Regisztráció Blogot indítok
Adatok
airween

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
marsbéli krónikák Gratulálok 2016.09.20 20:40:34
Az egy dolog, hogy a katolikus egyház mereven ellenzi az abortuszt, szíve joga. De ami a legnagyobb gáz ebben, hogy egy európai országban bármelyik egyház ilyen szinten belepofázhat a törvényhozásba. Meg a kétszínűség, hogy az nem zavarja őket, hogy tízezerszám járnak át a nők a szomszéd országokba…..
  A napokban moziba érkező Bazi nagy görög lagzi 2-nek elég magas lécet kell megugrania - az első rész 14 évvel ezelőtt az egyik legnagyobb box office siker volt; számszerűen az 5. legnagyobb bevételt hozó film Amerikában. Ez már magában is megsüvegelendő teljesítmény, hiszen olyan milliós…..
Halkan jegyzem meg, hogy nem lenne szükség egyre több élelmiszerre, ha a a fejlett világban a kaja harmada nem landolna a szemétben. Emlékszem, mennyire megdöbbentett, amikor húsz évvel ezelőtt bébiszitterként…..
Én nem tudom, hogy ment ez akkor régen, de itt valami nagyon el van baszva. A kétévesek mindenkor és mindenhol fosnak arra, amit mondanak nekik? Semmit nem tudnak az életről, a veszélyekről, gyengék és bénák, és folyton orra meg leesnek, totál életképtelenek, de az önbizalmuk, az…..
Ötven felé közelít a feltétlenül meg fogom nézni filmek száma. Kapásból el tudnék költeni száz rugót mindenképpen el akarom olvasni könyvekre. Tucatnyi embert hívok fel holnap feltétlenül három éve minden nap. Amikor kilépek a házból, gumicsizmába bújok. De utcára még…..
Na, most lett elegem. Tegnap este hivatalosan is véget vetettem a kísérletnek, hogy eladjam a lakásomat.Az elmúlt két hónapban a tizenegy közvetítő cég épp csak olyan érdeklődőt nem tudott prezentálni, aki valóban egy belvárosi, közepes állapotú, harmadik emeleti garzont…..
airween 2011.04.21 06:33:57
@Gyurma73:
- Azt nem értem minek közvetítő??
mert nagyon sok ember nem használ internetet, vagy azon belül kereső oldalakat; olyat is hallottam (persze ingatlanostól) hogy nem mer kimenni egyedül az eladóhoz

- Az internetes hirdetések nagy része közvetítő, miért??
mert ők meg azt hiszik, hogy ezzel tudják eladni, és/vagy lusták/alkalmatlanok saját ügyfél adatbázist építeni/karbantartani

- Nem tudnak feladni egy hirdetést az interneten??
sokan nem

- Inkább kifizet egy csomó pénzt jutalékra??
ennek tükrében kénytelenek

- A lakást keresők is az interneten néznek ,amit a közvetítő rak fel.
nem, sok idős ember van, vagy akár fiatal is, aki kép alapján nem tudja eldönteni hogy jót választ-e (környék, épület, eladó...)

Szintén lakást adunk el (lakásokat), ma volt egy ingatlanos, aki sérelmezte hogy nem egy áron hirdetheti velem. Kérdeztem hogy mi ezzel a baj, mondta hogy ha felteszi ugyanarra a portálra, akkor nem őt választják. Nem tudtam megértetni vele, hogy oda én már felraktam, kiemeltem, fizetem azt, és nem ezt várom tőle.
Szövegírói munka - [–] diák [diák-] és otthoni munka! Ha kellemes stílusban, érdekesen, élvezhetően és izgalmasan tudsz fogalmazni. Ha olyan ember vagy, aki imád írni és [írni, és] írásaidat az emberek úgy érzed, hogy élvezettel olvasnák, akkor itt a…..
A héten nem volt időm szerdai retrót és képregényt összedobni, kárpótlásul viszont indul még egy, alkalomszerűen jelentkező rovat, amiben bulvárgyöngyöket hozunk fel majd a játékörténelem tengeréből (és legyen ez az utolsó képzavar a posztban): legendás balhékról, régen…..
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
Dezsőmail Subject: Ippon KonyHaver 2010.04.02 11:25:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/22 Subject: Ippon KonyHaver To: ipponshop@ipponshop.hu   Tisztelt Ippon Márkabolt és Szerviz!   Webáruházukban vásárolt garanciális (vásárlás időpontja 2009. 12. 16.) KonyHaver készülékem a mai napon a testi épségemet veszélyeztetve…..
airween 2010.04.02 13:45:53
@mailvadasz: hát ez nem volt szép... :)

"Azt fogod mondani O! Sőt, bedugom a gépet, akkor meg azt, hogy Ő!"
kész vagyok... :D
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/01 Subject: Dezsőmail blog TÖRLÉS jogi lépésekkel To: indexblog@blog.hu   Ti utolsó identitás-paparazzik!   AZONNAL töröljétek a levelezéseimet az ajánlókból, a listázásokból, és az archívumokból!   A személyiségi jogaim…..
de Sade márki Nincs hova futni 2010.03.17 20:03:00
Ma reggel  a tükörben észrevettem, hogy van egy ősz hajszálam.Kitéptem, majd egy kristály hamutartóban meggyújtottam és azt képzeltem, hogy ezzel elégettem önmagam kezdődő öregségét.Aztán, csak hogy eltereljem a figyelmem, bekentem valami light margarinnal  a farkam…..
airween 2010.03.19 16:03:07
The problemA few month ago i bought an rt73-base usb wifi dongle to make a low-cost access-point from my old linux box. Unfortunately i couldn't make it work until last week, when i finally figured out the root of the problem. First of all, i used the latest rt2x00 development kernel (how to get…..
Találós kérdés: kit jellemeztek ezekkel a sorokkal?"Nagyívű életélvezetéről, dzsentroid kalandozásaiból annyit mutat, amennyit jónak lát, kis személyes pörcöket a családi asztalról. X Y, szokatlan módon, nem bajlódik akkurátus pedantériával az önfényezés fáradtságos…..
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
From: Tasnádi Kászon Date: 2010/01/25 Subject: Csülöktúra Prága To: Hegedűs Dezső Helló Dezső! Mikiékkel szervezünk egy prágai csülöktúrát, lenne kedved jönni? Március 13-15 (a hétfő ugye munkaszüneti nap), 2 éjszaka. Josefovban van egy dupla apartman, Miki már lekérdezte,…..
Dezsőmail Subject: Könyvem 2010.02.09 08:42:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/01 Subject: Könyvem To: Brigosz Szia Brigosz! Nincs véletlenül nálad az Al-Kaidás könyvem? Amúgy mi van veled? Dezske   From: Brigitta Mikes-Tóth Date: 2010/02/01 Subject: RE: Könyvem To: Dezsőrégi Szia Dezső! Megnéztem, de nem találom.…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/31 Subject: Megalázó eset az 505-ben To: info@club505.hu Tisztelt Klubmenedzsment! A Clubbing Net weboldal és ismerősök ajánlása alapján kerestem fel első alkalommal klubjukat. (Ha nem bánják, koromból és a klub jellegéből fakadóan tegezésre…..
Közismert, hogy a kampány hivatalosan csak akkor indulhat, amikor a köztársasági elnök kitűzi a választás időpontját. A politikai hevület azonban ennél lényegesen korábban megjelent már a korábbi voksolások idején. Négy vagy nyolc évvel ezelőtt ilyenkor - közel húsz héttel a…..
[S60v5 BLOG] TTPod 3.51 2009.10.04 00:51:02
Egy újabb zenelejátszó 5800-ra. A szokásos formátumokat támogatja: MP3, OGG, WMA.. stb. Természetesen playlist szerkesztő is van benne. Ezen kívül támogat még olyan dolgokat mint bluetoothon keresztüli zeneküldés vagy az épp hallgatott zene dalszövegének letöltését.Ha az…..
airween 2009.10.06 21:09:54
@zsírfeka: nem tudom, mire gondolsz mikor a kártyára telepítést említed - én (számomra evidens módon) mindent a kártyára telepítek, de neked nem a beállítások mentése hiányzott? Én hard reset előtt mentem a rendszert, utána restore, és ott folytatom ahol abba hagytam, minden beállítás megmarad (theme, hangok, history...)

OVI-ból telepítés: ismét nem értem, mire gondolsz... :)
Böngésző, klikk-klikk, letölt és telepít. :)
vagy nem értek valamit...
airween 2009.10.07 08:48:43
@zsírfeka: nekem megkérdezi. Utoljára ezt telepítettem OVI-bol: store.ovi.com/content/73403FE734DAA4B3E040050A87326D82?clickSource=search
 Ahogy makaveli696 jelezte nekem, új 5800-ás szoft tünt fel amire jelenleg az indiai telefonok tudnak frissíteni. Sok infó még nincs róla, annyit viszont lehet már tudni: nagy változás nem lesz. Kinetikus scroll, widget nincs viszont az elforgatásvezérlés illetve az…..
Tardai történetek Ötvenegy 2009.04.20 09:00:00
Cicuka nem tudja kimondani, hogy fasz. Mondjuk azt se', hogy egy kis biomüzlit, egy pohár szójatejet, meg egy tökmagos rozsbucit kérek, pedig a volt férje, a Zsorzs az egészséges életmód híve volt, de ő általában maradt a hemendex-nél meg a tósztnál. Azt legalább mindenhol…..
A blogunk kedvenc mű-celebje, az ország celeb típusú állatorvosi lova, Molnár Anikó eltávozott. Igaz, csak Londonba. Szegény, belefáradt az itthoni munkakeresésbe, a soroztos kudarcokba. Nehéz is lehetett. A munkanélküliség magas, az adók magasak, a fizetés alacsony, a munka 8-10…..