Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viraginlinz

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
schwaebisch gmuend bulis 2009.10.21 18:12:43
Helótokonnan kezdem hogy hétfő este stockparty.nem volt egy nagy szám, de jó sokat ittam,meg megismertem kedveseket. Ami immáron teljesen világossá vált előttem, hogy kedves szomszédom és társasága (akik jofejek és viccesek is, csak csúnya svábul beszélnek) akkora egy füves banda…..
Olyan bolond vagyok, hogy nem írok rendseresen, mert most is annyi minden történt, és tuti,h a fele nem fog eszembe jutni...Szóval hol is kezdjem? Múlt héten szerdán megtartottam az ének órámat, amit egy aligalvásos este előzött meg, ugyanis elgyakaroltam a lányokkal a Tavaszi szél…..
Hát jó régóta nem írtam...de valahogy mindig elmaradt. Most otthon voltam sokat, meg vizsgáztam és vártuk a kis tökit :) Akinek megmondtam,h tessék kijönni amíg otthon vagyok, hogy még láthassam élőben is.Szóval az otthoni hét eléggé mozgalmas volt. Hétfőn matek zh-t írtam,…..
Hát igen, megint itt vagyok. Kicsit furi, de kezdek elég jól hozzászokni- mert igazából a jóhoz könnyen hozzászokik az ember:) Nem is tudom, hogy hol kezdjem... Az otthoni sok stessz a vizsgák miatt, a kiutazás miatt meg minden miatt jó volt kijönni és kicsit nyugiban lenni. Az út…..
Ma nem fogok sokat írni. Ehelyett teszek fel képeket, amiket lehet nézegetni! :)Anyu még Mikulás előtt egy névnapi- mikulás  csomagot küldött nekem!!!  Igazi tele szeretettel csomag volt! nagyon-nagyon örültem neki!!! :) A csomag tartalma... Hát jól meg volt pakolva! :)…..
Végre,végre eljöttek hozzám a csajok, sok-sok tervezgetés és megbeszélés után ideértek! Nagyon mozgalmas kis 7végénk volt. Már szerencsére csütörtök este jöttek, így egyből el tudtunk menni a csütörtökiingyendiszkóba:) természetesen a sok tökölődéssel 10 perccel…..
Ez a 7vége nagyon jól sikerült! kezdődött azzal, hogy Jana hazament 7végére, azaz már csütörtökön! Így , hát ezt most nehéz megfogalmazni, de jó volt kicsit nélküle. Nagyon aranyos csaj meg minden, de vannak olyan hülye dolgai,amivel idegesít néha. Szóval a lényeg,h Caroval…..
Előre is bocsánat mindenkitől, de nagyon lusta vagyok és nincs kedvem túl sokat írni...Meg mostanában sok a tennivalóm is (najó lenne mondjuk időm, csakhát... na mind1) :)Először a csárdás tanításról írok. Igazából nem volt semmi extra. Volt 1-2 nagyon ügyes,és volt 1…..
Gyorsan szalad az idő...Olyan sok minden történik az emberrel; nem is tudom, hogy mivel kezdjem. Kezdem a gulyással. :)Már majdnemhogy állandóvá vált, hogy minden héten főz valaki valami typisch- kaját, és mivel engem már agyon szekáltak a gulyással, most nekiálltam. Előre mondtam,…..
Először is azzal kezdem, hogy anyu meg az Ági igen sűrűn megszólják, hogy írjak választékosabban és figyljek oda a helyesírásra!! Mert hát, ha már tanító néni leszek, akkor...blabla, tudom, és igazuk van. Így mostantól, azon leszek- bár én nem vagyok az a szépen beszélni…..
Ez a grazi út valahogy nálam nem volt betervezve, csak mondtam, hogy én is megyek, aztán hirtelen itt volt a péntek és mentünk. :) Caro intézett mindent (út, jegyek, szállás), így én szép kényelmesen csak mentem a többiekkel együtt. 4en voltunk: Caro, Marina (lett), Sezan (török)…..
Ahogy már írtam, haza tudtam utazni egy kis időre. Csütörtökön este Jani bácsi jött értem kb . 7körül és fél 1-kor már Pécsen voltunk. Anyu jött be értem és mentem végre haza. Hát nagyon jó érzés volt... Szegény Bigit legszebb álmaiból ébresztettem, úgyhogy ő nem nagyon…..
Hétfő: Hétfőn volt az első Mädchen sind anders Buben auch órám. Hát nagyon izgalmas,érdekes óra volt! már a címe is tetszett. Mondjuk sok lesz vele a tennivaló, de szerintem megéri. Minden órára kell majd olvasni ilyen 30-40 oldalt, arról írni egy oldalt, valamint amit írtam,…..
Eljött végre a várva várt nap, egy szép őszi okt.17e! Meg volt beszélve, hogy olyan 8-9 körül jönnek a Peti szülei értem, így én fél 8kor keltem..Mondjuk nem volt olyan egyszerű, mert előző este ismét menza-party volt, és igaz,h nem maradtunk sokáig,de attól még fáradt…..
10.12: Már régóta tervezgettük, h elmegyünk Salzburgba, de még idáig nem jött össze. Ez alkalommal viszont igen! :) először úgy volt, hogy a török lányok, meg mindenki jön, így még csoportos kedvezményt is kaptunk volna, de talán jobb is, hogy nem jöttek. Túl sokan lettünk…..
10.9.:Szerdán ugye voltam aerobikon, amiről majdnem lecsúsztam, ugyanis 6.10kor kezdődött és 6kor (amikor már majdnem suli előtt voltam) észrevettem,h nem raktam be a belépkártyát. Így haza rohantam, meg utána vissza...jól leizzadtam, de így leglább a bemelegítés megvolt. :) Így…..
Igenacsak elmardtam az írással, úgyhogy megpróbálom behozni a napokat. Túlzottan sokmninden nem is történt...Hétfőn nem mentünk suliba, mert csak 20ától lesznek óráink. Így elmentünk a városba csavarogni. Nekem muszáj volt vennem egy gatyát, mert este mentünk aerobikra, és nem…..
10.4-5.: Most két napról fogok írni, mert nincs kedvem külön-külön :P. Szombaton egész nap semmit nem csináltunk,csak döglődtünk, ami egy idő után kezdett uncsi lenni, így elterveztük, hogy elmegyünk valamerre kirándulni az erdősbe:) csakhogy tegnap olyan hülye idő volt,h…..
10.03.: Ez a péntek nagyon ismerős érzéseket ébresztett bennem... Tipikus csütörtök esti folyósós utáni reggel 8órás filozófia szeminárium...:S emlékeztek? na én ugyan ezt életem át, csak épp Jugendliteratur volt, ami 3 ÓRÁN KERESZTÜL tartott! Mondjuk volt közte szünet (10…..
10.02.: Igazából napközben semmi extra nem történt...Elég light-osak lesznek a csütörtökök. Fél 12kor mentünk órára (Fachdidaktik), ami elég jó volt. Minenféle játékos feladatokat tanultunk a Grammatik gyakorlásához. A csoport elég nagy, és képzeljétek van köztük egy…..
10.1.: Szerdánként lenne  a gyakorlatom, de ezen a héten még nem volt, így szabadak voltunk mind a hárman. Természetesen én aludtam ameddig csak tudtam, de Jana valahogy nem az az alvós típus. Minden reggel 8kor felkel, mert nem tud sokáig aludni meg állítólag,ha túl sokat alszik…..
 09.30: Ma voltam először órákon. Hát nagyon vicces volt. Itt aztán tényleg csak úgy a semmiért lehet krediteket szerezni. Az óra neve Musik und Bewegung- a koordinátotom azt mondta,h lustig lesz, de hogy ennyire!! :):) Az óra első része arról szólt, hogy táncoltunk valami…..
 09.29.: Hát ez a hétfő nagyon pörgős volt. Janával már többször beszéltük, hogy össze kéne költöznünk, mivel neki nincs szobatársa én meg nem vagyon oda az enyémért( főleg,h soha nem volt otthon és mindig egyedül voltam). Meg így aztán egy folyósón is lettünk volta…..
 09.28.: Vasárnap reggel talán 11ig aldutam. A lányokkal beszéltük,h kéne valamit csinálni, mert nagyon szép az idő. Délben főztünk spagettit, mindenkinek a legjobb tudásával, és nagyon fincsire sikeredett. Délután én elvonultam alduni, Janához jöttek a szülei Caro meg…..
 09.27.: Szombaton az erasmusos csoportnak egy túrát szerveztek Gmundenbe. Ez a térség híres a sóbányászatról, a szép tájáról és, arról hogy régen a gazdagok ide jöttek üdülni. Szép volt, de nagyon fáraszó. Az idő meg nagyon borús volt, ami mégjobban elnyomott. Persze…..