Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devadel

0 bejegyzést írt és 786 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
devadel 2020.08.31 20:36:01
@Kettes: kérlek azt tedd hozzá, hogy a top 50-nek teljes vagyonelkobzás családilag, és ami kárt nem fedez a vagyonelkobásuk, azt a felcsúti stadionban füvetnyírva kell ledolgozniuk (csíkos ruhában, természetesen)
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
Én nem. Kifejtettem bővebben, hogy mire gondolok. Természetesen nem arra, hogy soha nem nézek külföldi meccseket. Nézek, néztem ma is (végre!), és vannak számomra szimpatikus és kevésbé szimpatikus külföldi klubok, sőt, kedvencem is van köztük. Egyébként is azt gondolom, hogy úgy van értelme…..
Hollandiában járva (pláne odaköltözve) az egyik rendkívül szembetűnő dolog az a függönyök használatának mellőzése, esetleg teljes hiánya. Magyarként ezt nem egyszerű feldolgozni (én legalábbis elképzelhetetlennek tartom, hogy függöny nélkül éljek), így aztán kifejezetten érdekesnek tartom, mi lehet…..
devadel 2020.05.10 14:32:30
@Online Távmunkás: azért kényszer, mert ha épp egy 60 milliós lakásban laksz, és két kerülettel odébb ugyanazt megkapnád 30 millióért, akkor gyakorlatilag 30 milliót elpazarolsz (opportunity cost a szaknyelvben). ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy elpazarolj 30 milliót, akkor elköltözöl, ugyanis szükséged van rá, venni akarnál dolgokat, amit ebből a 30 millióból meg tudsz venni. ha például nyernél egy 30 milliós bmw-t, de amúgy max 6 millióért vennél autót, akkor (ha értelmes ember vagy) nem fogod megtartani a bmw-t, hanem eladod azonnal.
  Tüntetés Budapesten 2019. szeptember 14...
devadel 2020.02.10 09:27:59
@Sir Galahad: semmi ilyesmi nem jön le az írásból. az értő olvasást kb már 4. elemire el kellene sajátítani, de lehet neked csak ötödikben sikerült volna, kár volt megállni.
devadel 2020.02.10 15:01:17
@Sir Galahad: az sincs benne hogyan kell a globális felmelegedés ellen küzdeni. nem arról szól. istenem de buta vagy te.
Nagyon rossz úton járunk... A magyar labdarúgó-válogatott kikapott Wales ellen az Eb selejtező utolsó csoportmérkőzésén, így nem jutott ki a kontinensviadalra. Még esélyünk van kiharcolni a részvételt a „pótselejtezőn”, amelyen a Nemzetek Ligájának legjobbjai, továbbá a már kijutottak mögött…..
    Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó, elmagyarázta, hogy ő 34 éves korában 40000 néző előtt akar futni a budapesti világbajnokságon és társaival együtt petícióban kéri Karácsony Gergelyt, hogy ne állítsák le a budapesti világbajnokság előkészületeit. A fő érvük az, hogy ez nemzetközi…..
devadel 2019.11.10 14:25:30
@flort: "nekem most egy olyan matematikus sem jut eszembe, aki akkora hatást tudna gyakorolni egy egész generációra, mint amit Monspart Sarolta"

na látod ezért mondja a jótündér, hogy futás helyett tanulni és művelődni kéne. mer akkor eszedbe jutna :)
Találtam egy jó kis írást a Qubit oldalán, melyben azon megy az eszmék futtatása, hogy erkölcsi kötelességünk-e vegetáriánussá válni? A helyzet az, hogy pont ez az érv, amitől a leginkább falra tudok ugrani, szóval pár gondolatot én is megejtenék a témában - vállalva ezzel azt, amit majd kapok,…..
devadel 2019.05.07 10:46:19
@Csige791: ilyen egyszerű, mi?
na akkor elmagyarázom, mi egyszerű. az emberek nagy részének nem ez a kérdés, hanem hogy eszik-e egyáltalán. ha az orrotoknál egy centivel is tovább látnátok, észrevennétek hogy az emberek nagyon nagy része nem sokkal el különb körülmények között mint a nagyüzemi állatok. és pont két csoportra vannak osztva: szülő alanyok és dolgozo/harcoló alanyok.

most komolyan ti meg soha nem hallottatok közép afrikáról és délkelet ázsiáról?
A héten az easyJet is felpattintotta téli menetrendjének utolsó részét, most már mindenkinél lehet foglalni 2018 márciusig. Ezért, illetve mert elég sok kérdést kapunk arról, hogy mikor célszerű foglalni, mikor adják a legolcsóbban a szolgáltatók a jegyeket, most (noha már írtunk róla) a legfrissebb…..
devadel 2018.10.27 12:09:20
@Sweetshark: dehát ott van az air france, meg british, akkor miért nem mész azzal, ott nincsenek yield menedzserek. ja hogy az k. drága? ja hogy nem látod az összefüggést a két dolog között? akkor biztos hogy a wizz a hülye?
Most, hogy Dopeman és Deutsch Tamás is úgy érezte, meg kell szólaljon két ismert rapper szakításának ügyében, úgy érzem, én sem hallgathatok tovább. Hozzá kell tennem, hogy a két ismert rapperből én csak az egyiknek ismertem korábban a nevét, a másik hírességet, bizonyos Curtist lehet, hogy meg se…..
A jövőben nem indulhat a társadalmi nemeken és azoknak a tanulmányozásain alapuló képzés az ELTE-n - áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztésében. A magyar közvélemény egyöntetűen nem tud megbirkózni a gender kifejezéssel és annak valódi…..
devadel 2018.08.11 21:42:27
@egyinges: a színskála is egyszerű, akkor, ha a szemed fekete-fehérre van kalibrálva.

elég szomorú egyébként, hogy olyan ember tanít matekot műszaki főiskolán, akinek halvány fogalma sincs milyen matematikai módszertanokkal alapozzák meg a társadalomtudományi kutatásokat. tipikus magyaros szűklátókörűség, a matekról annyit tudsz amennyit az órán le kell adnod. nem csoda, hogy a legtöbb fejvadász csak odáig olvassa az önéletrajzokat, hogy műszaki főiskola.... és már teszi is félre, hogy semmit nem érő diploma.
Hosszútáv blog Szabad-e szabadon? 2018.07.26 10:00:00
Ártatlan arccal futottam kifele a biai erdőből a munkanap megérdemelt zárásaként. Péntek volt, napszállta, hőguta, két kilométer a parkolóig, kb. tíz a lábamban. Egy utolsó emelkedő, egy hosszú egyenes. Ritka pillanat, szemből érkezett egy futó, bevártam, hogy köszönjek neki. Akkor realizáltam, hogy…..
Az alábbi történet sztoriszinten egy teljesen hétköznapi esetnek tűnik: emberünknek kellett egy fülhallgató, bement hát a legközelebbi üzletbe, megvette, de sajnos nem volt szerencséje, mert az új füles hamarosan tönkrement. Uncsi. A részleteket tekintve azonban elég elképesztő, ami a Köki…..
devadel 2018.06.07 15:49:13
@maxval balcán bircaman: faszt vagy te bölcsész, olvastam amiket összehordasz itten a neten, a nyolc általánosod sincs meg.....
A Fidesz az egész választási kampányát a migráció témája köré építette, és az eredmény őket igazolta. Több mint két és félmillió ember tette le a voksát amellet, hogy Magyarország ne legyen bevándorló ország. kép forrása: index.hu A kormánypárt kivételével csak a Jobbik kommunikálta valamilyen…..
Az tény, hogy a Tinder amellett, hogy az egyik legnépszerűbb randiapp, még a társkeresést is sikerült megváltoztatnia. Az igazi kérdés csak az, hogy ez a változás igazából jó-e a társkeresőknek vagy sem!..
devadel 2018.04.04 15:54:28
@BobAlice: mert te nyilván jobban tudod mint az elemzők és a témával foglalkozó ujságírók. ideje lenne elfelejteni amit kislánykorodban a rózsaszín szobádban a nőkről tanultál. a randivonalon, ami még alkalmas is társkeresésre, a nők legalább fele alkalmi kapcsolatot keres, ha érted mire gondolok....

a tinder eleve nem alkalmas tárkeresésre, csak azt látod ki van közel és hogy néz ki. csak a totál hülyék használják társkeresésre. egyébként ki van próbálva, meglepődnél mennyire tévedsz
Human 2 Human A beszariságról 2017.08.31 17:54:28
Sokszor tűnödöm azon, hogyan akadályozhatja meg egy szervezet saját maga, hogy valamilyen változás gyökeret verhessen, noha az számára üdvös lehetne. Amikor egyéni folyamatot viszek, rendre megkérdezem, viszonylag az elején, hogy mivel hajlamos az ügyfél szabotálni a munkát. Ez azért fontos, mert…..
devadel 2017.09.06 19:43:32
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: hát igen, birka az örök alattvaló....
Alig vártad az első randit, hogy az eddig szimpatikus Úrral végre személyesen is találkozz? Ám ott elhangzott egy mondat, kijelentés, amitől egy csapásra minden megváltozott. Nézzük, mik a legidegesítőbb mondatok:  "Ha nem jössz fel hozzám, akkor minek találkoztunk"? Minden…..
devadel 2017.06.13 16:36:14
@Duplaxiii: bazmeg, átaludtál 300 évet, most meg csak nézel, mivan. szar mi?
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
devadel 2017.04.12 13:26:16
@élhetetlen: vajon te a hugyot is felszeded a kutyád után? vagy legalább felmosod hipós vízzel?

nem, a madarakkal semmi baj, a kutyákkal sincs. a totál idióta kutyásokkal van a baj.
devadel 2017.04.12 13:30:15
@Thomas Dantes: ja, az emberek arra is megesküdtek, évezredeken keresztül, hogy thor, meg zeus, meg a sátán, meg a trollok, meg a fogtündér, az egy személy. az emberek mindenhol képesek személyt látni, ott is ahol nincs.
Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!..
Araki az egyik leghíresebb japán kortárs fotóművész 1940. május 25-én született Tokióban. 1959-től tanult fotográfiát és filmezést a chibai egyetemen, majd 1963-tól egy reklámcég fotósaként dolgozott. Itt ismerte meg későbbi feleségét, Yokot. Híressé az 1971-ben Yokoval kiadott "Sentimental Journey"…..
devadel 2016.11.14 01:19:03
@Quentin vagyok Montargis-ból !: igazad van, a szex úgy ahogy van undorító. mondjuk egyszer azért kipróbálhatnád te is, hátha jobb véleményed lenne róla....
A kis Amadeo Modigliani nem született szerencsés csillagzat alatt. A livornói szefárd zsidó család éppen negyedik gyermeke születésére, 1884-re megy tönkre. Első tizennyolc éve: elszakadás a szüleitől, betegségek, mellhártyagyulladás, tífusz, imádott nagyapja halála, újabb mellhártyagyulladás,…..
devadel 2016.09.25 17:27:04
@Syl_Jr: de egyébként előfordult már, hogy valamit értettél?
devadel 2016.09.25 21:15:59
@Syl_Jr: nekem nem volt sértő, csak furcsa, mert azzal például senki nem szokott dicsekedni, hogy nem tud 5-ig számolni, a művészeti műveletlenség meg még az ennyire kirívó esetben sem ciki ezek szerint. szóval érted, általában a butaságra nem büszkék az emberek. na erről van szó.
Subba 69 Nyálmegye 2015.09.05 17:30:16
Amúgy sikerült nekik? ..
         /pic:Reuters/                                                                                                                     Kegyetlen a világ  Megerőszakolják....Megcsonkítják...Halálra etetik.....Nyilvánosan…..
devadel 2015.08.25 13:34:32
@NagyságosSodalisO [eng]: max nem gondol semmire, max egy troll, csak beböfögi az összes beszélgetésbe a sablonos hülyeségeit....
A forróságban sokan a fagylaltokat keresik, amivel lehűthetik magukat. A boltban kapható fagyik viszont sokszor drágák, vagy rossz minőségűek. Megmutatom, hogyan készíts otthon krémes, hűsítő finomságot fagyigép nélkül. Mivel most a barack szezon van, ezért a barackos fagyi…..