Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nietzsche

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Diétás Énblog a közeledő nőnap tiszteletére igyekszik árnyalt képet adni a kurvaságról mint jelenségről, ezért a következő három nap (ma, holnap és Nőnapon) publikálja Perdita-ciklusának három darabját. A ciklus (de viccesen hangzik ez itt!) darabjai szorosan összefüggnek,…..
Egyik kedvenc mocsokblogunk, a Puruttya Blog bloggereit (bloggerét?) faggatuk, hogy miért jó az nekik, ha ha valaki hányingert kap a posztjaiktól.Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne?Nagyon kedvesek az ápolók, minden nap néhány…..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
Nietzsche 2009.02.14 11:26:44
@Kültelki Vagány: Szomorú, de kurvára igazad van! Tényleg így működik ez az egész, fölösleges túlkomplikálni. Aki szép, az megkapja a királylányt, aki csúnya az meg dögöljön meg a mocsárban.
Nietzsche 2009.02.13 17:05:22
@FlyByWire: Jó, amiket írtál, azokat én is aláírom. Csak azt nem tudom, miből vetted azt, hogy én nem azt gondolom, hogy a csaj nevetni akar a párja mellett. Én nem írtam ilyet. Szerintem mi igazából egyetértünk, szóban 2 perc alatt kiderülne, mert ott azért máshogy áramlanak az információk mint itt, de sebaj, örülök hogy beszélgettünk egy jót!
Elmélet Filozófia - Tudat 2008.10.03 12:42:00
Ebben az írásban szeretnék felfedni néhány gondolatot, elméletet, amelyek létünk legtermészetesebbnek tűnő dolgával kapcsolatos, mégpedig, a tudattal.Teljesen természetesnek tűnik ugyebár számunkra, embereknek, hiszen mióta "az eszünket tudjuk", tudattal létezünk. Ez a…..
 Olvasóimnak elsősorban a manapság hatalmas népszerűségnek örvendő, ámde egyesek szerint apokaliptikus jövőt ígérő "hadron-ütköztető"-ről szeretnék néhány keresetlen szót szólni.A legtöbb problémás, és aggódó vélemény amiatt alakult ki, mert…..