felgyorsítás és az az 1-2 szófordulat :)Figyelem! jön a 3. rész is!Mezei egér :) az...TÖRÖLT VIDEÓ..