Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nuphar

145 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év telt el, és itt vagyunk. Elmútnyóccév, elmúttnócév, eemúttnyócév.  "Igazán nem kenyerem a nyolcévezés, és ezt a műfajt sem szeretem. De megütötte a fülemet egy mondat, hogy az emberekkel fizettetik meg a gazdaságpolitikájuk hibáit. Az emberek azt fizetik meg, amit…..
Szájtépő Facepalm karácsonyra 2011.12.24 13:15:21
Tulajdonképpen nem láttunk itt nagyon gáz balhét, inkább csak kétségbeesést, és mérhetetlen ostobaságot.Először csak az történt, hogy az LMP úgy döntött, hogy kissé elege van a súlytalan lebegésből a magyar politikában, és hogy gyakorlatilag teljesen tehetetlen a dicsőséges…..
Szájtépő Szabad lopni 2011.12.17 14:58:00
Tulajdonképpen már az is elképesztő, hogy ezek a majmok még a szájukra merik venni a demokrácia szót.Amikor államosították a nyugdíjpénztárak 97%-át, akkor még nagy arccal ment a kioktatás, hogy lám, itt a jóságos kormány csak azok nyugdíját húzza el, akik beleegyeznek. A…..
Szájtépő Esti mese 2011.12.08 01:43:00
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesés királyság. Úgy hívták, hogy Turullovaspuszta.Ez a kis királyság vészterhes időket élt. Negyven hosszú esztendeig ugyanis a Keleti Kán seregei uralták az országot, szegénységben tartva a népet, miközben a Nyugati Királyok…..
Az Országgyűlés megszavazta a szabálysértési törvény módosítását. December 1-től mindenki, aki életvitelszerűen az utcán él, azaz hajléktalan, 150.000 Ft bírságot kell, hogy fizessen, vagy 60 napos elzárást kap, azonnali hatállyal.Ezen az épelméjű magyarok már rágódtak…..
Szájtépő Légvárvédelem 2011.11.06 10:22:00
"(...)a mi kudarcunk nem tud politikai ellenfeleink sikere lenni. A mi kudarcunk az egész nemzet kudarca is egyben" - Kövér László legújabb megnyilvánulása.  Nagyon szép. A fenti mondat helyett akár ezt is mondhatta volna a nemzet bajsza: "Ne kételkedjetek, ti aljas…..
 Forrás: TénytárA magyar államadósság rekordot döntött.A kormány, amely az adósság elleni harcot tűzte ki célul, csupán egy arrogáns posztólobogtatással bírt válaszolni. A hívek táborában ezt a hírt meg sem említik.Az, hogy ilyen csúnyán sikerült eladósítani a…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
nuphar 2011.10.05 16:48:07
@Netszamuráj: "az operátorok nem fognak tudni több pénzt kérni, mert az ő munkájuk sajnos nem olyan értékes, és könnyen pótolhatóak."

gondolj már bele te zseni, hogy ha nincs operátor és nem veszi fel a telefont akkor bizony eléggé fog hiányozni, és sokkal inkább értékes lesz a számodra, mint bármelyik másik mérnök! ugyanis mehetsz be az ügyfélszolgálatra személyesen!
de lehet ott sem fog ülni senki (mert nem értékesek és pótolhatóak), így nem tudod elintézni az adott ügyet a szolgáltatóval, ami rosszabb esetben egy nem számodra nem kedvező plusz kifizetésről szól, így majd a behajtók keresnek meg, és peres úton intézheted az ügyedet mert egy kevésbé fontos telefonos operátor nem vette fel a telefont
okos gondolkodásra vall, grat...
Azt már minden ép elmével gondolkodó ember észrevette, hogy a Fidesz, miután vagy fél évtizeden keresztül az adóemelés minden formáját a sátánizmussal azonosította, kormánypártként tulajdonképpen képtelen másra, mint az adók emelésére, és új adók bevezetésére.Persze, a…..
Szájtépő Rémálom 2011.09.05 11:17:00
Forrás: OrigoFigyelem, a következő írás pusztán a fantázia szüleménye. A szerző semmilyen formában nem kívánja azt mondani, hogy ez lenne a tényleges igazság, az itt leírt szöveg pusztán fiktív, szándékosan szélsőséges példát felhozó találgatás.Az, hogy a…..
Szájtépő Felemelő ország 2011.09.04 13:45:00
Forrás: IndexA magyar állami szférának kevés annyira leterhelt ágazata van, mint az egészségügy. Az ágazat reformja már évtizedek óta esedékes, mivel óriási mennyiségű pénz folyik be, ezért cserébe csak anyagilag küszködő kórházakat, rossz és hiányos felszerelést, na meg…..
Szájtépő A kommunista álmodozik 2011.07.23 21:22:00
Forrás: IndexAhogy végre vettem mobilnetet az első dolgom az lett, hogy körbeszaladtam a hírportálokon, hogy mi is történt otthon, és hol felbasztam magam, hol pedig felröhögtem. Nem terveztem folytatni ezt a blogot külföldön, itt most egy "a blog egy darabig szünetel"…..
Habár nem volt nemzeti katasztrófa, azért némi töprengésre késztet az idei Eurovíziós Dalfesztivál. A további szószaporítás helyett: Wolf Katinak mindössze két ellensége volt Düsseldorfban. Európa és Orbán Viktor.Európának a töke tele van Magyarországgal, márpedig a…..
Szájtépő Halotti tor 2011.05.03 12:43:32
Oszama bin Laden tegnap meghalt.Az Egyesült Államok pofátlan imperializmusának rendkívül divatos szidalmazása közepette nagyon szeretjük elfelejteni, hogy az általuk éppen aprított országokban olyanok gyakorolták a hatlamat - és törekednek újra hatalomra jutni - akikkel jóérzésű…..
nuphar 2011.05.03 18:43:34
Ami a legészrevehetőbb abban, ahogy egy ember viszonyul a kedvenc pártjához, illetve a kedvenc politikusához az az, hogy mindig meg van győződve arról, hogy most, hogy az ő szeretett kisállata van hatalmon, most már a politika tényleg az országért, na meg őérte dolgozik.Ebben nincs…..
Szájtépő Na, hát ezért ne! 2011.04.28 14:42:00
Források: szijjartopeter.hu Szebb jövőt a cigányoknak, de milyet? (Véleményvezér) Videók: A gyöngyöspatai verekedés: Az Index interjú a faluban nem sokkal a verekedés után: Először is, elnézést kérnék a traumáért, én sem tudtam, hogy létezik szijjartopeter.hu, aminek…..
Forrás: Magyar HírlapNemzetük legelképesztőbb bérfirkásza mesemondói babérokra tör. Gyönyörű "Pult alól" című cikkében ezzel a fantasztikus kis anekdotával szórakoztatja olvasóit: Hogy világos legyen, leírok egy történetet. Természetesen név nélkül, mivel…..
Mindenki kedvenc Ference tüntetett és dedikált egy sort. A zseniális Index-videót meg lehet itt tekinteni, és sírva röhötem rajta, a felbukkanó arcok mintha meg akarnának felelni a baloldali szavazóról kialakult fideszes propagandának. A zene a riport mögött külön zseniális.Nagyon…..
Szájtépő Lopott kacat - 1. rész 2011.03.08 11:30:00
"...s így pőre gazságomat a Bibliából ellopott kacatokkal burkolom, s így szentnek látszom, az Ördög szerepében..."Shakespeare - III.Richárd A kormány új retorikája egyre rosszabb, mostanra már olyan, mint egy másnaposan elszenvedett tökön rúgás. Egyrészt azért,…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Szájtépő A vezérek Vezére 2011.03.12 23:12:00
A következő bejegyzés megírásában nagyon sokat segített a zseniális Infographics blog egyik bejegyzése, és a CIA publikus adatai. Gyurcsány Ferencet (rém)uralma alatt szokás volt diktátorként megjeleníteni, amire rá is játszott az "Én vagyok az egyedüli megoldás"…..
Szájtépő A modern Sztahanov 2011.02.25 11:50:00
"Hatalmas vagyont tarthatnak a magyarok külföldön, off-shore cégekben", olvastam most a fidesz.hu-n. "A pénzt, vagy legalábbis egy részét hazacsábítaná a kormány." folytatták.Szánakozva elmosolyodtam. Ezt kicsit benézték.Miért is? Na elmondom!Az off-shore…..
nuphar 2011.02.25 19:42:44
Ez is mese csak jó a vége:

"Midőn Orbánia uralkodója, V. Orsós király a Narancsvidéken sétált a pórnép között, megszólította egy parasztlegény.

- Mondd Uram Királyom, miért veszed el a megtakarított vagyonkám 3/4 részét?
- Hogy az ország rossz helyzetét enyhítsem!
- És mi lesz velem, ha megöregszem és nem lesz miből élnem?
- Akkorra már biztos más lesz a király, majd csak megoldja valahogy.
- És miért nem veszed el a segélyeket a szerecsenektől, akik lopnak, csalnak, ingyenélők és csak terhet jelentenek a népnek?
- Mit nem gondolsz, te paraszt? A saját fajtámat csak nem hozhatom ilyen hátrányos helyzetbe!
- Áruld el felség, tényleg ekkora a szegénység?
- Nem kell aggódnod, hiszen ami fontos, arra van pénz!
- És mi lenne az, Uram?
- Leghűségesebb talpnyalómnak adok 10milliárd forintot, hogy a Cívisvárosban arénát építtessen, amiből ő is busás hasznot húzhat! Így a nép is kap cirkuszt, hisz tudjuk, hogy a népnek cirkusz kell!
- És az Isten, haza, család? Az mit jelent, Jóuram?
- Isten, az én vagyok! Haza, hogy addig kotródj haza, ameddig még van hová! Család, hogy úgy szeresd szerecsen testvéreidet, mint a saját gyermekeidet! Végülis őket is te tartod el!!
- Nagy a te bölcsességed Uram! nagyobb, mint Jézus Krisztus urunké volt! Remélem rád is úgy fognak emlékezni, mint rá!
- Arra gondolsz, hogy ezer év múlva is imába foglalják a nevemet?
- Nem Uram! Arra gondolok, hogy majd ha rád emlékeznek, azt mondják, ő volt a második király, akit a saját népe feszített meg!!!!
Íródott az Úr 2010. évében László vitéz tollából."
Források:Átvilágítják a nyugdíjpénztárakat (fn.hu)Bokros: Ez egy színtiszta bosszúhadjárat (index.hu)Parlament előtt a pénztárak ellenőrzéséről szóló törvényjavaslat (MTI)A győzelem már ki lett hírdetve. Hurrá, mint ahogy azt már közöltem, Orbán diadalt ült a…..
Forrás: Magyar HírlapBakács Tibor, a sajtószabadság mellett szóló tüntetések egyik legnagyobb alakja, szalámit lopott a budakeszi TESCO-ban. Állítása szerint azért, mert éhes volt, és nem volt pénze.Felnyihogtam a röhögéstől, amikor ezt a hülye kifogást elolvastam. Mert lehet,…..