Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susybaby

39 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb biogyümölcs árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá,…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb biozöldség árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá,…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb bab árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy van egy…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb méz árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy van…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb paradicsom árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy…..
Kedves Susy! Azért írok neked, mert elég érdekes dologok történnek körülöttem és kicsit meg vagyok zavarodva.Alig egy hónapja szakított velem a barátom, nagyon fáj,de nem zárja ki a lehetőséget, h visszajön majd hozzám. Egy ideig mindig másokat kérdezgettem, h visszajön-e,…..
Mégegyszer Heló!Nekem az a problémám hogyúgy érzem a barátnőm nem szeret, mintha valamit titkolna előlem! 3 éve vagyunk együt, és amióta elmentem az egyetemre ami 150 km tőle, azóta megváltozott! Én is biztos változtam, de ez a suli meg a nagyvárosi tempó miatt lehet! Ugy érzem…..
2009. július 23. csütörtök, 14:41 ( http://www.tutihir.hu/gazdasag/1409-egy-oldal-vevknek-es-termelknek.html )Sokan tapasztalhatták akár vásárlóként, akár termelőként, hogy az itthon termelt zöldségek, gyümölcsök nem mindig tudják megtalálni az utat a hazai vásárlókhoz.…..
Szerelem Blog Ne ítéljetek! 2009.05.27 16:09:42
Ne ítélkezzetek!Úgy látom, ide elég fiatalok írnak, de mindegy, én is fiatalnak érzem magam. És - sajnos - talán először életemben szerelmes lettem. Bár még nem történt semmi, semmi visszafordíthatatlan, de sajnos, ha nem lépek (vissza) fog történni. Bemutatkozásként annyit,…..
Szerelem Blog 2009.04.12 21:57:00
Szervusz Susybaby!Őszintén szólva még nem igen írtam ilyen témájú levelet,ezért némiképp vegyes érzések kavarognak bennem.Igazából soha nem volt szerencsém a szerelemben.Mindig próbáltam a lányokat komolyan venni,és éreztetni velük hogy fontosak nekem,főképp az akinek éppen…..
Szerelem Blog ...küzdjek Érte? 2009.01.29 23:31:12
Sziasztok! A következő levelet Scofield írta: Szia! A következő történetet szeretném megosztani Veled, mindenkivel a blogban, ha lehetséges!? Köszönettel! Sziasztok! Rólam azt kell tudni, hogy 25 éves fiatalember vagyok, s mindig is szerettem az életet… a lányokat!…..
Olyan korban élünk, amikor mindenki mindent egyszerűsíteni próbál. Még egy olyan összetett téma, mint a férfi és a nő együttélése is egyszerűsítésre szorul. Nem vonom ki magam ez alól a trend alól, így öt egyszerű tippel szolgálok, amelyek a kapcsolatban hosszútávon…..
Mindennapi életünk Új rovat! 2009.01.07 21:57:00
Új rovatot indítok mely szlogenje: "Minden napra egy idézet!" a lényege, hogy ha egy ember egy nap már egy idézetet is elolvas és elgondolkodik rajta az, már merőben sokat változtat az életén és gondolkodásán. Látni fogtok napjaink íróitól a görög bölcsekig…..
Fölnyitni a hivatalos leveleket, és válaszolni rájuk: fontos.Elgondolkodni azon, hogy mi célunk van a világon: lényeges.Befizetni időben a számlákat: fontos.Emlékezni tudni a gyerekkorunkra, és tudni felejteni is: lényeges.Kitakarítani a szobánkban: fontos.Gondolkodni arról, hogy hol…..
Két élménnyel szeretném kezdeni ezt az eszmefuttatást.1. Általános iskola második osztályában volt egy rövid időszak, amikor egy cigány lány mellett kellett ülnöm. Egy idő után elkezdtem észrevenni, hogy fogynak a holmijaim; eltűnt a ceruzám, a radírom és a vonalzóm.…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
Szerelem Blog Nem érzek semmit... 2008.11.02 17:47:00
Szisztok, kíváncsi vagyok mit szóltok ahhoz, amit most írok. Több mint egy éve külön élek a férjemtől *válás folyamatban*, házasságunk meglehetősen érzelemmentes volt. Október elején egy párkereső fórumon megismerkedtem egy kedves, figyelmes férfivel. Jó, az első randik…..
Erőleves blog Sárkánybőrben 2008.11.02 17:21:00
Ti voltatok már úgy, hogy azt éreztétek, hogy nem is vagytok emberek? Éppen most olvastam a legelső bejegyzést, és gondoltam felteszem a kérdést. Ti embernek érzitek magatokat, vagy van itt valaki aki inkább 'lénynek' érzi magát. Mint például az a farkas, amit itt láttok.Vagy…..
Nemzeti ünnepünket sikerült kihasználnom arra, hogy megszabaduljak életem szokványos körülményeitől. A begubózásra ítélő, szmogos, pesti levegőtől. Ha úgy tetszik: megünnepeltem október 23-át, és bevettem a legkitűnőbb tudatmódosító szert, melyet mindenkinek csak ajánlani…..
Vastagbőr 12 egy tucat 2008.10.24 11:01:00
Nem nagyon akartam posztolni a 4 napos ünnep közepén, főleg az első, delíriumban úszó napomon, de úgy éreztem, erről muszáj idekaparnom valamit. Tizenkét bombázó egy helyen a CKM férfimagazin hasábjain! Ezzel az alcímmel jelent meg a Blikk promó cikkje. Meg ezzel a három…..
Szerelem Blog Fingó gringó 2008.10.21 23:00:00
Nagyon kínos ilyesmiről írni, de a barátom egy disznó, nincs rá jobb szó. A ti barátotok is ilyen, hogy ül mellettetek és egyszer csak elfingja magát? Az enyém ezt csinálja, és rettenetesen ideges leszek tőle, mert nagyon büdös. Úgy tűnik, őt ez nem is érdekli. Az…..