Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aZera

46 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook már a mozikban A Facebook idén már rámozdult a mozivászonra is... és a külföldi kritikák szerint igen nagy sikerrel. Hiszen vannak, akik egyenesen Oscart is jósoltak neki. A Social Network, azaz magyarul A közösségi háló című film természetesen a Facebook…..
Mi mást lehet hosszú, hidet téli estéken igazán csinálni, mint beülni a haverokkal egy pofa sörre a sarki ivóban? De nem?! :) A kocsmakereső.hu a pubok, sörözők, kocsmák és egyéb köz-helyek egész tárházát sorakoztatja fel, neked csak rá kell kattanod a megfelelő címre, a…..
A napokban látott napvilágot a hír, hogy a Microsoft Bing keresője és a népszerű közösségi hálózat a Facebook igen szoros kapcsolatba kerültek egymással. A Bing ugyanis eztán képes lesz kutatni a Facebook felhasználóinak bejegyzéseiben is. Állítólag ezzel az…..
Találd fel magad! Csak a zene... 2010.10.13 16:34:00
Idén született, és még béta állapotban működik, de máris ezerrel pörög sokunk nagy örömére a koncert.hu információs és közösségi szájt. Regisztrálok, belépek, és első ránézésre hirtelen azt sem tudom, hol kezdjek neki! Fergeteges infóhalmaz van itt, koncertek, előadók,…..
Találd fel magad! Magyar eBay 2010.10.05 11:38:00
Shoppingoló ladyk és ketyere-kütyük után kutakodó urak figyelem! Betört hazánkba is az Ebay! Bizonyára már sokan mozgolódnak rutinosan az amerikai illetőségű eBay piacterén, a jó hír az, hogy ezt már az online vásárlók egy magyar felületen is megtehetik. A tapasztalt eBayező…..
„Itt van az ősz, itt van újra”…egyre rövidülnek a nappalok, hűvösebbek az esték, és újra lekerülnek a polcokról a nyáron beporosodott könyvek. A kinti világban komor hangulat uralkodik, vigasztalanul esik. De bent a jó meleg szobában, takaróba bugyolálva a…..
 Melyik is volt az a film?...A világhálón számos filmkereső oldal áll a mozi- és tévérajongók rendelkezésére, hogy megtalálják kedvencüket, mely keresők általában filmcím vagy (fő)szereplő neve alapján listázzák a találatokat, de természetesen ismerünk olyanokat is,…..
Nem tudom, ki hogyan van vele, de az én szememnek még mindig szokatlan a Google „megújult” képkeresője. Amelynek értem ám a felsorakoztatott jól hangzó előnyeit, mint például a képek elosztása az instant görgetéssel, azért, hogy többet láss, és ne lapozz. Vagy a…..
A minap budapesti és augusztus 20.-ai programok után kutattam miközben a Google találati listájában bukkantam a varosom.hu-ra.A szememnek tetszetős oldal városi szinten dobja a programok mellett a látnivalókat, városi blogokat, és a városain belül cégekre és szolgáltatásokra is…..
Találd fel magad! Magyar keresők 2010.08.23 11:58:00
Kereső "Ki mit Tud" A hazai internet piacra szánt magyar keresők az elmúlt években, évtizedekben szép számmal próbálkoztak a fejlesztésekkel, ám fennmaradni kevesen tudtak. Összeszedtem egy csokorba az említésre érdemeseket. De még mielőtt vállvonogatva…..
Akit már utolért valamilyen súlyos betegség, az tudja igazán értékelni a fájdalommentes egészséges életet, ahogy a szólás is mondja „Akkor drága az egészség, mikor meglep a betegség”.Ma már egyre több weboldal igyekszik foglalkozni az egészséges életmóddal, ami…..
Az idée a legjobb képkereső az interneten!Hova is fordulhatnánk legelőször, ha szeretnénk az új reklámhoz fotót? Vagy a honlapunkat szeretnénk képekkel színesíteni úgy, hogy a feltöltött képek még designban is szépen illeszkedjenek az oldalunkhoz. Ja, és nem utolsó sorban a…..
A bluu.hu készítői, mint Magyarország legkényelmesebb és legnagyobb tudású keresőjét mutatják be terméküket. Az általános keresőfunkciókat most nem említem, azok már default témák. Lássuk, mivel is tud többet!Itt be kell vallanom, hogy kétszer ugrottam neki a cikknek, mert…..
 Van új a Lap alatt!Az idén a 10. szülinapját ünneplő Startlap teljesen új, az aktuális trendeknek megfelelő arculattal köszönti használóit!          Az lapok kialakítása letisztultabb és átláthatóbb lett. A designváltás mellett…..
Egyre több forrás számol be arról, hogy a Microsoft várhatóan a jövő héten tervezi lelebbenteni a fátylat a várva várt új intelligensebb keresőjéről, mely valószínűleg a Kumo nevet viseli majd. A japán szó pókot és felhőt is jelent, de előfordulhat az is, hogy egy teljesen…..
Örömmel jelentem, hogy Magyarország legnépszerűbb online közössége, az IWIW ezen a tavaszon újjászületik!A változásokat április közepére ígérik, de egyelőre csak a címlapot és a saját profilt érintik. Később persze a teljes portál megkapja szép új ruháját!…..
Albérlet, szoba és szállásEgyetemisták, főiskolások, Budapesten szerencsét próbálók, és otthonról menekülők, figyelem! :) Egy nagyon professzionális, és barátságos albérletkereső oldalt ajánlok figyelmetekbe!Az albérlet.hu albérlet, albérlő, lakótárs és általános…..
Újabb Microsoft-os böngészőMint már biztosan hallottatok róla, Microsoft új, biztonságosabb böngészőn bütyköl, mely jelenleg még csak prototípusnak tekinthető, de már sok vélemény és kritika kering róla a világhálón. Így én csak összefoglalnám a lényeget….Az…..
Avagy egy kis szösz a szemantikus keresők világáról Már egy jó ideje jelen van a világhálón egy a Google kulcsszavas keresésétől eltérő keresési módszer a szemantikus, vagyis jelentéstani keresés. Amely módszer egyik forradalmasítója a Microsoft közeli Powerset. A Powerset és…..
Egy újabb apró, de annál hasznosabb keresőt ajánlok figyelmetekbe!Ez az irányítószámkereső.hu, ami semmi más, csak egyszerűen a magyar irányítószámok gyűjteménye.Alapvetően 3 módon lehet az adatbázisban keresni. 1. egyszerűen beírod a település nevét vagy magát az…..
Már egy hete használhatjuk a népszerű Google Translate online fordítóprogramot magyarra,- és magyarról fordításhoz is. Teljesen pontosan még csak az egyszerűbb mondatokat tudja lefordítani, de így is használhatóbb, mint az eddig rendelkezésre álló szoftverek.Szavakon,…..
Találd fel magad! Google Hírek 2009.01.20 15:12:00
Keressünk híreket!Ezen blogbejegyzés megírására a 2008-as év decemberében elindított Google Hírek hírszolgáltatás próbálgatása késztetett. Az első pillanatban lelkesen kattintgattam, de a szenvedélyem hamar alábbhagyott. Látom én, hogy még béta. De azért felmerül a kérdés…..
Először is BÚÉK mindeniknek! :-)Egy újabb magyar útvonaltervező gyöngyszemet szeretnék ajánlani mindenkinek a Web tengerében!Ez a kis honi fejlesztés 3 témára összpontosít: cím-, útvonal- és helykereső, ami utóbbi tulajdonképpen szolgáltatások keresésére használható.…..
Egy korábbi postban már igértem, hogy foglalkozom majd a magyar directoryk-kal is, és végre elérkezett a remek alkalom, hogy beváltsam az ígéretem. A mai szokásos webes körutazásom alkalmával ugyanis arra a felfedezésre jutottam, hogy megújult a az Online Telefonkönyv , az Arany…..
A hotspotter után egy újabb hasznos keresőt szeretnék ajánlani, ami egy kis segítséget nyújt a karácsonyi bevásárlás őskáoszában! :)A nyitvatartas.hu az első országos nyitva tartást kereső oldal térképes segítséggel…..