Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lodenkabat

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
Tom egy egyszerű számhordozással Pannon ügyfélből Vodafone ügyféllé vált. Aki csinált már ilyet, az tudja: csak akkor enged el az elhagyni készült szolgáltató, ha minden addig felmerült tartozást kifizetünk. Tom is így tett, majd négy hónappal később a Voda kikapcsolással…..
lodenkabat 2009.05.07 13:52:45
@Hurrá Torpedó: mit gondolsz mennyi kezem van négy, vagy 5? Nem Csernobilból jöttem :-)
Zo a Homár véleményét kérte arról, hogy mit szólunk ahhoz, miszerint tízezer forint eljárási illetéket akar fizettetni vele az önkormányzat építési osztálya, amiért felnyomta náluk a szomszédját. Előbb jöjjön a sztori, aztán a válaszunk. Sziasztok a véleményetekre…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Ne dőljenek be, az alkotmánybíróság ismert határozata nem azt jelenti, hogy bármilyen régi, állítólagos tartozás behajtható lenne, derül ki szívünk egyik csücske, az Emberibb Parkolásért Mozgalom friss közleményéből. Az egész itt olvasható. ..
Igazi posztszocialista, azaz Magyarországon megszakítás nélkül divatban lévő hiánypótló terméket fedezett fel eszgabor. Az egydekás üvegpoharas kiszerelés utcaiharcokban is praktikussá teheti, ha nem találnák az egyetértést az ország hogyantovábbjáról az elvtársak: A…..
Tamás kétségbeesett munkanélküliként beiratkozott egy négy hetes osztó tanfolyamra, de végül se számlát, se oklevelet nem kapott. A vizsga után maximum ingyen dolgozhatott volna, hogy még egy kicsit gyakoroljon, de ő az elvesztett 1 hónap után inkább olyan állás után nézne,…..
Kapitalista szívünknek némi elégtétel, ha egy cég, amelyiket pénzszivattyúzásra alapítottak, szolgáltatást nem nyújt, csak kvázi hatósági jogkörével visszaélve pénzt próbál rabolni, létének filozófiai-gazdasági abszurditása miatt néha nemcsak nekünk tesz rosszat, hanem…..
lodenkabat 2009.03.30 01:32:27
Alapjaiban átrendeződhet a jobboldali médiapiac, ugyanis egy brit befektető állítólag váratlanul megvette az egyetlen magyarországi kábeles hírcsatornát. Hiteles információt egyelőre nem tudtunk beszerezni, a bennfentesek a csatorna képújságján elhelyezett titkos utalásra…..
Enzo egy újabb válságkezelő/profitmaximalizáló megoldást fedezett fel bankjánál. 100 ezer forintos hitelkeretét előzékenyen, kérés nélkül felemelték 430 ezer forintra ("elkél majd a háztartásban"), ami után 4x-es készenléti díjat szedtek. A hitelkeret…..
Vessenek véres hússal etetett kommentelők elé, de egész jól mulattam Gábor, a mosógépszerelő levelezésén Gáborral, az Öntevékeny Ügyféllel. A Homárnak nem nagyon vannak elvei, de ha mégis, akkor az ügyféllel szembeni szélsőséges udvariasságot alapvetőnek tartjuk. De attól…..
lodenkabat 2009.03.03 15:46:59
@a paraszt a fatelepről: ja, de a legjobb az volt, mikor fószerkám hozza a sokolt, hogy: nem szól, pedig új elemet is vettem bele! Valóban benne volt, úgy fóliástól, ahogy akkoriban árulták. Hát olyan jót még nem röhögtem...
lodenkabat 2009.03.03 15:56:30
@ColT: pc-re is van szorim: még a win95-ös időkben faszikám olyan rendszert kért, hogy dos is, win is fusson a gépen. Megcsináltam, mire hazaértem telefonált, hogy nem indul a windows. Kiderült, hogy ráeresztette a dos-os töredezettségmentesítőt, gondolta még jobb lesz.
lodenkabat 2009.03.03 16:07:53
@A mosóporos: persze! az xp-t is rá akartam tenni, de akkor még a a microfos nem fogadta el tőlem, azt mondták korai :-)))
A Homár "leghülyébb promóció" versenyének tavaszi nyertesei a Kaiser marketingesei, akik mi mást csatoltak volna a 48-as forradalom közismerten nagy barátjának képével díszített szalámijuk csomagolásához, mint egy kokárdát. A Homár meg nem erősített információja…..
Emelkedik a hangulat. A követető sztoriban már felkészült társasággal van dolgunk, de a kiszolgálás és az ellátás a Planet Sushi-ban sem volt zökkenőmentes. A levél a TGI Friday, Il Patio és Planet Sushi marketing vezetőjének ment el ma reggel.Update: újabb Planet Sushis és Il…..
lodenkabat 2009.02.27 14:41:05
@Impega: aaaaaah nem a huto lete a lenyeg...nincs ideje odaerni :-)))
dodollet hutobe tenni szentsegtores lenne, azt jelentene, hogy nem izlik
lodenkabat 2009.02.27 14:47:10
@Impega: nincs, mert az EDE (huha kimondtam)nem csinaltatta meg
lodenkabat 2009.02.27 14:49:19
A tegnapi Torkos Csütörök után volt, aki  nem bírta kivárni az emésztést sem, JGy is azon melegében billentyűzetet ragadott, és írt az Öreghalász Étterem vezetőségének. A féláras akcióról nem tudva egy hónappal ezelőtt foglalt asztalt törzshelyén, de a pincérek…..
lodenkabat 2009.02.27 11:22:09
@Gumidomino: Szombathely - Gól
kb. 1 éve új tulaj, ő erre született
lodenkabat 2009.02.27 11:22:40
@Gumidomino: Szombathely - Gól
kb. 1 éve új tulaj, ő erre született
lodenkabat 2009.02.27 11:33:04
@Egyéves Önkéntes: bocsi "internal server error" volt
Szeretjük, ha egy vendégkönyv nem moderált, ha a szolgáltató őszinte és emberi. A Jam Pub ilyen. A vendégkönyv bejegyzéseinek nagy része az ingyenesnek hirdetett, ám valójában 1000/3000 Ft-ba kerülő belépőt sérelmezi, a Jamtem meg a hülye vendégek értetlenségét. A belépő…..
lodenkabat 2009.02.23 11:20:26
@elwood: :-) Rejtő szavaival élve: "Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan"
Esténként az úri közönség itt is széklábakkal verekszik?
lodenkabat 2009.02.23 12:17:15
@punpa: IGEN! ez egy FOSCH hely
Szeretem a látványpékség szót, mert őszintén utal a lényegre, miszerint az ilyen helyeken minden áru nagy, csinos, csillogó, de nincsen bennük tartalom. Hogy azonnal megmutassam, milyen igazságtalanok az efféle általánosítások, íme itt van J. bolognai papucsa, amiben igenis van…..
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
lodenkabat 2009.02.18 08:00:15
@PioDVD: Valóban, kicsiny agyhelyem nem érti, miért kell telenyomni a fejemet 10 percenként sz@r reklámokkal, számomra majd akkor lesz "értékes" a tv műsor, ha akár egy fél órát végignézhetek mindenféle megszakítás nélkül. Korábban sokat néztem a NG-t, Discovery-t, még talán AXN SciFi-t is, de t.k.m tele lett azzal, hogy több reklámot látok, mint valós műsort. Ha ez a butulás jele, akkor nagyon buta vagyok.
Valóban misztikus E. története: állapolgári és fogyasztói jogával élve egy másik pénzintézet kártyájával akart felvenni pénzt egy csurgói OTP-automatából, de a gép elnyelte a kártyát. Ez eddig nem misztikus, viszont az következett, hogy a tanárnőnek a bankban nem adták…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Kövekezzen a sítáboros horror harmadik, egyben remélhetőleg befejező része. Úgy tűnik, a szervező Exit utazási iroda munkatársa átbeszélte a sítáborban résztvevő magyarokkal a problémákat, és miután kiderült, hogy a problémákat a franciák okozták, ezentúl igyekeznek…..
Nem példa nélküli Csilla története, egyszer már írtunk a győrben munkálkodó álrovairtókról, most azonban az ország másik felében, Miskolcon bukkantak fel gyanúsan hasonló körülmények között. Székhelyáthelyezés történt, esetleg csak másolják a mestert? Egy panelházban…..
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..
Táborozó Homárok figyelem, most érdemes a kiprintelt weboldalt lobogtatva akciós kedvezményt érvényesíteni az ismert outdoor boltban. Worluk kolléga küldte a linket, ami minden szabadban teázgatni vágyó fogyasztó pénztárcáját megdobogtatja.  ..
lodenkabat 2009.01.26 12:52:11
@ColT: B.szhatom, nincs ezekben spiritusz :-)