Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebulon_kapitány

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, kedves olvasók! Két szerkesztőnk, Rammjaeger83 és SchA ezen a héten ismét a Szent Korona Rádió Hadak útján c. hadtörténeti műsorának vendégei lesznek. A beszélgetés, melynek témája a Szíriában több mint egy éve folyó - és a Konfliktus és Konspiráció egyik…..
 Bíró Lajos a szuvidolásról, a három részes sorozat (itt az első és a második) utolsó részében beszél arról, hogy mi a szerepe és hogyan kell lehűteni a szuvidolt ételeket, mennyi ideig szabad őket tárolni, rohad-e a hús a zacskóban, szuvidolt-e perverz kajákat és hogy…..
Megrögzött South Park rajongóként szeretnék most Kaliforniában lakni. Csak erre a hétre, nem többre. A kultikus sorozatot 1997 augusztusa óta sugárzó Comedy Central ugyanis alig kevesebb, mint 1400 négyzetméteren négy napra felépítette a South Park központi helyszíneinek…..
 „Egyszemélyben testesítem meg az új függetlenséget” (Tétényi Éva az MSZP majálisán)   Fidesz-országnak van egy klerikális fellegvára, amelyik úgy működik, mint egy Mrozek-novella. Úgy van sötét, úgy nem mozdul semmi és úgy nincs pénz semmire, hogy…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
2008. július 20-án kezdődött Galgagyörkön. A vádirat szerint K. István rálőtt a Rákóczi út 48-as számú házra, (ahol szüleivel együtt egy ötéves kisfiú tartózkodott) P. Zsolt a szemben lévő házra adott le lövéseket (ahol szülei mellett három gyermek aludt). Ezt követőn…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..