Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chipi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hiszi, hogy hosszú útra Red Bullból főzött kávét kell vinni, téved. Kikészül a gyomra, a szíve, és ugyanúgy el fog bóbiskolni a volánnál, csak remegő kézzel. Ehelyett szerezzen be nálunk egy használt, korának megfelelő állapotú Vályi Pistát (most ajándék Zách…..
Stefan Viehböck és Craig Heffner december végén egymástól függetlenül számoltak be egy új módszerről a WiFi hálózatok titkosításának kijátszására. A módszer egy kényelmi funkció, a Wireless Protected Setup (WPS) tervezési hibáját használja ki. A WPS lényege, hogy a…..
Siófokon és 15 km-es körzetében fogható a Balaton Rádió, az FM 88.7 MHz-es frekvencián.Az adó saját közlése szerint fiatalos és változatos zenei kínálatot tűzött ki célul, emellett a helyi értékeket helyezi előtérbe - írja a Kreatív. A rádió ezért a zenei műsorokon…..
A Bors szerint Alekosz megsértette a reality alapszabályát, ugyanis úgy vonult be a rezidenciára, hogy kapcsolata volt.A bulvárlap úgy tudja, hogy az RTL Klubbal szerződést szegő valóságshow-sztár A szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor után jött össze Bettyvel, és…..
Fuldokoltam a röhögéstől az asztalnál, a gyerek igyekezett nyugtatgatni, és érdeklődni, mi a bajom. Pedig csak egy akciós újság került a kezembe, egy barkácsáruházé, és a leleményt díjazom benne. Ugyanis a napokban derült ki, hogy az egekbe megy a gázolaj ára, erre mit adnak…..
Kerékagy Biciklin nem lehet fázni 2010.01.11 19:19:00
chipi 2010.01.11 21:36:54
@Sün! balázs: Igazat adok neked! Győzzük meg a többieket, hogy bicajozni tényleg jó dolog!
chipi 2010.01.11 20:57:59
@Közöd??: Bicajozni jó dolog ám, látod a tájat nyugodtan, nem okozol torlódást, könnyet át tudsz menni minden akadályon, (kivéve szakadék :) )

Aki bicajozik és nem az egyik napról a másikra kapja elő a kétkerekest, más érzés ám. Egyfajta szabadságot add. Én a dombon kényelmesen 25km/h felmegyek megállás nélkül. Míg más mondjuk kimerül és leszáll a bicajról.
Tapolca - Sümeg között iszonyat jó az erdei úton közlekedni.

Tényleg mit tegyünk télen ha jégre, hóra megyünk? Eltaknyolunk, vagy hóláncot tegyünk bicajunkra? :D