Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maczidani

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb, a kultúrtörténet során széthordott gobolyagszálakat tekerünk vissza a kezdetekig, ezúttal a Vodafone új hondája*, a Domino vírusfilm (kösz a CreativeRepublicnak) szolgált alapul, ami a máshonnan már ismerős láncreakció, vagy pillangóhatás, vagy dominó elvére épül. A…..
Közeleg május 20., a személyijövedelemadó-bevallások beadásának határideje, ezért aztán izzanak az 1%-os felajánlásra buzdító reklámok is - már amennyi hely és figyelem maradt nekik a választásokat megelőző politikai kampányharcban. Beállt a civil szervezetek sorába a…..
maczidani 2010.04.26 17:35:31
Bocs, de nem találtam email címet, úgyhogy ide kell írom.
A
creativerepublic.blog.hu/ szerkesztője vagyok és szeretnék bekerülni a linkjeitek közé.
Előre is köszi.
Dani
A fenti címmel tartottam ma előadást Szegeden, a Reklámhét keretében. Az SZTE Gazdaságtudományi Kar aulájában voltunk, olyan 25-30 fő volt kíváncsi ránk. Az előadásnak nem volt célja, hogy valami nagyon újat mondjak, inkább összeszedtem röviden a lényeget: mi is ez a…..
maczidani 2010.04.26 16:07:50
HeStyle Függőség - the Room #11 2010.04.23 11:33:00
A magyar magazin, a the Room legújabb számában jelent meg ez a zseniális fotósorozat, amely a Dependency, azaz a Függőség címet viseli. A képeken Callum Wilson és Jacob Coupe szerepel, a fotós pedig Markus Pritzi volt. Nekem nagyon tetszik ez az editorial, a the Room ismét hozta a…..
maczidani 2010.04.23 12:41:38
HeStyle A nap fotója: sivatag 2010.04.18 18:45:00
 Alex Lubimorski remek fotóján Ben Hill modell látható. Hőség, sivatag és egy remek táska. Ennyi ma elég, hogy a nap fotója legyen. ..
HeStyle YourLook verseny! 2010.04.07 13:09:00
Mától fogva május 2-ig lehet szavazni a YourLook rovatba eddig beküldött fényképekre a Facebook-os oldalunkon. Értelemszerűen, akire a legtöbb szavazat érkezik május 2-ig, az nyeri a 10.000 Ft-os H&M vásárlási utalványt! Szavazás itt! --- Egy elmaradásunkat viszont pótolnunk…..
HeStyle Fejékszer? 2010.03.23 10:30:00
Philip Levine gondolt egy olyat, hogy fejékszert készít. Ez lett az eredménye. 2006-ban kopaszodott meg; ezért pattantak ki az agyából ezek a valamik. Szerintem elég rémisztően néz ki. A honlapján pedig tovább lehet szörnyűlködni. (likecool)..
Nem könnyű Amerikában sem a celebek élete, ezt mutatja a 65 éves Richard Belzer esete is, akire rendőrt hívtak egy Apple Store-ban, mert hozzáért (verzió 1) vagy megrázta (verzió 2) a Genius Bar egyik túlképzett szakértelmét. A komikus-színész a pultnál várt egy ideje, amikor…..
Mégpedig a H&M Magazine-ba szánták Around the World névvel. Ez ismét kiváló lett egyik kedvenc fotósunktól, még ha egy kissé túl is van retusálva néhány kép, de ebből a modellből (Dominque Hollington) többet nem lehetett volna kihozni, véleményem szerint.    …..
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
maczidani 2010.02.15 12:53:33
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
Egy, a haiti katasztrófával kapcsolatos eseményre tartva fotózták le Robert Pattinsont, aki ezzel a fura szakállal jelent meg.Szerintetek hogy áll neki? (socialite life)..
maczidani 2010.01.24 15:45:50
HeStyle Karácsonyi kívánságok 2009.12.10 12:30:00
Bár még van két hét karácsonyig, az én kívánságlistám nem most, hanem már réges-régen összeállt, bár ezt inkább álomlistának nevezhetnénk, ugyanis kétlem, hogy a Jesszuska innen válogatná össze az ajándékaimat, főleg nem a magasabb árfekvésűeket. De álmodozni,…..
A boltpárbajról néhány szót: kiválasztottunk két hasonló kategóriás boltot, ez esetben ez a Zara (spanyol, Inditex) és a H&M (svéd). Úgy vélem, hogy sokatok vásárolnak ezekben a boltokban, így talán olvashattok némi érdekességet alant. Természetesen ez az összehasonlítás…..
Idén szeptemberben a Je Suis Belle, a Use és Anh Tuan New York-ban egy nem mindennapi, utcai performansz keretében mutatatták be alkotásaikat a nagyközönségnek, ami nagyon jó kritikákat kapott. Most Kiss Tibi, a Je Suis Belle egyik tervezője, itt a HeStyle-on osztja meg veletek new york-i…..
maczidani 2009.10.29 19:18:28
A reklámok egyik legősibb eszköze a megszemélyesítés. Hol a terméket, hol a fogyasztót, hol a szolgáltatást vagy éppen a szolgáltatót személyesítik meg, amelynek eredményeképpen az minden évben a Barátok közt szereplőgárdájának számát is meghaladó reklámkarakter…..
Azt kértük pár napja az olvasóktól, hogy adjanak címet az októberben induló Comedy Central három amerikai vígjátékának, és úgy látszik, az ilyen webkettes interaktív mizéria nagyo bejön mindenkinek, hiszen 402 kommentben, mintegy 600 címváltozatot kapott a csatorna vezetősége.…..