Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarsolya

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országos listákra leadott szavazatok 80,76 százalékos feldolgozottságánál a pártlistákra leadott szavazatok száma a következő:  1. FIDESZ-KDNP (49,08 százalék, 1 912 626 szavazat) 2. JOBBIK (19,86 százalék, 773 949 szavazat) 3. MSZP-PÁRBESZÉD (12,04 százalék, 469 277 szavazat) 4. LMP (6,65…..
tarsolya 2018.04.08 23:29:35
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
tarsolya 2014.04.17 16:12:24
@flashbefore: Mondjál példát, így nem tudom kitalálni, hogy milyen normákra gondolsz.
tarsolya 2014.04.17 16:22:59
@dömötör: Köszi, én is ugyanezt kívánom neked, minusz a defekt, meg az összeszarás.

Velem nem lesz gondod autósként és én is vigyázok majd rád, ha autóval megyek valahova :)
tarsolya 2014.04.18 18:22:57
@álfirkász: Ezt írtam feljebb:

"Járdán sohasem csengetek, kivárom a sorom, csak veszélyeztetés nélkül kerülök, szélesen."

Szóval, ha pofán is vágsz valakit, az biztosan nem én leszek :)
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
tarsolya 2014.03.27 10:05:07
@Narancskommunista: Rinyálás és rinyálás között is van különbség. Ez nevelni akar, példát statuálni, mártírkodik miközben ül egy geci magas lovon.

A helyes elintézési módja a dolognak az lett volna, hogy nem ad ilyen feltételeket, aztán kapja a csávó amit kell. VAGY ha már rendes akar lenni, akkor viszont legyen rendes: beszéljen az arcal, ahogy kell és értesse meg vele, hogy a fizikai aggresszió nem azért rossz, mert börit kapsz érte ...

Mind a két útnak több haszna lett volna, mint ennek a szenzációhajhász ostoba baszakodásnak.
tarsolya 2014.03.27 15:34:53
@Narancskommunista: Az első megoldáshoz nincs szükség empátiára.

Az érvelésed a verbális / fizikai aggresszió egy szintre hozásáról rossz, én nem mondtam, hogy nincs szükség nyilvánosságra.

Az a fajta nyilvánosságra hozás, amit GE csinál, borzasztó káros, megosztó, szenzációhajhász. Teljesen negatív és ezért agyon kár, mert még a helyes utat (jog, ügyvéd, békéltetés, megállapodás) is teljesen rosszul adja át.

Van olyan káros, mint egy pofon. Ha nem jobban.
tarsolya 2014.03.27 15:35:49
@vazzup: Pár szövegértés óra nem ártana neked, asszem.
Remek tananyag lesz az ellenzéki kampány, remélem Sydney-től Seattle-ig oktatni fogják. Amíg a Fidesz vette a fáradtságot és leültek, átgondolták, körzővel-vonalzóval megrajzolták, átrágták, kiszámolták, hozzászabták pofátlanul a törvényeket, de úgy, hogy egyikbe sem…..
tarsolya 2014.03.07 01:44:45
@fehérfarkas: "hanem azért, hogy a szocik hibáit (pl. korrupció) ne kövesse el, de a jó dolgait folytassa"

Ez nagyon naív. A korrupció nem hiba, már régóta a politika (kül, bel) egyik alappköve. A pénz mozgat mindent. Látható, nem látható, az a politika szempontjából teljesen mindegy.

Az ártatlanság korának vége itt is, ahogy európában is, csak nem veszitek észre. Az emberek rájöttek, hogy rendszerváltás óta annyira csodált európai progresszív értékek mentén műküdő, 'nemes' elvekre épülő jóléti állam itt nálunk csak délibáb.

Egy ilyen állam ugyanis csak akkor működik, ha van pénz. Itt nincs pénz és ha európán múlik, nem is lesz. Kurvára nem érdeke a németeknek, hogy sokadik körös pici államokat egy szinten felül emeljenek, lehet ide hitelezni, lehet piacokat foglalni úgy, hogy a saját már kialakult, nagyszereplős, lezsírozott piacokra innen lehetetlen betörni és még sorolhatnám.

Adnak pénzt persze csomó mindenre, a fejlődés látszata meg is van, de azért persze nem annyit, hogy az emberek azt a saját pénztárcájukon érezzék.

Na, hát ebből lett kurvára elege sokaknak, mert nemes ideológiákkal, meg ígéretekkel nem lehet etetni a családot és nem lehet bebaszni belőle a hétvégén.

Amíg a baloldal, meg a szocialisták futottak szépen az EU meg a jóléti állam szekere után a szép szavaikkal, a Fidesz fogta magát és szépen megvett mindenkit kilóra.

Köpönyegforgatók? Hazudnak? Mutyiznak? Korruptak és a többi? Igen, azok. Szerinted érdekel ez bárkit is jelen helyzetben a reménytelen idealistákon, meg az ellenzéki holdudvar hoppon maradt vazallusain kívül? Nem.

A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy az ellenzék egyszerűen nem látja be ezt. Félelmetes, hogy politikailag mennyire analfabéták. Mind kül, mind belpolitikában. Félelmetes, hogy nincs egy olyan tanácsadó, aki szólna nekik, hogy hát srácok, le vagytok maradva úgy tíz évvel.

És akkor még tetézik is azzal, hogy olyan dolgokat pécéznek ki Orbánnal szemben, ami konkrétan az ország javát szolgálja hosszú távon, mert csökkenti az ország függését a zárt nyugati piacoktól és olyan irányba próbál terjeszkedni, ahol megvan az a kiaknázatlan gazdasági potenciál, ami a mai nyugat európát a háború után naggyá tette.

Bizon, az a geci Putyin meg az oroszok, meg a keleti nyitás. Orbán meg fénymásolóval másolja, nagyon helyesen. Mert Putyin lehet akármilyen, azt nem lehet róla mondani, hogy beszari, meg hogy túl sokat tököl. Van ereje, meg is mutatja, használja is.

Egy olyan teljesen kiábrándult népnek, mint a mienk, ez kell. Mert ez által Pista is erősnek érzi magát. És ami a legfontosabb, újra elkezd remélni, hogy majd neki is csurran-cseppen valami.

Az országnak pénz kell, fejlődés kell, új piacok kellenek és meg kell szüntetni a túl egyoldalú függést bármelyik irányba is legyen. És ezt az egészet kurva gyorsan kellene lezavarni. Ebbe meg nem fér bele a konszenzuskeresés, a demokratikus ideálok. Ez magas korrupciót és erőből kormányzást jelent.

Aztán ha sikerül - ami persze koránt sem biztos - és lesz pénz, utána lehet majd 'nyugativá' válni, mert a szavazáskor nem az alap egzisztencális félelem lesz az egyetlen motivátor, amikor Pista behúzza az X-et.
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
tarsolya 2014.03.06 16:19:34
@Urfang: Nem mondtam, hogy akadályozza bármi is, arra céloztam, hogy a keleti nyitás jó és indokolható lépés.

Az export diverzifikálása nyilván nem fog egyik pillanatról a másikra megtörténni, főleg nem úgy hogy ennyire el van tolva az EU irányába.
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
Nem a mi asztalunk, legalábbis ami a sportrészét illeti, de van ugye más aspektusa is az egésznek. A pénteken kezdődő szocsi olimpia helyszínén a várakozásoknak megfelelően semmi nem úgy működik, ahogy azt a szervezők megígérték és a NOG szervezői kézikönyve előírja. A…..
tarsolya 2014.02.05 13:00:06
Nem biztos, hogy van értelme összefoglalnom ezen a blogon az idei Superweek konferencia előadásait. Márcsak azért sem, mert nyilván akit mélyebben érdekel ez a téma, ott volt. Vagy legalább átnézi az előadók által megosztott prezentációkat. Akiket meg ilyen mélységben nem…..
tarsolya 2014.01.27 14:57:08
@szekerkaa: Ez amúgy szerintem evolúciós kérdés, aki szar válaszokat ad, az úgyis kihullik előbb utóbb :)
Policity Atomot a népnek? 2014.01.22 16:55:47
A múlt hét legtöbbet vitatott belpolitikai eseményének számít a magyar-orosz atomegyezmény. Ennek értelmében 3000 milliárd forintos kölcsönt hívhatunk le, amit várhatóan a Roszatom orosz atomerőmű-építő konzorcium számlájára fogunk visszajuttatni, ők pedig cserébe pedig…..
tarsolya 2014.01.23 11:57:52
@tomwar: Oké, és ha nem kizárólag 'mikor lesz szükséges' alapján nézzük?
tarsolya 2014.01.23 11:58:37
@tomwar: Ne érts félre, fontos szempont amit mondasz, csak nem az egyetlen fontos szempont, szerintem.
tarsolya 2014.01.23 15:36:11
@Barnalány: Szép ideálok és egyetértek abban, hogy egy tiszta demokrácia így működne. Ha létezne.

Én a magam részéről nem vagyok és nem is leszek egyetlen ideológia fogja sem, inkább pragmatikusan gondolkodom. Elismerem a létező demokrácia szerű társadalmak előnyeit, de azt is tudom és látom, hogy bizonyos területeken borzasztóan hátráltat, visszafogja a fejlődést, lassít és stagnál, ha a konszenzuskeresés a cél mindenek felett.

Ha a konszenzuskeresés és a patthelyzetek elkerülésének érdekében szükség van szerinted nem demokratikus döntéshozatalra és ez nem jár túlzott érdeksérelemmel, a nettó hozama pozitív (és szerintem Paks esetében ez így van), akkor hajrá.

Voltam én is már hasonló döntések mindkét oldalán. Néha nem kellemes. De olyan, hogy mindenkinek jó sajnos csak a mesében létezik. Ezek kőkemény pénzügyek, hatalmas összegek, ebben sehol sincs demokrácia az egész világon, csak a fejlettebb szociális struktúrával és sok pénzel rendelkező országoknak (mint pl. Svédország) könnyebb ezt elhitetni saját társadalmukkal, lévén sokkal kisebb a társadalmi nyomás, hiszen jólét van :)

Aztán sok olyan következtetést vonsz le, amik érzelmi elfogultságodnak köszönhetőek (pl. nem tudja megvédeni saját elképzeléseit), ezekkel inkább nem szállok vitába, nem akarlak meggyőzni :)
Úgy tűnik, hogy az elmúlt évek HIV járványügyi adatai elérték azt a kritikus szintet, hogy a szakmai döntésformálók is felismerték: nagyobb a baj, mint amit érzékelünk. Decemberben megtartotta alakuló ülését a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport és elkészült a Nemzeti HIV/AIDS Szakpolitikai Program…..
Mitől nem működik hosszútávon a 90 napos diéta, azaz, mivel teszed a lehető legrosszabbat a szervezeteddel. Néhány éve a nagy kilencven napos csodadiéta-hullám nagyon sok fogyni vágyót magával ragadott. Akkoriban emlékszem, jó pár ismerősöm kipróbálta és a mai napig van,…..
tarsolya 2014.01.15 12:47:32
@okoskodó fórumlakó: Hogy örülnek, hogy elsorvad az izomzatuk. És tele van ezzel a baromsággal minden, bazmeg :)
tarsolya 2014.01.15 12:53:21
@csincsilla72: Egy kiegyensúlyozott diétát nem kell eldobni, mert a diéta nem időszakos. Simán az étrendedet jelenti és egy normális étrendbe a csokoláde is belefér.

Ettől függetlenül az ápdét süti valszeg szénhidrátszegény, a célnak ahogy írtad, megfelel. Én azonban inkább csinálok magam, mert ott mégis csak pontosan tudom, hogy mit és miért rakok bele :)
tarsolya 2014.01.13 17:21:17
@devilstrueface: Pedig az azért elég kevés :)
tarsolya 2014.01.14 15:34:38
@devilstrueface: Azért egy literes, 1.5-es isostar kulacs nem vészes sztem és még jól is néz ki :)
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
tarsolya 2014.01.14 14:20:17
@Pic: Ez egy kurva nagy délibáb, hogy ha a kultúrát mutogatod, akkor majd minden kultúrált lesz.

De önigazolásnak tökéletes: jól lehet vele hárítani a felelősséget saját magadról, meg várni hogy 'majd az állam', közben meg tetszelegni a saját kultúráltságunkkal, hogy mennyivel jobbak is vagyunk mint a proli a villában.

Az, hogy mit nézel, meg mire kattintasz, az a te saját felelősséged, nem az államé, meg nem egy profitorientált gazdasági szervezeté.

Ezek addig léteznek, amíg van rájuk igény. Szóval, a picsogás, az államra mutogatás meg a morális pedesztálról való észosztás helyett inkább ne nézd, ne kattints és győzd meg a környezetedet arról, hogy ők se tegyék ugyanezt.

Ennyit tehetsz. Ha ennek ellenére mégis marad a trash, akkor meg fogadd el, hogy olyan emberekkel élsz egy társadalomban, akiknek a kultúra csak századrangú szempont és ők inkább néznek egy kiadós kúrást a tévében Vers Mindenkinek helyett.
tarsolya 2014.01.14 14:48:54
@storker: Mi az, hogy nem hagyható magára? Ki fogja eldönteni, hogy mi az amit lehet és mi az amit nem?

Vedd észre, hogy te hiába akarod a kultúrát, ha veled szemben kettő nem akarja. És ezt felülről jövő szabályozás, tiltás nem fogja megoldani helyetted. A prolira nem tudsz így hatni. A tv nem fog változtatni, mert a proliból él.

Te magad tehetsz érte a saját környezetedben. Az állam tehet érte kultúrális programokkal, azok támogatásával. Civil szervezetek ugyanúgy tehetnek érte.

Ha van elég hozzád hasonló, akkor változni fog a helyzet.
tarsolya 2014.01.14 14:50:53
@Pic: Sokat kell dolgozni rajta, igen. De a tv, meg az állam nem fog ezen dolgozni, ha beledöglesz akkor sem :)

Ők kurvára nem a barátaid, belőlünk élnek, nem akarnak nekünk jót, csak akkor, ha az a jó a legtöbb pénzt hozza.
A közgazdász szerint a jövedelmi egyenlőtlenségeket nem úgy kell kezelni, hogy az államok keményen megadóztatják a gazdagokat, hanem úgy, ha minél jobb, minél elérhetőbb oktatást biztosítanak a szegényeknek.Naponta olvashatunk elemzést arról, hogy az Egyesült Államokban – és…..
tarsolya 2014.01.08 12:34:12
@high up!:

Én most adózom, mert ennyit még hajlandó vagyok kifizetni. Abban a pillanatban, hogy ismét sávos lesz a dolog, vagy elmegyek máshova, vagy optimalizálok. Mindkét esetben a mostaninál jóval kevesebbet adót fogok befizetni a közösbe.

Valószínűleg a 'felső 10%' nagyrésze ugyanígy gondolkozik és cselekszik.

Döntsd el, melyik a jobb. Szerintem a mostani, de ha te mindenképpen átcsoportosítani akarsz, csoportosítgass nyugodtan, azoknak a pénzét akikre hajtasz így sem és úgy sem fogod elérni.
tarsolya 2014.01.08 13:17:32
@ipartelep: Nem bűnöző. Több pénz, több lehetőség.

Az, hogy ezeket az embereket meg lehet adóztatni, az egy kurva nagy délibáb. Nem lehet és nem is lehetne.

Nem ezeket a pénzeket kell kergetni. Nem elvenni kell, meg átcsoportosítani.

Ha újra progresszív adó lesz, újra indul az optimalizálás, kivándorlás, aztán adóztasd a prolikat progresszíven.

A progresszív feltétele az, hogy olyan fizuk legyenek, ami mellett egy 40%-os elvonási szint nem üti meg az ingerküszöböt arra, hogy cselekedj miatta. Itthon nincsenek ilyen fizuk.

Tehát mi a helyes megoldás? Elérni hogy ilyen fizuk legyenek, nem mindenki mást visszahúzni a posványba.
tarsolya 2014.01.08 15:59:03
@Memnon: Egy ilyen konstrukcióban örömmel fizetnék továbbra is adót.

De a szokásos basszuk oda a 45%-os kulcsot bruttó 300 felett, aztán a fizessünk belőle nyaklószámra segélyt, meg hasonló látszatmegoldásokat ... azt nem vagyok hajlandó szponzorálni :)
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
tarsolya 2014.01.02 17:28:11
@metal: Nem, a posztolót nem csak felszopni szabad, ahogy ezen a blogon ez elég ritka.

Azért szopják fel a posztolót, mert a nagy átlaggal ellentétben ő elrendezte a saját életét, ahelyett hogy szarér-hugyért bepucsított volna idiótáknak, akik képesek ilyen elborult baromságokat kérdezni egy szalagos javító állásinterjún, hogy mégis miért szeretne a delikvens ott dolgozni.

Erre az egyetlen egy normális válasz az az, hogy "Pénzért". Nyilván az őszinteség sokszor hangzik arrogánsnak, ha a beszélgetés másik résztvevője felszopást vár őszinteség helyett. Az a hely olyan is, posztoló kurva jól tette, hogy tiplizett.

Mondjuk az is vicces eléggé, hogy a csapatmunkával példálózol, ami eleve lehetetlen egy olyan helyen, ahol a képmutatás az egyik alapvető elvárás interjún.

Egy jó csapat a bizalomra épül. Ha mi interjúztatunk valakit, a legfontosabb elvárás az őszinteség, mindenben. Nekem nem fáj, ha az alany akár egy interjún belémköt és bebizonyítja hogy szar vagyok valamiben, vagy valamit szarul csinálunk. Sőt, ez a cél.

Innentől fogva az, hogy a pénz motiválja, a jó csapat, a szép iroda, a tanulás, vagy a titkárnő segge, nem mindegy? Aztán nincs félreértés, lesz bizalom, meg lesz csapatmunka.

Amiről a hozzád hasonló felszopásra váró, autoriter arcoknak a fenti hozzászólások nem valószínű, hogy bármi fogalmatok is lenne, már bocs :)
Erre a kérdésre egyszerű feleleteket ad bárki, aki időnként, vagy rendszeresen készíti ezt az ételt. A fő indok, hogy szeretjük; az alapanyagai szerves részét képezik a magyar konyhának, ízvilágnak, még ha ezek nagy része az újvilágból származik is. A háziasszonyok kedvence…..
Y-GEN Századvég, ez a vég 2013.12.13 10:00:34
"Ha ez itt a vég, nekem tetszik Ha ez itt a vég, hát az nagyon derék"   A Századvég elhatárolódott saját tudományos munkatársától. Vasárnap a Századvég Gazdaságkutató vezetője is elmondta, hogy az egykulcsos adóval a kiskeresetűek rosszabbul…..
tarsolya 2013.12.13 22:50:06
@zobod: Úgysem fogja megérteni és mennyi ilyen van. Általában csak szimplán irigyek, de van olyan is aki tényleg full szoci, meggyőződésből: az állam feladata, hogy a "szegényt" pénzelje, meg segélyezzen.

Az, amit írsz, hogy a "maga erejéből", az az ilyeneknél ismeretlen, felfoghatatlan. Azt sem fogja fel, hogy neki vagy akit segélyezni akar, így is úgy is szar lesz, legy egy- vagy többkulcsos adó.

Akkor lesz jobb, ha a "szegény" rájön, hogy a saját sorsáért ő maga felel és nem az állam. Persze aztán sok sikert megmagyarázni ezt egy olyan rétegnek, aki ahhoz van szokva, hogy az állam a seggét is kitörli saját maga helyett :)
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
tarsolya 2013.11.27 22:01:15
@fortune hai: Szerinted. Szerintem meg nem.

A polkorrektség egy borzasztó káros és hatástalan látszatmegoldás egy csomó olyan kisebbségeket érintő problémára ahol a társadalmi vita tényleges elindításához a minél szabadabb véleményformálás - még az extrém radikális vélemények esetében is - lenne szükséges.
A tej olyan élelmiszer, mely akár nap mint nap az asztalunkra kerül. Nem mindegy hát, milyen csomagolás­ban szemez velünk például reggeli közben. Körülnéztünk, milyen szép példákat találunk ebben a témában!     Ez a Peter Gregson Stúdió tervezte…..
tarsolya 2013.06.19 11:52:30
@Mad Mind: Amennyiben rendszeresen fogyasztod születésed óta, akkor talán termeli, talán nem.

Nemcsak az ázsiaiak, hanem a világ felnőtt népességének 70%-80% laktóz intoleráns. Feketék, ázsiaiak gyakrabban, míg európában kevésbé gyakori, köszönhetően annak, hogy itt pumpálják az emberekbe a tejet már évtizedek óta (meg az agyukba a sok hülyeséget a tejjel kapcsolatban).

A lényeg, hogy vannak sokkal 'jobb' fehérje / kalcium / kazein források, mint a tej és nzk-nak igaza van abban, hogy a gyerekeken kívül szinte mindenki másnak semmi szüksége tejre és az esetek többségében még egészségtelen is.
tarsolya 2013.06.19 11:56:45
@Peetee: Az, hogy nincs 'ellenkezés', az nem jelenti azt, hogy fel is dolgozod a tejet és eléred a benne lévő tápanyagokat.

Menj el egy laktóz intolerancia vizsgálatra, ott majd kiderül. Addig úgy is felesleges 'hinned' bárminek.
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
tarsolya 2013.04.26 11:47:35
@LnB: Miért baj? Ha neki úgy tartja kedve, villogjon. Véleményed lehet róla, de hogy baj lenne? De egy ilyen piszlicsáré dologra még véleményt pazarolni is kár, szerintem.

Ez a sok idióta, aki veri a nyálát, hogy 'fúj a köcsög gazdag hogy mutogatja', csak magával baszik ki. Ő lesz ideges, őt eszi a fene.

A szegénység nem szégyen, ahogy a gazdagság sem, épp ideje lenne a sok balfasznak, aki ilyen dolgokon pörög saját boldogulására fordítania ezt a sok felesleges energiát.

Ha kellene valamit mondanom, hogy mi a legidegesítőbb dolog ebben az országban, ez előkelő helyen lenne. Hihetetlen, hogy több mint 20 évvel a rendszerváltás után még mindig ez a prolitempó dívik, hogy "neki miért, nekem miért nem".
tarsolya 2013.04.26 12:03:09
@gabcigirl: Kicsit fordítva látod a dolgot szerintem. Az értelmesebbjét kurvára nem irritálja, mert az értelmesebbje felfogja, hogy semmi értelme ilyen szarságokon pörögni.

Az sértett, irigy, frusztrált embereket irritálja és erre kompenzálnak úgy, hogy nyugtatgatják magukat, hogy habár pénzük (vagy házuk, akármilyük) nincs, de legalább "normálisak", "értelmesek".
tarsolya 2013.04.26 12:04:34
Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte pénteken a Pécsi Törvényszék Bándy Kata meggyilkolása miatt P. Lászlót. Enyhítő körülmény szinte nem volt, a bíró szerint egy gátlástalan gazember a vádlott. "A bíróság nem lát arra esélyt, hogy P. László valaha is a…..
tarsolya 2013.04.05 20:19:24
@Negyvenértelmiségi: Egy korábbi büntetését tölti jelenleg, ezért így jelent meg a bíróság előtt.
A hazai startup élet az utóbbi öt évben nagyon szépen felpörgött. Részben az EU-s pénzek (Jeremi I. és II.), részben a sikeres startupok (Prezi.com, Ustream stb.) részben a nagyon erős közösségi élet miatt kb. minden sarkon startup áll, minden lépcsőn potenciális befektetők…..
tarsolya 2013.01.18 13:33:36
@endike: Minőségi hozzászólás, egy igazán hozzáértőtől, köszi :)
Az utolsó műszak   End of Watch2012Ilyen remek címmel, nem csoda, hogy menekülnek a nézők a film elől. Nos ők követik el a legnagyobb hibát, ugyanis ez a film fantasztikus. Szolgálunk és védünkAki csak legyint, hogy egy újabb rendőrös akció film, vagy melldöngetés amerikai…..
tarsolya 2013.01.03 15:00:36
@freesleep: Neked lehet. Egy 'szerintem' azért beférne oda a mondandód elé.