Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libikoka

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikksorozat Finta Józsefről INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/lagymanyos_i_epulet/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
libikoka 2011.01.09 00:27:30
@boldii: En az infoparkban dolgozom, valamivel ujabb epulet. Minden szobaban van kulon klima(es elvileg futes)szabalyozo. Az egyik szobaban rengeteg ember, rengeteg gep, egyfolytaban nagyon meleg van. A masik szobaban keves ember, keves gep, hatalmas uvegablakok.

Tavaly telen kozoltek a karbantartok, hogy az egesz irodara csak egyben lehet a futest beallitani. A klimaszabalyozo elvileg futesre is jo, de nem ugy szereltek be.

Megoldas: a csillivilli irodaepuletben hazi hosugarzoval futenek a lanyok telente. Iden kaptunk a cegtol olajradiatort ;)

Ami persze pazarlashoz vezet, tobbszor elofordult, hogy ebedbol visszaerve nyitott ablak es bekapcsolt hosugarzo fogadott. Mert szelloztetni kell, de a lanyok azert faztak...

Barmilyen epuletet el lehet rontani sporolos kivitelezessel. Az ott dolgozok/lakok aprosagai meg csak azutan kovetkeznek...
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
libikoka 2011.01.08 15:06:46
@Atomot az indexre!: Maximalisan egyetertek. Fizetesi savot nem megadni a munkaado reszerol is hulyeseg. A fizetes sokszor nagy segitseg beloni, hogy milyen melorol van szo, mert a hirdetesek (egyre gyakrabban) nagyon altalanosak, es nagyon keves infot tartalmaznak.

Fenykepes oneletrajz? Ezt sosem ertettem. Erdekes, ilyet csak magyar nyelvu allashirdetesknel szoktam latni...
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
„Nem szép dolog” – így összegezte véleményét a fizetéscsökkentést felvető kormányzati törekvésekről Simor a fentiek alapján és az alapján, hogy a Fidesz-kormánynak most jutott eszébe elővenni a témát, nem pedig elődje, Járai Zsigmond jegybankelnöksége…..
libikoka 2010.06.21 22:54:30
Varánusz Reszkess Feri! 2010.06.12 08:00:00
Kíváncsi vagyok Gyurcsány Ferenc hogy érezheti magát mostanában? Ő a numero uno közellenség, Lucifer és a magyar apokalipszis mind a négy lovasa egyben. Meg a vad a népszerűséghajsza célkeresztjében.Eszem ágában sincs megvédeni. A regnálása alatt elkövetett dolgait vizsgálják…..
libikoka 2010.06.12 12:44:21
@Psyman:
A csalas-legendak gyartasa fideszes elojog, ne vegyuk el toluk, hatha szukseg lesz meg ra. Gy. F. konkretan tudja, hogyan nyert a Fidesz: ugyanannyi szavazattal, mint az maszop korabbban, csak alacsonyabb reszvetel mellett. Persze a gyoztest most mindenki ajnarozza, mert ez az alacsonyabb reszvetel segitette oket 2/3hoz.
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
libikoka 2010.06.09 00:03:08
@hjzgjkhjkl:
Abba kene hagyni ezt a "marihuana a kemeny drogok eloszobaja, ezt mindenki tudja" marhasagot, mert annyira nem az.

Itt nem arrol van szo, hogy valaki irigykedik. Csupan arrol, hogy az alkoholistak szamaranya alapjan a vilagranglista elmezonyebol kiuthetetlen orszagban egy ilyen rendelkezes legalabbis visszatetszo. Ha pedig adomentesen engedelyezel egyfajta bodulatot, miert tiltod sokkal drasztikusabban a masikat?

Ha olyan fontos a palinkafozes szabadsaga es adomentessege, miert ne lehetne ugyanilyen fontos a fu adomentes eloallitasa otthoni hasznalatra? Miert mondja meg a nepvezer, hogy mi igen es mi nem, es miert nem arra hasznalja peldatlannak mondott valasztoi felhatalmazasat, hogy a dontes szabadsagat terjessze ki a duty free palinkafozes szabadsaga helyett?

Szoval szerintem felreertetted a blogot, sajnalom, hogy elolvasasaval kellett toltened becses idodet, es raadasul meg megertened sem sikerult...
Konzervatórium Kétharmad 2010.04.13 18:20:00
Schlagwortokban a következőkre lehetne használni a kétharmadot: 1, adatvédelem: az adatvédelmi törvényt két okból kell megváltoztatni: egyrészt nem hatékony; adataink védelmét ígéri, de nem képes azt teljesíteni, másrészt hiányoznak belőle az elmúlt 18 évre reagáló…..
 Közért. Már az elnevezéstől hányingerem van, pedig olyan divatos retróhangulata van, mint a menzának, vagy a kultúrháznak. Pedig a velünk élő retró azt jelenti, hogy nincs sok választásunk: lehet választani rossz és rosszabb között.   A garázsbolt például nem…..
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
Konzervatórium Bokros-retro 2009.03.08 16:20:00
Bokros Lajos olyan, mint a fehér-fekete (mosás után sötétkék) kínai tornacipő. A kilencvenes években, amikor nekem ilyen kínai tornacipőm volt - gondolom nem kell részletezni -, az valami hihetetlenül cikinek számított. Adidast akartam vagy valami menő márkát, de hát arra nem…..
Félrefordítások Yu 2008.11.01 10:26:00
A következőt JLB küldte (Jakab Legjobb Barátja):Nem félrefordítás ugyan, de magyarul nem jött át a következő poén a Csillagkapu egyik tegnapi (okt. 14.) epizódjában:Daniel Jackson: - Tehát, hogy fog bejuttatni?Jacob Carter: - Yu is ott lesz a rendszerurak között. (Nyilván: Yuwill…..