Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonim222 [semleges néző] (törölt)

0 bejegyzést írt és 1454 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.08.17 17:14:20
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.08.17 17:15:46
@Iustizmord: don't panic, just comment it... rezignált xxi. századi űrlakók előnyben!
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.08.11 20:44:51
@Dr Jozef Vengloš: rögtön az első után, már miért ne lehetne emlékezni??? ;) a tizedik már elmosódik, asszem...
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.08.07 09:29:38
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.29 16:35:47
@Garcia bőrmester: egyszerű. elengedi a partjelző. csak a játék végett.
Van az a Jenő klasszikus, hogy lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Hát most élő cáfolatot találtunk, jelezze, aki látott már életében ennél tökéletesebb lövőcselt (0:40-től érdemes figyelni). A lényeg ez, de aki szívesen fogyaszt egy kis tömegbunyót a kávé mellé, néhány…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.29 11:55:05
Akinél már elmúlt a labdaundor, szedheti össze magát szépen, hogy becsatlakozzon az ismert programba, ahol is keddjeink és szerdáink általában rituálisan foglaltak. A BL harmadik körének mezőnyét már ma délután eleresztik, a mai hat meccset kilenc követi holnap, így a hatalmas…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.28 21:10:33
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.28 21:51:02
@matthe07: lesek: 10-ből 2-t el lehetett volna engedni, ha nem az a cél, hogy a Basel jusson tova. a 2. gólért kár. hitetlenek voltak, így ránézésre: ennyi ziccerközeli szitut nem lehet kihagyni.
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.28 22:05:30
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.28 15:58:35
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.07.26 18:40:04
@Hasta la Vittoria Siempre: még! még! lécci!

amúgy JJ mongyon le.
Az elmúlt két hónapban nagyjából 50 futball témájú filmet láttam, ez alapján bátorkodom megkockáztatni a kijelentést: az igazán jó és emlékezetes focifilmek megszámolásához nincs szükség mindkét kezünkre. Ámde, a megannyi elvetélt próbálkozás, ha filmes (ne adj isten:…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.06.10 09:14:40
Egyre jobban pörög a vébégépezet, mi is készülünk rendesen, ezért összeszedtük a magunk kis vébéábécéjét, keretbe téve az előttünk álló hetek izgalmát és ismeretanyagát. Megspóroljuk nektek az értékes időt és kutatómunkát, egyedi gyűjtésben és formában…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.06.10 08:37:37
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.06.06 17:16:07
@chrisred: és ez miért lenne jó? nincs miért ilyet írni. ha nem vitatkoztak volna róla, és nem ismerném sixx alpári stílusát, amikor gyomlál, meg se néztem volna... a számokkal, és a kijelentésekkel, amit mások mondanak, nem lehet csalni. ráadásul a közepe valaminek... kár buzogni rajta, buzog a Bodva eléggé.
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.06.06 18:03:49
@chrisred: oké, most már csak a snoogy doogy-t magyarázd meg lécci... valami viccnek tűnik. illetve totális inkompetenciának (amcsi részről). (a netet teljesen zavarosnak találom e kérdésben).

ha jött a két tulaj februárban, kicsit korábban is érkezhettek volna, amit gondolom, jó üzletember módjára gondosan elkerültek, emiatt igazolniuk se kellett. de ez már találgatás, ugye, és én írtam.
Nyilván nem követte mindannyiótok a franciáktól megszokott selejtezőbéli csetlés-botlást, lesznek/vannak, akik sikerként értékelik, hogy az alpesi alaptáborból érkezve két felkészülési meccsen nem szenvedtek vereséget, holott erős ellenfelekkel (lásd még: Costa Rica, Tunézia)…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.06.02 08:07:58
@OJ: iustizmord egy kicsit genyó volt :)... és nincs is igaza! nem a komment számít, hanem az olvasás! ha nem értünk hozzá, nem komm... de a cikkek jók.

a válogatott meg, ha akar, belecsap a lecsóba. ha akarnak. voltak már világversenyeik, amit kellemetlen nyűgként kezeltek. ha ez nem ilyen lesz, nagy izgi lehet a buki-irodákban. ez azonban a csoportkör végére derül ki. addig csak találgatunk. (érdemes most belefeccolni egy kis pénzt, amíg jól fizet :)) az írás egyetlen hibája, hogy felemásra sikeredett: a végére már szinte dicséri őket :) nem elég mély az a gödör. nekem pl a 4-1-4-1 tetszik taktikailag. a felvezetőmeccsekből pedig senki ne hozzon ki semmi okosat... azok olyanok.
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.06.02 08:52:38
@OJ: hm, azok a szerkezeti elemzéses ábrák eléggé sokkolóak. képzeld el, ha komolyan veszi az a négyes a támadófocit... a csatár csak alibinek van elől, hogy előrébb legyen a lesvonal. vagy hogy kiugorjon... :) lehet, hogy Domenechnek nem, de maguknak focizhatnak (nem tudom, van-e most náluk olyan arc, aki felspilázza őket csapatilag). ha nincs, boritékolható az alibifoci. (erőnlétileg, játékosállományt tekintve nagyon elől vannak: de ezen a szinten az akarat, meg az edző is számít. csak szvsz ez a banda akár Domenech ellenében is képesek lenne VB-t nyerni. uff.).
@Iustizmord: én is keménykedtem. :)
A világ egyik legnagyobb klubjának döntőfóbiáját akár viccesre is vehetnénk, ha 25 évvel ezelőtt nem minden idők legtragikusabb fináléjában fordult volna meg a jobbára azóta is tartó tendencia. Egy BEK-győzelem, ami semmit nem ér, egy kupa, amihez 39 halálos áldozat vére…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.29 18:28:39
@butatót: az átlagos, rendszeresen meccsre járó szurkolóból könnyen lesz ultra, arra kondicionálják a helyszinen. tömegpszihózis. szidja először a bírót, aztán a fetrengő játékost az ellenféltől, aztán bemutatás az ellentábornak... ehhez persze sok idő kell, és nem mindenki vevő rá. de megtörténik.
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.29 18:35:04
@vadkutya: nincs háború pia nélkül! ez közismert tény. :)
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.28 12:06:50
@popp: biztos volt már, de: brand-nak, és sportszakmai teljesítménynek ritkán van köze egymáshoz. a brand pénzt hoz, és egyfajta befogadó közeget biztosít, nagycsapatnál jó nagyot. magasról meg jó nagyot lehet zúgni. ezek az erőviszonyok még Olaszhonban is megváltozhatnak igen gyorsan, hogy siránkozik a juvés szurkolósereg... egyfolytában igazolnának. ott a hoffeinheim. némi munka, é nagy kaszálás, lásd akár Fradika. nagyvárosban meg mindig megtelik a stadion, kivéve, ha a szurkolók berágnak a csapatra. szóval: ne keverjük a brand-séget, meg hogy épp milyen jó egy csapat. néha köszönő viszonyban sincsenek egymással. (uram bocsi, még azt is megsaccolom, hogy nagyobb biznisz középcsapatot futtatni egy jó bajnokságban, ha ügyesen nevelsz/igazolsz - relatív számokban, persze: kevesebb pénzt is kell mozgatni, ami többet fial).
Kínos, gyanús és rendkívül kanyargós az út, ami a 2012-es EB-re vezet, még mindig újranyílnak az ukrán-polák tandem versenyképességével kapcsolatos dossziék, miközben már a 2016-os rendezés van terítéken. Az utóbbi tíz évben oly divatos közösködést egyszemélyes…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.28 11:13:14
www.spitorswallow.co.za/blowme.php

online vuvuzela! szuper!
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.26 10:05:19
@anonim222 [semleges néző]: pedig azt írják, hogy az. érdekes. és természetesen szomorú. szvsz rendszeres kontrollal még sportolhat is. egy csontvelő átültetés meg végleges megoldás lehet számára, ami persze azért nem rizikómentes dolog...

(arra meg gondolni se merek, hogy az EPO szedés következményeivel találkozhatott...)
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.26 10:20:34
@Althedokan: kijön már gyerekkorban. csak a homozigóta betegszik meg benne. maláriás területeken a gén előfordulása gyakori, mert véd ellene. tudtommal a heterozigóta tudja csak továbbadni a hibás gént... korából kifolyólag, khm.
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.26 11:25:09
@mickeyknox: sima vérkenetben látszik a betegség, teljesen más az alakja a vörösvértesteknek - egy részüknek, persze. (nem vagyok orvos amúgy). nem hiszem el, hogy mostanáig egy élsportolónál nem szúrták volna ki.
Nou San Trafford Pimp My Schweiz 2010.05.26 07:30:00
A focit a zenével kombináló sorozatunk negyedik darabjának leginkább a svájciak szurkolói blogján lenne a helye, ugyanis vélhetően a Nati aktuális vébéhimnuszához van szerencsénk, mégis kirakjuk, mert kihagyhatatlan. Eredeti, hamisítatlan glam-rap következik az Európa-szerte…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.26 09:50:55
inkább ezt nézzétek! @vadkutya: a cikket iniciálót ezek után meg se merem csekkolni. a CC illik a mai hangulatomhoz. :)
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.23 11:51:37
@Árpádka: volt tizi, nem adták meg, 0:0-nál, inter ellen.
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.23 11:58:20
@Árpádka: lehet. kézkontakt volt, ami miatt nem tudtak tán fejelni. tárgytalan most már...
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.22 12:53:40
@danesdzsu2: játékostemető! :)
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.22 14:17:47
@danesdzsu2: megszokja a sangriát, azt pörögni fog ő is. hiába na, a spanyol időjárás nem vodka-üzemmódú.

amúgy meg lehet, 30x annyit keres mint eddig, és nincs ideje rendesen edzeni a sok pénz miatt... de jó neki! :)
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.21 17:01:07
anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.21 20:33:49
@gibson: baszki, ez jobb, mint az eredeti... :)