Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kipu

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A torta kényes ügy, ezt minden anyuka tudja. Ugyanis nemcsak a szülinapon kell tutinak lennie, de rákerül a fotóra! Aztán évekig nézhetjük. És a családi viszonyokat tekintve nem hátrány, ha a picikénk húszévesen nem olvassa a fejünkre, hogy mennnnnyire égő tortát intéztünk az…..
..
kipu 2013.06.06 13:32:57
@vernarancs: 29 éves műcicijei
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
kipu 2013.04.06 05:55:34
Egy hónap alatt sikerült a soproni díszoklevelet túlszárnyalni, de legalábbis felzárkózni hozzá: Berettyóújfalu - ami nevével ellentétben egy 15 ezer lakosú város - óriásplakáton hálálkodik a kormánynak a 70%-os adósságátvállalásért. Berettyóújfalu…..
kipu 2013.04.04 23:49:33
Barna hajú lányok Simone 2013.02.17 07:34:00
..
kipu 2013.02.17 17:23:32
..
kipu 2013.02.17 15:35:48
Subba Honey Boo Boo 2012.08.07 15:06:41
Saját műsort kapott a bájos kislány, és családja. ..
kipu 2012.08.08 17:53:54
Kapanyél Apróságok 2012.01.19 08:30:00
Ha megkérdeznénk járókelőket, hogy mondjanak egy nagyon apró madarat, akkor nagy eséllyel a legtöbben a kolibrit fogják említeni. Pedig a valóság az, hogy a kolibrikhez több száz faj tartozik, és van néhány fajuk, amelyek nem is mondhatók a maguk 20 grammjával nagyon aprónak.…..
 Oszkó és a Reformszövetség is bocsánatot kérhetne a magyar néptől, mert évekig mantrázták az egykulcsos adót. Mert itt lapulunk a bokorban egy kifejezetten keleti jövedelemadó-rendszerrel, amit már az IMF is eltörölni javasol. Miután a kormány által eleinte hangoztatott,…..
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
  Lányok, akiken van mit fogni... Az elmúlt évben rengeteg címlap jött ki a világban átalagos méretű vagy teltebb lányok fotóival. Ezek közül a legmeghatározóbb a júniusi olasz Vogue volt, akik 3 "igazi nőt" tettek borítóra. Tara Lynn, Candine Huffine és Royn…..
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
kipu 2012.01.06 23:16:32
@csigatalp: mintha magamat olvasnám :(
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Van az úgy, hogy az ember a szégyentől legszívesebben elsüllyedne, ez mondjuk a köztévé és a vonzáskörzetébe tartozó csatornák és műsorok esetében valószínűleg az egészségesnél sűrűbben fordul elő, legalábbis erre utal az, ahogy a Lomnici Zoltán kiretusálása miatt…..
kipu 2011.12.16 15:46:02
@spontan: akkor tudnám pozitívumként értékelni, ha tudnám, hogy nem hasonszőrű Fidesz-vaddisznókat ültetnek a helyükre, aminek - valljuk be őszintén - igen csekély a valószínűsége
Live Info Idióta eljárás volt 2011.12.10 14:51:00
    Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője ígéretét betartva szombaton délben ugróiskolát rajzolt az MTVA Naphegy téri székháza elé a Duna TV-ben és az MTV-ben múlt szombaton lement kitakarásos Lomnici-tudósítás miatt. A politikust elmondása szerint a szabadság…..
A Művelt Alkoholista Mosolyalbum 2011.11.08 06:05:28
A Magyar Bor Akadémia nyilvánosságra hozta annak az öt jelöltnek a névsorát, akik közül decemberben kiválasztják majd az Év Bortermelőjét. A veterán jelöltek mellett Heimann Zoltán az „új versenyző”. A sajtóközlemény értékét jelentősen növeli, hogy az…..
kipu 2011.11.09 10:31:00
  Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, országgyűlési képviselő és Fidesz hajléktalanügyi referens szerint a kormány és az ő lépései ellen tiltakozók a programjukat csak részleteiben szemlélik, emiatt bírálják őt. Ahogy az origo.hu-nak fogalmazott: „Rendszerében kell megérteni, hogy mit…..
kipu 2011.11.01 19:43:08
Én azt hittem, hogy egy hétvége nem nyújthat annál többet, mint amit péntek este kaptam tőle, amikor egy részeg és őrült csukahorgász puszta kézzel akarta agyonverni a szabad tűzön pörköltet főző Uj Péter főszerkesztőt. Mindezt azért, mert az ismert publicista - bár…..
Stop egy olyan félrefordítást talált, amihez igazán szemfülesnek kell lenni, mert elsőre nem látszik rajta a hiba, csak az angol eredeti elolvasása után: Egy mai híradás és kommentje nyomán érdeklődöm tisztelettel, hogy akkor mennyi az annyi. Azért nem ennyire egyértelmű talán…..
 Nincs itthon Jakab, úgyhogy cincoghatok még egy kicsit. Arra gondoltam, hogy esetleg hasznos lenne egy olyan poszt, amiben összegyűjthetnénk a leggyakoribb hibákat. Az adta a motivációt, hogy reggel vagy negyvenszer hallottam az egyik rémes Minimaxos rajzfilmben a titánium szót…..
kipu 2009.03.16 23:07:46
blekk42 RJB érdekes darabot talált: magyarként érzékenyen szoktunk reagálni, ha valaki összekeveri Budapestet Bukaresttel, pedig ahogyan a cseh EU-naptáras malőr (Latvia/Lithuania), vagy a korábban posztolt ír bankcsőd (Iceland/Ireland) is mutatja, vannak még más, könnyen…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
kipu 2009.03.10 08:58:40
Ezzel az érveléssel csak egy baj van: a "cél szentesíti az eszközt" idiomából indul ki, és ezzel felmenti Dávidot. Bokrosra tényleg szükség van, de te se gondolod, hogy az MDF-nél valóban erről vitázgatott Dávid Ibolyka önmagával, mielőtt rászánta magát erre a lépésre. Ennek az egész sztorinak pont a médiahack a lényege, ti. hogy az Ibolya annyira kétségbeesett a választások előtt, annyira nem tud már mit kitalálni, hogy visszahozza a sírból ezt a szúnyogfing pártot, hogy DE, szembemegy a saját pártja felvállalt értékrendjével. Az MDF-re biztos, sokféle okból szavazott az az 5% 2006-ban, de azért biztos nem, hogy 3 év szocialistákkal való flörtölés után (főváros+parlament)a végső kétségbeesésükben Bokrost húzzák elő a cilinderből, akiről egyébként nagyon nem mellesleg te is kimondtad, hogy nem Brüsszelben van szükség rá, hanem itt és most. És mi van, ha megválasztják? Az Ibolyka komolyan azt hiszi, hogy majd 2010-ben mindenki rohan és az MDF-re szavaz, mert a Bokrost jelöli miniszterelnöknek? Ezenkívűl már csak egy scenáriót lehet elképzelni, mégpedig az MSZP-MDF-(SZDSZ) koalicíót Bokrossal az élén, ami az MDF részéről még nagyobb álnokság lenne, mint amit az elmúlt három év alatt csinált, viszont nekem nem kell a Bokros annak árán, hogy megint a szocialisták jussanak hatalomba. Szerinted akkor mi fog történni? Megmondom. Bokros ráncba szedi az országot, eltűnik az alvégen, és a szocialista garnitúra ott folytatja, ahol abbahagyta. Na, NEEEEEEEM! Ja, és egyébként az MDF-re szavaztam 06-ban, mert úgy gondoltam, szükség van rájuk a parlamentben. Most úgy gondolom, hogy KURVÁRA semmi értelme, hogy ott vannak és életben tartják a szocikat, amikor KURVÁRA nem ez az "ország érdeke".
András beküldését is soron kívül teszem ki, mert a film mostanában jött ki:Nem tudom, eljutott-e már hozzád ez az apróság, de nekem nagyon bántotta a fülemet: Sean Penn Milk c. filmjében többször előkerül, hogy xy szereplő elbújt/elbújik "in the closet" –…..
Félrefordítások Mi a hézag? 2008.09.27 09:31:00
A hétvégi futam némi aktualitást kölcsönöz greggrant beküldésének:Azt hiszem, nem találkoztam még a blogon az utóbbi idők számomra talán legidegesítőbb félrefordításával, ami hosszú időn keresztül folyamatosan ment élő adásban:Az rtlklub forma-1-es közvetítései után…..