Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fénydublőr (törölt)

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
fénydublőr (törölt) 2009.07.12 02:29:02
Seqoia: "-A szervezett bűnözés hatékonyabb a szervezetlennél.
-A szervezett bűnmegelőzés szintén."

Igen, tipikus játék a szavakkal. Ezért nem lehet veletek vitatkozni. Csúsztatások, kinyilatkoztatások.
Ki beszél itt szervezett bűnözésről? Egyszercsak előhoztad, a kukoricalopás megoldása helyett, s utána azt gomolygatod tovább. Ott áll felfegyverezve 1000 "magyar", és lesi a szervezett tyúktolvaj-gyereket? Vagy hogy? Nem inkább az oktatást, a munkalehetőségeket kéne csiszolgatni? Most, hogy megegyeztetek, hogy Magyarország a magyaroké, most ettől lesz vízcsap az elitkórházban (mert most nincs, csak, hogy tudd)?

"Hol következik ebből, hogy (bármelyik) szervezett tevékenységet nem lehet a szervezetlen ellen (kukoricalopás) is felhasználni?"

Hol következik mindebből, hogy 32 éves munkanélküli rokkantnyugdíjas rendőrverő nácikkal, bármilyen gúnyába teszed is, lehet?

"A többire nem reagálnék, mert szemmel láthatóan csekély mértékben érted amiről írok."

Nagyon is értem, idézlek: "Miért ne élhetne valaki a gyanúperrel, hogy mind a holdraszállás, mind a holocaust esetében ha nem is egészében, de több részletben át van verve. "

'44 szilveszterén is biztos több részletben át lett verve az a pár ezer ártatlan, köztük nők, gyerekek, akit belelőtte(te)k a Dunába. Buli disznólábat dugni az emlékcipőkbe, mi?

S végül: "...komolyan elhisszük (elhiszed), hogy ez a waffen-ss - zenebohóc tagozat hatékonyan tud működni, illetve ennek elngedhetetlen eleme-e a Mocskos zsidó, büdös _lumpen_ szóösszetétel?" - kérdi Tulok.

"Miért ne működhetne hatékonyan, épp hogy igen jó esélyei vannak erre." -mondod.

Erről beszélek, a rasszista felhangot meg sem hallod, nem is kéred ki, nem is reagálsz a felvetésére.

Évtizedekbe tellett, mire megértettem, hogyan alakulhatott ki a hitleri birodalom, el sem tudtam képzelni, mi vezet embereket más emberek szervezett kiírtásához. Most meg - immár 11 éve - élő egyenesben látom a folyamatot.

Én kérek elnézést Magyarország nevében a világtól.
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
fénydublőr (törölt) 2009.06.17 14:39:18
belekotty: " A bíróságokról ne is beszéljünk. Nekem volt perem ahol egy fitív szeződést támadtam meg. A másodfokú bíróság leírta, hogy a szerződést ellenjegyző ügyvéd elmondta nem volt fiktív a szerződés. És ezt elhiszik, hiszen az ügyvéd aki ha mást mond akkor az az ügyvédi engedélyébe kerülne, szerintük pártatlan tanú. Na ennyit a magyar bíróságról."

Én meg majdnem elvesztettem a lakásom, jött egy papír a földhivataltól, hogy apám eladta (és ez volt a szerencsém, mármint a papír, mert volt rajta neki holtig tartó haszonélvezete), később kiderült, valós ügyvédnél teljesen kamu adatokkal (csak a név volt helyes) adták-vették, ismeretlenek. Ha kicsit késik a földhivatali értesítés, megcsinálták volna a második kört, mire megtudom. A bíró szerint az ügyvédnek nem kell tudnia, hogy hamisak a szem. ig adatai (de akkor minek is az ügyvéd, miért nem 2 ember egymást közt intézi?), a rendőrség meg nem nyomozhat, mert (a Kaptár-csoport) a lakás nem éri el azt az értéket (az "érték" mindig kicsit több, mint amiről épp' szó van). S a végén - 2 év alatt!!! - sikerült visszairatni, de majdnem 2 milliót akartak kiszedni belőlem, mindha én csináltam volna!
Persze beleástam magam, országszerte 89 ezer hasonló ügy van/volt! Többezer öreg embernek simán elvették így a lakását, és örülhetnek, hogy nem tüntették el őket (csak néhányat).
Mielőtt elkezdtek cigányozni, ebben mindenki benne van: ügyvéd (fehér, sőt, nő!), rendőr (fehérek általában), bírói apparátus (szintén), földhivatal - ja azt nem mondtam, a végére "elvesztek" a földhivatalból az irataim, mikor az ügyvédet és a lehetséges elkövetőket akartam perelni!
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
fénydublőr (törölt) 2009.06.09 10:24:24
tiborc2008 2009.06.08. 18:44:35
"jobbik még csak pofázott eddig, de a szélsőjobbos maszopp már szemeket lövetett ki. Ők az igazi fasiszták."

Szép, csak nem igaz. Ott voltam ugyanis a "szemkilövetésnél". Emlékezz meg lécci a kb 2-3000 felfegyverzett újnáciról is, aki végigdúlta a fővárost, és ráhúzta a rendőröket az "ártatlan" Fidesz-táborra!
A jobbikokhoz meg erősen (gyanúsan) köthetőek a cigánysori (faluszéli) Ku klux klán-kivégzések. Olvasd az új rendőr-szakszervezeti honlapot, blogokat, ill. a nyomtatott újságjukat.

Szalahadin: "te sajnos éppen a hülyék között is legdegeneráltabbak közé tartozol."

Lehet, de szerintem Te meg egy rasszista vagy, én meg - ha 50%-ot is nyertek akár - mindig is gyűlölni fogom a nácikat. El fogom viselni a másságot, szeretni fogom más népek kultúráját, minden ismerősömnek és utódomnak el fogom mesélni a nyilasok rémtetteit, az emberi gonoszságot és butaságot (igen, a Gulágot és a vörös Khmer-eket is!). + forrásnak:
daito 2009.06.08. 20:45:32

"Arról beszélj inkább, milyen íze van annak a méretes lószerszámnak, amit mostanában a magadfajta hülye liberálisok szopogatnak?"

Megmondom: rossz az íze! Tudod miért? Mert ha kimegyek az országból, és büdös gyilkos-nácinak néz egy holland/lengyel/orosz/scájci..., nem tudok védekezni. Miattatok szégyellem magam!

Egyébként a napsütésben kicsit jobb, jó látni a turistákat, a sok-sok etnikumot, ahogy békésen mennek dolgukra... de most nincs ideje a nyáladzásnak, amíg ennyi sötét elme tombol.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
fénydublőr (törölt) 2009.06.02 10:44:58
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Az MSZP felejthetlen mátrixos videója után a youtube egy Fidelitasos videókat ajánlott, amely "tájékoztatnak" és "buzdítanak", hogy szavazzunk az "Európa [Európai] Parlamenti" választáson. Miután a Starwars-os indítás, a "föld könnyei"…..
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
  Ahogy beharangoztuk, szombaton tartotta második nagygyűlését a Magyar Demokratikus Charta. A sajtó ezúttal az eseményt a helyén kezelte, magára valamit adó orgánum nem vezényelte ki tudósítóit az unalmas fröcsögésre, mindenki a terjedelmes MTI-anyagot vette át. Mi viszont…..
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
fénydublőr (törölt) 2009.05.13 10:57:19
Greg23: "Baromira igazságtalan: Elvileg adózott pénzből vette az ember (ha nem, arra ott a vagyonosodási vizsgálat), illetéket fizetett, most újra adó. Nettó köcsögség."

Igazad van!
Mégis lesz, mert kell! Ha rendesen adóznátok (bocs, adóznánk), és az adók elegek lennének az állam eltartásához (tudom, nem kell tandíj, meg vizitdíj, faszság ez!...), azaz az oktatás, egészségügy, utak-vizek-erdők rendbentartásához (stb), nem kellene.
Tehát a helyes sorrend ez lenne: most mindenből kiszedni a pénzt (13. havi dolgok, ingatlanadó, stb), KÖZBEN átszerkeszteni a rendszert (többen dolgozzanak, több pénzért, ehhez bölcsik, ovik, iskolákat racionalizálni, nem járókat rákényszeríteni, lsd Amerika a '60-as évektől, rendőröket rákényszeríteni a rendfentartásra (piros lámpák, zebrák, parkolások, minden más, amit látsz az utcán, és nem érted, miért nem csinál semmit a Rendőrség, pedig ott a pénz), majd megszüntetni a pénzbehajtást.
Ez a normál menetrend.
Ezzel szemben ez lesz: Fidesz demagógia, mint '98-tól, szóbeli- és írott törvények áthágása, erőpolitika, saját maguknak pénzbegyűjtés, kamu intézkedések (Széchenyi terv), s a végén sértődés és vádaskodás, hogy a Zemberek leszavaznak (min. harmadszor). És Gyurcsány újra megpróbálja, asszem, sikerrel. (lsd fenn: Pécsett 1/4-nyi Fidesz szevazó volt csak! S a többiek???)

Vagy máshogy: le se szarja senki, mi lesz, kávéházakban akarnak beszélgetni a fiatalok, csajozni-csávózni, a vállalkozók adót csalnak, de nő a jólétük (lsd most), utaznak, fogyasztanak, a cigányok - mint rég - utaznak, üzletelnek, nő a jólétük, fogyasztanak, javul a világgazdaság, egyre kevesebben néznek TV-t, s senki nem hallgatja meg a politikusokat.
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
 A Spiró-probléma valójában közéletünk problémája, ezen belül is – fájdalom - elsősorban a magyar jobboldalé. Tegnap Spiró egyik esszéjéből vett idézet volt az érettségin vitaindítónak szánva, érvelni kellett álláspontja mellett vagy ellen. Ma a Magyar Hírlap…..
fénydublőr (törölt) 2009.05.05 22:24:00
"dino vercotti · www.dinovercotti.com 2009.05.05. 22:21:24
@Megfigyelo: nem hülyéskedek. Spriró gonosz és még az sem menti, hogy öreg kora ellenére egész jó a teste. "

Na jó, már azt hittem, komolyan beszéltél elébb!
Akinek volt már bármilyen feladata az életben, abban egészen biztosan felmerült, hogy milyen lenne ellógni az egészet. Nem elmismásolni, hanem úgy ahogy van, elszaladni a meló elől. Így hát az vesse az első követ, aki ma, amikor egy fővárosi kerület polgármestereként annyi…..
Örökké hálásak leszünk Tükemadár nevű kedves olvasónknak, aki megosztotta velünk a magyar demokrácia történetének kétségtelenül legjobb politikai óriásplakát-hackjét. A fénykép ma reggel készült Pécsett, és akárki is követte el (mármint nem a fotót, hanem a…..
A címben szereplő felszólítás nem iróniaméteres, hanem üzenetében komoly, csak persze szóhasználatában nem. Van ugyanis kettő darab lehetőségünk. Egy: magyar fiatalság színe-virága szétszóródik a világon mindenhol, Kaliforniától Melbourne-ig, és maximum karácsonyozni…..
Konzervatórium NYUGGERPÁRT! 2009.04.21 10:05:00
Muki fejek, sajna-bajna, hip-hop, jön kis Vuk - ilyen, és ehhez hasonló elmésségekkel és modorosságokkal szórakoztatta az ATV közönségét Schmuck Andor, miközben bejelentette, hogy a Tisztelet Társaság létrehozott egy pártot, és indulnak az EP-választáson. Történelmi pillanatok…..